No to najlepszego dla Córci!!!Dziś minęło 4 latka, jak się ostatnio "rozpakowywałam", aż nie wierzę, że tren czas tak zasuwa... a im jestem starsza, tym bardziej przyspiesza.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja się jednak zdecydowała pojechać do lekarza. Wszyscy mi mówią, że lepiej sprawdzić niż później płakać! No więc przed 15 przyjeżdża M po mnie i jadę do Lekarza. Trzymajcie kciuki aby nic się nie działo złego ani ze mną ani przede wszystkim z Małym. Boję się, że te skurcze i moja słabość źle na niego wpływają! Zobaczymy!
Mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi, że wszystko jest ok i będę miała spokój duszy!
Jedź! Ja dziś na wizycie dostałam delikatną zjebkę od gina, że do niego nie zadzwoniłam jak jedego dnia non stop miałam skurcze Powiedział, że takie sprawy należy zgłaszać.
Co do łóżeczka 120 czy 140 to powiem tak, jesli kupisz 140 to starsze dziecko będzie miaął łóżeczko n a 5-6 lat, a męłmu tez kupisz 140 i tez na 5-6 lat. Jesli kupisz na 120, to po 2, 5 roku około i tak będziesz musiała kupić większe. I potem temu młodszemu tez po 2, 5 roku większe....więc w zasadzie tak czy siak będziesz musiał kupić drugie łóżko.
Niech ta Sicil się odezwie wkońcu...a ktoś wie jak ona ma na nazwisko?
Ale dla starszego dziecka można później kupić coś "wypasionego" typo kolorowy tapczanik czy coś w ten deseń
Ja powiedzmy, że wiem jak się nazywa. Tzn mam gdzieś zapisane...