reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

TO byly winogrona nie hemoroidy hehe:-)
Ta masc kupilam w aptece bez recepty, ponoc samo smarowanie wazelina tez pomaga bo nawilza ale napewno nie leczy. Grunt to nie cisnac kupala i nie poczytywac na kibelku. A jak sie gnojki uczepia i nie znikna to tam pisali ze jest gumkowanie hemoroidow. Tego juz nie czytalam dalej ponoc drogie.
No zeby jeszcze czesac hemoroidy i upinac gumkami :szok: hahaha
no bardzo możliwe fujj:-D jutro pójdę do apteki i niech mi babka coś poleci, hehehe wazeliny nawet nie mam :zawstydzona/y: a pierwszy raz słysze o tym gumkowaniu ;o

ostatnio miewam częste bóle głowy :-(

reklama
TO byly winogrona nie hemoroidy hehe:-)

plantator hemorojdowy:-D

Ta masc kupilam w aptece bez recepty, ponoc samo smarowanie wazelina tez pomaga bo nawilza ale napewno nie leczy. Grunt to nie cisnac kupala i nie poczytywac na kibelku. A jak sie gnojki uczepia i nie znikna to tam pisali ze jest gumkowanie hemoroidow. Tego juz nie czytalam dalej ponoc drogie.
No zeby jeszcze czesac hemoroidy i upinac gumkami :szok: hahaha

jesteś niemożliwa:) ale natchneło to mnie do decyzji by nazwac mojego nowego przyjaciela....będzie nosił imię Tadzio:)

Ja odpukac przyjacioł jeszcze nie mam. Albom nieświadoma.....

Pan wlasnie skuwa mi plyki na balkonie... znając moje szczescie od jutra bedzie cudna pogoda a ja na balkon nie wyjde.

Z pranim ciuszków nie posunełam sie nawet o milimetr, segregacji nawet nie zdazyłam zrobic. Kurde noooo.
Przyszły do mnie zaciązone kolezanki i tak mi dzień minał od 11 do 16. Niech mnie ktos w końcu zmibilizuje bo mi coraz gorzej z własnym lenistwem.

A tantum rosa - nie pamietam która pytała - zamowiłam na doz.pl jutro mam odebrać. 10 szt za 27 zł. Z importu równoleglego. A zreszta wkleje linka jakby któras chciała. Na tej stronie wybiera sie apteke w której mozna odebrac zamówiene produkty. zamówilam pampersy newborn 78 szt za 39.90 tantum rosa i irygator

• tantum rosa • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl

Aylin nie jestes sama ja również nawet nie wziełam się za rozpakowanie i posegregowanie ciuszków do prania i pozniej prasowanie i wtedy znowu segregacja na te 0-3 do szafki itd
a ze stronki skorzystam dziękuję :) Napewno taniej niż u mnie w aptece ;P
odnośnie irygatora to tak szczerze kiedy można go używać wgl jakby któraś mogła napisać więcej na ten temat byłabym bardzo wdzięczna, bo mam (dostałam nowy) i nie wiem czy uzywać jak tak kiedy i wgl :(

A tantum rosa - nie pamietam która pytała - zamowiłam na doz.pl jutro mam odebrać. 10 szt za 27 zł. Z importu równoleglego. A zreszta wkleje linka jakby któras chciała. Na tej stronie wybiera sie apteke w której mozna odebrac zamówiene produkty. zamówilam pampersy newborn 78 szt za 39.90 tantum rosa i irygator

• tantum rosa • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl

Wrzuć proszę tego linka do odpowiedniego wątku. Zamierzam z niego skorzystać, ale po kolejnej wypłacie ;-)

ja tez nie wiem kiedy - zamówiłam tak z głupia. a potem stwierdziałam ze 9 zł to nie majatek i najwyzej bede miala.

Ja sie własnie zmotywowałam i dzis podziele ciuszki na kolory - i zapakuje 1 partie do pralki :) ale nastawia ja na jutro bo dzis i tak nie ma gdzie powiesic. Jak juz bede miała cześć wypranych to moze zmotywuje sie do ich poprasowania i podzielenia na rozmiary.

maćku wrzucałam kiedyś na wyprawke - to teraz dodałam na przydatne linki.

Ostatnia edycja:
Mi też pokazują się "śliwkowi" niechciani przyjaciele i również stosuję maść AVENOC. Zrobiłam sobie wcześniej też kurację czopkami AVENOC, bo bardzo mnie bolało. Ból minął, ale śliwki jak były tak są i nie chcą sobie odejść:wściekła/y: po porodzie będzie jeszcze gorzej, dlatego do szpitala zamierzam zaopatrzyć się w odpowiednie preparaty. Mi generalnie ginka poleciła Procto-glyvenol, ale AVENOC jest homeopatyczny, więc mam jakieś większe zaufanie, choć wiem, że procto na pewno pomógłby lepiej. Niestety po porodzie często problem zostaje. Wiele moich znajomych odkąd urodziły mają problemy hemoroidowe. Podobno kora dębu jest bardzo dobra na to. Kumpela zaparzała sobie i po ostygnięciu robiła okłady na rowek i pomagało:-)

reklama
Do góry