mamina karierowiczka
Fanka BB :)
witam rankiem,
samopoczucie do dupy
czuje sie rozzalona i placzliwa
bola mnie miesnie na zoladku bo mala widac rosnie
krew z nosa ciagle mi leci
doopa boli bo Tadzio
na mysl ze musze poprac i poprasowac wszycho to mam zalamke
wydaje mi sie ze w domu mam syf i nikt nie potrafi tego sprzatnac tak dobrze jak ja
moze lepiej niech ja juz urodze bo jeszcze depresji dostane od tego narzekania
wczoraj przywiozlam wozek, bujaczek, chodzik tak chodzik ktory jest duzy i to tez mnie drazni bo ja to z tych jestem co ascetyczne pustki preferuja
powoli sie zagracam i to tez mnie dobija, nienawidze tego....zawsze sobie przysiegalam ze ja w domu nie bede miala tak jak inni ze sie bede przewracac o klocki, srocki i inne zabawki ...
dobrze to jak juz sie wyzalilam to sobie popracuje, jak sie uda to bede tradycyjnie podczytywac.
caluski w brzuszki i zaciskac nozki kochane
samopoczucie do dupy
czuje sie rozzalona i placzliwa
bola mnie miesnie na zoladku bo mala widac rosnie
krew z nosa ciagle mi leci
doopa boli bo Tadzio
na mysl ze musze poprac i poprasowac wszycho to mam zalamke
wydaje mi sie ze w domu mam syf i nikt nie potrafi tego sprzatnac tak dobrze jak ja
moze lepiej niech ja juz urodze bo jeszcze depresji dostane od tego narzekania
wczoraj przywiozlam wozek, bujaczek, chodzik tak chodzik ktory jest duzy i to tez mnie drazni bo ja to z tych jestem co ascetyczne pustki preferuja
powoli sie zagracam i to tez mnie dobija, nienawidze tego....zawsze sobie przysiegalam ze ja w domu nie bede miala tak jak inni ze sie bede przewracac o klocki, srocki i inne zabawki ...
dobrze to jak juz sie wyzalilam to sobie popracuje, jak sie uda to bede tradycyjnie podczytywac.
caluski w brzuszki i zaciskac nozki kochane