reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam jeszcze przedpołudniowo:)

Też chyba zamówie soebie staniki z tego pierwszego linku zeby do szpitala mieć no bo przecież trzeba;) a potem sie zobaczy:) moze nie bede karmić i mi taki nie bedzie potrzebny:/ łóżeczka też nie mam ale planuje kupić takie 60x120 - już poiściel fajną widziałam:) 6 elementowa:) i od razu zamówie przewijak i materac (jednak ten gryka-pianka-kokos -> jak coś urośnie to juz trudno:p). Pieluch nie mam też jeszcze ale moze jedna paczke pampersów i jedna huggisów kupie bo ze maja wyciecie na pępek a potem dada z biedronki bo podobno rewelacja sa:) z kosmetyków nie mam nic dla dziecka jeszcze:/ ale ja wychodze z założenia że mam jeszcze duuuuużo czasu ;)

josie - ja bede w rożku kładła spać a potem śpiworek:) dopiero później, później taka narzutke (od siostry już dostałam) a poduszka i kołdra to po roku dopiero

gkvip - trzymaj sie dzielnie i nie daj sie juz rozpakować!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Lece do apteki bo mi sie magnez już kończy i od razu tantuum rosa sobie kupie ;)

Buziaki!

reklama
witajcie - miłego dnia,

Dziś minęło 4 latka, jak się ostatnio "rozpakowywałam", aż nie wierzę, że tren czas tak zasuwa... a im jestem starsza, tym bardziej przyspiesza.

josie z tym łóżeczkiem to mi przypomniałaś mój dzisiejszy sen - śniło mi się właśnie, że nasz synek ledwo się w tym kupionym przez nas łóżeczku 120 mieścił:-D a potem zrobił swoją pierwszą kupkę tylko, że białą i twardą no i ja się strasznie dziwiłam, bo smółka miała być czarna:-D

hahah zaza moje sny to teraz tylko wokol dziecka sie obracaja , no chyba ze erotyczne. dzisiaj snilo mi sie ze na calym brzuchu wyszly mi rozstepy, takie meega grube i sine, i rano polecialam do lustra sprawdzic, uffff nie ma :-) na wszelki wypadek podwojna oliwke zaaplikowalam.

acha jeszcze sie pochwale, razem z kosmetykami dla bejbika kupilam tez olejek migdalowy do wiecie czego :tak::tak: czekam na przesylke i bede testowac

Witam się i ja
Kurde dalej nie ma wieści od Sicil :szok::-(

U mnie słoneczko za oknem i co z tego jak mi i tak się nic nie chce :-( , a do tego moja mała zrobiła sobie jakiś dzień odpoczynku bo mało co się rusza :szok:

a mnie znów ogarnęło lenistwo.. wiktor już od godziny marudzi zeby mu kanapke zrobić a mi sie tyłka ruszyc nie chce co ze mnie za matka :shocked2: musze pójść bo dziecko glodne .... ale jak to zrobic zeby sie podniesc?!?! ide . kawe trzeba walnąć drugą bo chyba nic z tego nie będzie.

reklama
dzień doberek!

ja też mamlenia i nic od rana nie robię:)tylko jem.....
katrina wszystkiego najlepszego dla córci!!!

&&&&&za dzisiejsze wizytki!!!

a Sicilka dalej nic.....a gkvip się odzywała???

ja mam dwa staniki ,takie właśnie zwykłe,bo do szpitala niby muszę mieć,a co potem to się zobaczy.

miłego popołudnia:-)

Do góry