reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Buziak przez Ciebie wpadnę w kompleksy :-( jak oglądam te staniki nie powiem są śliczneeee ale jak widzę te laski np. ta Biustonosz Alles Mama Caffe Latte maj takie ładne duże pełne piersi przy nich się wstyd pokazać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
"Fotoszop" - mówi Ci to coś? ;-)

Ja sobie dzisiaj kupiłam jeden, zwykły do karmienia, żeby wziąć do szpitala. Z resztą wstrzymam się do "po porodzie".

reklama
Tez mam poki co jeden kupiony, z drugim zobacze jak to ma byc t i tak bedzie .. bo taki mleczny szał to kwestia pierwszych dni. potem cycki i tak zejda znowu w dół ;-)

Ja własnie miałam napisac a zapomniałam, ze te babeczki ze zdjec to pewnie wcale w ciazy nie sa tylko brzuchy im wklejaja ;))

Przepraszam ze tak tylko o sobie... melduje ze zyje ale mam zabiegane dni troche ;//

Szybkie pytanie - pojutrze pogrzeb babci psychicznie czuje sie na silach - babcia bedzie pochowana w urnie...wiec dla mnie"lepiej" bo sama trumna dziala na mnie strasznie...-pytanie - czy isc na pogrzeb... mam zamiar sie udac ale stanac z daleka zeby nie patrzec z bliska na reakcje rodziny- placz itp... co myslicie?

mam kolege fotografa. Bielizne ciazową raz robił. I mowi ze ciązówki były, z tym ze wszystko co brzydkie czyli, kreska na brzuchu, plamki, problemy z cerą w wyzej wspomnianym programie potem się usuwa. a co do rozmiaru to przed ciaża miałam 75 D/E a teraz 80 F/G

Wróciliśmy szczęśliwie do domku!
KTG miałam godzinę - brak skurczów tylko napięcia na które dostałam Aspargin 3x2 dziennie! Z malutkim ok - znów urósł i mamy troszkę powyżej 1900 gram :)
U mnie nie ma oznak porodu przedwczesnego - z szyjką i macicą ok!
Mam się oszczędzać!
Szczęśliwa jestem jak jasna cholera! Izba Przyjęć to nic fajnego ale było praktycznie pusto jak byłam więc spokój i cisza :-)

To ja tyle - idę się położyć a jutro Was nadrobię :-D

nie zartuj ;))

ja mam za pełne :confused2: takie ze jakbym kogos mocniej przytuliła to smierc przez zaduszenie murwana!!! i jak patrze na te małe jedrne fajne cycuszki ....
ale jakby nie było staniki mieciutkie i wygodne - polecam!!!
no to uwierz ze troszku zazdroszczę :zawstydzona/y:
jak za pelne to podziel się a nie :-D
Weszłam na chwilę i mnie rozśmieszyłyście. ja mam podobnie, chciałabym mieć B/C, bo na takie duże to ciężko fajny kupić.
Własnie łezki mi poleciały, bo nie mogłam sobie dać rady z podaniem leków Kubie, rzucał się strasznie. Nie wiem czemu płaczę, jakaś taka bezsilna jestem i dziś sama...
Ale troszkę poprasowałam przy filmie Bokser...i powinnam się cieszyć w sumie, ze to tylko wirus u Kuby....No rozkleiłam się, wrócę jak się uspokoję
klusia - ojjjj nawet nie wiem co mam Ci napisać bo sama raz się śmieje a raz to aż P pyta co mi jest bo raz śmiech, raz płacz

czyli ogólnie OK ;-)

hehe moje dwa są mniejsze niż jej jeden:-D
zaza to jesteśmy we dwie :-D

"Fotoszop" - mówi Ci to coś? ;-)

Ja sobie dzisiaj kupiłam jeden, zwykły do karmienia, żeby wziąć do szpitala. Z resztą wstrzymam się do "po porodzie".
no mówi mówi :tak:
Przepraszam ze tak tylko o sobie... melduje ze zyje ale mam zabiegane dni troche ;//

Szybkie pytanie - pojutrze pogrzeb babci psychicznie czuje sie na silach - babcia bedzie pochowana w urnie...wiec dla mnie"lepiej" bo sama trumna dziala na mnie strasznie...-pytanie - czy isc na pogrzeb... mam zamiar sie udac ale stanac z daleka zeby nie patrzec z bliska na reakcje rodziny- placz itp... co myslicie?

chciałabybm pomóc ale niestety nie wiem, wybacz :-(

Aylin ja przed ciążą miałam 75B i teraz to samo z wyjątkiem że 80B i przed zawsze kupowałam staniki z push-up'em w sumie te 80B tez z push-up'em mam. Tak się zastanawiam czy oby napewno dobry rozmiar bo czytalam gdzieś ze okolo 80%polek ma zle dobrane staniki. Trzeba poszukac w google jak dobrac odpowiednio stanik ;]

BMR- SUPER wiesci, nio lec odpoczywac ufff... ulga jak nie wiem co.... juz zaczelam sie obawiac czy ktoras z nas wytrzyma do terminu skoro juz zaczynamy sie sypac.... Ciesze sie, ze wszystkoz z Wami dobrze :tak::-)

Lena- ja tez 75B teraz troszke wieksze a moj P juz na mnie cycata wola ale nie dziwie mu sie napewno roznica w reku jest... hehhe:-D

Ostatnia edycja:
BMR- SUPER wiesci, nio lec odpoczywac ufff... ulga jak nie wiem co.... juz zaczelam sie obawiac czy ktoras z nas wytrzyma do terminu skoro juz zaczynamy sie sypac.... Ciesze sie, ze wszystkoz z Wami dobrze :tak::-)

Lena- ja tez 75B teraz troszke wieksze a moj P juz na mnie cycata wola ale nie dziwie mu sie napewno roznica w reku jest... hehhe:-D

heh no mój twierdzi tez ze niby wieksze i ze ciezsze :-D ale ja tam nie wiem czy mu wierzyc ;o chcialabym miec takie C ;p w zupełnosci by mi starczylo ;) Jutro poszukam tego jak sie rozmiary dobiera i wstawie

BMR super ze wsio oki u was ;)

reklama
Do góry