reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczyny a od jakiego tygodnia zaczely sie u Was te mdlosci i odrzucanie od roznych rzyczy i smrod?:)kurcze ja juz nie pamietam kiedy sie to u mnie konkretnie zaczelo w ciazy z synkiem (?) wiem tylko ze trwalo do konca 5 miesiaca:/

reklama
Ja byłam w piątek u gina i potwierdził ciążę - według jego obliczeń to 5 tydzień, bo ostatnia @ mialam 3.09.
Przepisał mi luteine i następna wizyta 20.10, nawet mam już zdjęcie mojej fasolki :-) hurrra, do trzech razy sztuka bo już dwa razy poroniłam.
Gratulacje! Ostatnia @ 4.09 (dzień po Tobie)...ja jestem po jednym pustym jaju płodowym i ciąży pozamacicznej...w sercu liczę na do trzech razy sztuka...ale to dopiero po usg 15.10...póki co boje się czy jest gdzie trzeba i czy żyje...

Witam wszystkie czerwcowe mamusie :-) dziś zrobiłam test i są II krechy, strasznie się cieszę, bo staraliśmy już z mężem jakiś czas. Ostatnia @ 13.09. Według moich obliczeń termin na 19 czerwca :tak: Bardzo chciałabym dołączyć do was, przyjmiecie ???;-)

Chyba mogę oficjalnie do Was dołączyć, co prawda terminu jeszcze nie określiłyśmy ale z tym jest jeszcze czas ;-)
na usg zobaczyłam maleńki pulsujący punkcik który ma 4 i pół tygodnia i całe 5 mm:-)
nawet nie spodziewałam się że będzie już tak widoczne tętno

reklama
Witam Was wszystkie mamuśki..
Otóz ostatnią @ miałam 4września. Planowo @powinnam dostać 1października. Nie dostałam. 2.10-tes-wynik pozytywny 3.10-kolejny test-wynik pozytywny. 5października wizyta u gina. 5tydzien ciąży według ostatniej miesiączki i pęcherzyk miał 3mm gin powiedZIał ze to wczesna ciąża. Trochę się martwie czy to oby nie za mało te 3mm
tialana
pisała że była w 4 i pól tyg i miał 5mm
Czy oby napewno jest wszystko wporządku? Jutro dzwonie do innego gina i pójdę tam zobaczyć. Cały czas brzuch mnie pobolewa czy to normalne? Dodam, iż to moja pierwsza ciąża więc nie bardzo wiem. Mam nadzieje, że pomożecie. :)
aaa wg moich obliczeń termin mam na 10-11czerwca. :)

Do góry