reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Munka na takie dolegliwosci polecam oklady z rivanolu, kiedys mi klientka powiedziala ktora pracuje w szpitalu, maz przez to przechodzil a mial bardzo ostre stany juz myslelismy ze bedzie jakis zabieg ale kilka okladow na wacik z rivanolem i ladnie sie wchlonelo (masci ani czopki nic nie pomagaly)

reklama
katrina - wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!!

Co do biustonoszy to moge polecic firmę

Alles Biustonosz Mama Cubana - Ceneo.pl

a tu wiekszy wybor
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles

sa fajne i w miare tanie ;))

Ja dzis jestem po wizycie lecz niestety nie wiem nic konkretnego poniewaz nie robilismy usg ;/// Gin powiedział ze 3tyg temu robilismy a za 4 zrobimy juz takie szczegółowe przed porodem (to bedzie 37tydz idacy a skonczony 36). Dostałam skierowanie na badania z mysla o porodzie sn.. a na wizycie on zobaczyczy nie ma z jego strony przeciwskazan.
Jezeli decyduje sie na cc to kadzie mnie na 3dni do szpitala a termin cesarki wyznacza na tydzien przed terminem z om. Tyle sie dowiedziałam;-)

cały dzien usypiam dzis ;////

Ostatnia edycja:
popieram buziaka - bielizna firmy alles jest napawde fajna.
I jako jedyni (albo ja innych nie znalazłam?) produkuja koszule dla mam karmiacych w których nie wyglada sie smiesznie. Tj 33 letnia mama w koszuli z klapką z bocianem lub żyrafka na przodzie :)

zrobilam segregacje ciuszków.... matko boska to dziecko ma więcej garderoby niż my z mężem razem wzieci.
Jeszcze od przyjaciólki dostałam 2 pudła. Mam na 4 wsady pełne do pralki samych ubranek. A jeszcze jednego pódelka nie otworzyłam.... Mój maz ma racje. Otworze chyba szmateks jak moja wyrosnie :)

Buziak przez Ciebie wpadnę w kompleksy :-( jak oglądam te staniki nie powiem są śliczneeee ale jak widzę te laski np. ta Biustonosz Alles Mama Caffe Latte maj takie ładne duże pełne piersi przy nich się wstyd pokazać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie zartuj ;))

ja mam za pełne :confused2: takie ze jakbym kogos mocniej przytuliła to smierc przez zaduszenie murwana!!! i jak patrze na te małe jedrne fajne cycuszki ....
ale jakby nie było staniki mieciutkie i wygodne - polecam!!!

nie zartuj ;))

ja mam za pełne :confused2: takie ze jakbym kogos mocniej przytuliła to smierc przez zaduszenie murwana!!! i jak patrze na te małe jedrne fajne cycuszki ....
ale jakby nie było staniki mieciutkie i wygodne - polecam!!!
Weszłam na chwilę i mnie rozśmieszyłyście. ja mam podobnie, chciałabym mieć B/C, bo na takie duże to ciężko fajny kupić.
Własnie łezki mi poleciały, bo nie mogłam sobie dać rady z podaniem leków Kubie, rzucał się strasznie. Nie wiem czemu płaczę, jakaś taka bezsilna jestem i dziś sama...
Ale troszkę poprasowałam przy filmie Bokser...i powinnam się cieszyć w sumie, ze to tylko wirus u Kuby....No rozkleiłam się, wrócę jak się uspokoję

Ja dzis jestem po wizycie lecz niestety nie wiem nic konkretnego poniewaz nie robilismy usg ;/// Gin powiedział ze 3tyg temu robilismy a za 4 zrobimy juz takie szczegółowe przed porodem (to bedzie 37tydz idacy a skonczony 36). Dostałam skierowanie na badania z mysla o porodzie sn.. a na wizycie on zobaczyczy nie ma z jego strony przeciwskazan.
Jezeli decyduje sie na cc to kadzie mnie na 3dni do szpitala a termin cesarki wyznacza na tydzien przed terminem z om. Tyle sie dowiedziałam;-)
czyli ogólnie OK ;-)

Buziak przez Ciebie wpadnę w kompleksy :-( jak oglądam te staniki nie powiem są śliczneeee ale jak widzę te laski np. ta Biustonosz Alles Mama Caffe Latte maj takie ładne duże pełne piersi przy nich się wstyd pokazać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hehe moje dwa są mniejsze niż jej jeden:-D

mamina karierowiczka ja się użeram z tym "bąbelkiem" już chyba od 18 tc gin przepisał mi maść i czopki Proctoglyvenol czy jakoś tak i tak mi nic nie pomogło jedynie czekać do rozwiązania i mam nadzieje że samo zniknie:eek:a jak nie to nie wiem...
A mi w końcu przyszło łóżeczko i materacyk który miał być biały a przyszedł kolorowy wrrr tylko kurcze nawet nie mam siły go rozpakować i poczekam aż mężuś zjedzie do domku i sam to zrobi jeszcze tylko wózek i wsio będziemy mieć dla naszego bobka:-)

Hej.

Buziak czyli wszystko ok

Gratuluje wszystkim udanych wizyt

mnie dzisiaj od rana cały czas brzuch twardnieje, wzięłam nospę cuduje z oddechami, masakra

reklama
Weszłam na chwilę i mnie rozśmieszyłyście. ja mam podobnie, chciałabym mieć B/C, bo na takie duże to ciężko fajny kupić.
Własnie łezki mi poleciały, bo nie mogłam sobie dać rady z podaniem leków Kubie, rzucał się strasznie. Nie wiem czemu płaczę, jakaś taka bezsilna jestem i dziś sama...
Ale troszkę poprasowałam przy filmie Bokser...i powinnam się cieszyć w sumie, ze to tylko wirus u Kuby....No rozkleiłam się, wrócę jak się uspokoję

wiesz co to chyba pogoda taka do dupy, ze człowiek z emocjami tez róznie ma i do tego wszystkiego wyczytałam jeszcze ze pod koniec ciazy to noralne, ze znowu zaczyna sie hustawka nastrojów - ja przed swietami ryczałam o wszystko, az sama siebie miałam dosc!!! :wściekła/y:
I widze ze anielska cierpliwosc mojego meza do mnie tez jest juz niezle nadszarpnieta wiec musiałam byc serio nie do zycia ;)))

A co do cyckow to tez bym chciała peniutkie B albo fajne małe C:cool:
Normalnie mam pełne C, małe D

Do góry