reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam Was :tak:

Pogoda za oknem do du......y pochmurno, pada bleehh poporstu:wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam nadzieję że P dziś szybciej pracę skończy jak tak to będziemy szli na zakupy po reszte wyprawki dla synka :) Śniadanko zjedzone mimo, że pogoda za oknem nie za ciekawa to lecę troszkę posprzątać, ogarnąć się i wpadne do Was później.
Za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Proszę zaciskać nóżki i nie rodzić!!!!:-)

reklama
muńka :szok::szok::szok:
jakby wynaleźli inny sposób na posiadanie dzieci to by była pierwsza w kolejce!!!!!albo żeby ciąża trwała tak ze 4 m-ce i była bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji-mdłości,wymioty,plamienia,twardnienia,Tadzie itd.
Mnie teraz nie przeszkadza tak bardzo to,że jestem "większa" tylko właśnie ciągłe zmęczenie,brak energii i cholerny stres:wściekła/y:

WItam :-)

A u mnie słoneczko za oknem :-D

Widzę, ze nie tylko ja wczoraj miałam problem z twardym brzuchem i bolesnymi skurczami. Zazwyczaj mam pobolewania wieczorem, wiec wydaje mi się że ewentualny poród też mi się na wieczór szykuje :-D

Ja mam dzisiaj plan; znaleźć szafę do pokoju Normana :tak: Marzy mi się sosnowa, z początku XX wieku, taka góra 90cm szerokości i 180 wys, poniemiecka, ale trudno o takie w dobrej cenie. Zobaczymy czy mi się uda. Komodę już mam, choć jeszcze nie pomalowaną, ale to może jutro.

Chciałabym już mieć skończony jego pokój, wtedy wkleję zdjęcie na odpowiedni wątek :-)

O 14 mam wizytę i juz nie mogę się doczekać :tak: Ciekawe ile przytył w tym tygodniu :-D bo mamusia sporo :zawstydzona/y:

muńka :szok::szok::szok:
jakby wynaleźli inny sposób na posiadanie dzieci to by była pierwsza w kolejce!!!!!albo żeby ciąża trwała tak ze 4 m-ce i była bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji-mdłości,wymioty,plamienia,twardnienia,Tadzie itd.
Mnie teraz nie przeszkadza tak bardzo to,że jestem "większa" tylko właśnie ciągłe zmęczenie,brak energii i cholerny stres:wściekła/y:

Ja też byłabym pierwsza w kolejce, gdyby tylko trwało to krócej i bez atrakcji;-)

Widzę, że dziś więcej wizyt, więc 3mam kciuki! Ja dziś bez USG, ale mam nadzieję, że niedługo moja ginka mi je zrobi, bo jak już wspominałam w szpitalu podczas badania nie pokazali mi malutkiej a jestem ciekawa jak teraz wygląda:-)

Lecę, bo się nie wyrobię!!

Hej. Ciężko mi się zaczął dzisiejszy dzień.
Od rana miałam 7 mega bolesnych skurczy , mam nadzieję, że to tylko przepowiadające .. i na tym koniec...
Do tego krocze całe strasznie mnie boli, najgorzej w pachwinach...
Wczoraj wieczorem też koszmarnie się czułam.
Eh...

Życzę miłego dnia .

Kamila ja też miałam skurcze bolesne dlatego poszłam na IP. Na KTG nic nie wykryło. Kłucia i ból krocza też mam - ale wczoraj nic nie stwierdzili więc muszę przyjąć za normę takie odczucia. Co prawda to, że na badaniu wczoraj nic nie stwierdzono to nie znaczy, że za tydzień też będzie dobrze, ale moim marzeniem jest mieć do 35 tyg spokój - wtedy mam wizytę i mam nadzieję, że do tego czasu nic mi nie grozi! Oby...
Jednak lekarz żegnał mnie słowami: jakby coś się działo to w długi weekend na IP a w dni powszednie od rana mogę przyjechać do przychodni. Szkoda, że to nie jest tak, że powie - nic Pani nie grozi, proszę spokojnie czekać w domku na 40 tydz. W ciąży nic nie jest pewne niestety, a My biedne musimy tracić całe dnie na myślenie: czy to kłucie to coś nie halo czy może główka Naszego Kochanego synka rozpycha nam nasze wspaniałe biodra i tyle...!
Oby jak najmniej złych objawów było! Hej!!! :-D

No chatka mniej wiecej ogarnieta i ide zrobic jakies zakupy bo lodówka swieci pustkami

Violapop mój synus tez w tym roku bierzmowanie 21 maja,

Hej

Pogoda dzisiaj rewelacja, więc zaliczyłam już długi spacer z moimi kundlami :) teraz odpoczywam, bo jednak kondycha już nie ta;-)

Dzisiaj mam wizytę o 16, ale raczej taką szybką

Dziewczyny widzę, że wiele z was ma problemy ze skurczami, ja mam ich nawet po 20 na dzień, ale nie są bolesne
nie stresuje się nimi odkąd wyczytałam, że jeśli w czasie skurczu lub po nim dziecko jest aktywne, to na pewno są to niegroźne skurcze i nie zaczyna się wtedy poród
na razie synuś współpracuje i wierzga całymi dniami, więc jestem spokojna:tak:

Avo Aga Verita Muńka trzymam kciuki za wasze wizyty! i za te o których nie wiem też;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry