katrina115
Potrójna Mama
Dziękuję za życzenia dla Alinki - poszłam po Nią do przedszkola, a ona tam dostałą torcik czekoladowy.... szok, ale miły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle aby teraz cos tego typu :2szt BIUSTONOSZ *STANIK DO KARMIENIA* 75C 17wzorów (2225729379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
, a po szpitalu :PROMOCJA! BIUSTONOSZ DO KARMIENIA MACZKI 80D (2282362274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten drugi sprzedawca ma duży wybór w dobrej cenie.
no wlasnie ja kupilam tylko jeden i jak mowie on ma troche luzu jeszcze no bo na bank urosna... a mysle ze jeden warto miec bo jak pozniej po sklepach biegac i przymierzac?
dobra ogarniam mieszkanie i jade zobaczyc te lozeczka i rozki. po wczorajszym rekonesansie masakra z rozkami, oczywiscie wszystkie przeslodkie misie .... naprawde chcialabym polubic ten styl ale jakos nie moge sie przemoc
i chyba zmienilam opcje na lozeczko, kupie jednak 120, bo przeciez zaraz bede chciala drugie dziecko to na co mi takie 140 przerabiane na tapczanik, i tak bede musiala drugie kupowac... no wiec chyba stanie na zwyklym 120 z ikei i jestem bardzo szczesliwa bo tam maja najzwyklejsze biale wlasnie :-)
Ja się jednak zdecydowała pojechać do lekarza. Wszyscy mi mówią, że lepiej sprawdzić niż później płakać! No więc przed 15 przyjeżdża M po mnie i jadę do Lekarza. Trzymajcie kciuki aby nic się nie działo złego ani ze mną ani przede wszystkim z Małym. Boję się, że te skurcze i moja słabość źle na niego wpływają! Zobaczymy!
Mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi, że wszystko jest ok i będę miała spokój duszy!