reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga no ten drugi link nie powiem sliczny staniczek ale ja chyba wybiore ten pierwszy link tylko inny rozmiar musze poszukac :zawstydzona/y:
Siula no niestety.. Jak mnie przyjmowali do szpitala to na dzien dobry lezalam pod ktg i okazalo sie ze na sali porodowej i tam masakra takie przerazajace wspomienie mam z tej sali a do porodow rodzinnych widzialam jedna sale tylko fakt wygladala pod wzgledem estetycznym lepiej ale jak pozniej szlam na patologie i widzialam kobitki po porodzie to widzialam dwie sale i tam chyba z 10miejsc i tak wszystkie sobie lezaly z tymi malenstwami razem takze jak tam dzidzia zaczynala plakac to dlugo nie trzebabylo czekac aby reszta tez zaczela jakos dobrych wrazen nie wynioslam z tamtad ;/ a najgorsze to ze wlasnie nic prywatnosci jak wczesniej pisalam fakt to szpital ale chociaz odrobine prywatnosci powinno byc, a sala odwiedzin wyglada tak ze te z maluszkami i te z patologii sa w jednym miejscu odwiedziny tylko od 15do18 i wtedy pelno ludzi tam jest ze nawet czasami nie ma gdzie usiasc ;/ siula a sproboj moze jakis piosenek posluchac ale takich co dobrze Ci sie kojarza. ja wczoraj takiego dola mialam ale poszlam do sklepu kupilam loda zjadlam i na chwilke przeszlo :zawstydzona/y:

a zapomnialam dodac, jak slysze ze kiedys tam bylo gorzej ze teraz sie poprawilo to ja nie chce wiedziec jak wtedy tam wygladalo i wogole. Takie jest moje zdanie dot. porodowki w Tczewie a niby jest w tym ''Rodzic po ludzku'' jak to jest po ludzku to ja nie wiem

reklama
od rana nie ma u nas prądu i nie będzie aż do 15:wściekła/y: nikt nawet nie uprzedził wcześniej:no:
z tego powodu u mnie dzisiaj na obiad jarzynowa i ryba z frytkami czyli zawartośc mojego zamrażalnika:-D

tialana maćku powodzenia na wizytach &&&&&&&&&&&&

ja kupiłam właśnie jeden taki jak z tego pierwszego linku, będzie do szpitala, a potem zobaczymy jaki rozmiar i jakiś łądniejszy też się wtedy kupi
aga ten z drugiego linku bardzo ładny i nawet nie bardzo drogi, bo jak widzę cyckonosze do karmienia za 200zł to jestem w szzoku

czesc dziewczynki

weszłam sobie na forum bo musze odreagować...normalnie mam humor do bani i wyżywam się na wszystkich dookoła...na szczęście jestem w pracy to mam na kim:-) może trochę waszych poscików ponadrabiam

miłego dnia wam życzę

Witam sie deszczowooooo............ i sennie............. wrrrrrrr

Powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!!

Lece poszperac na necie za jakims smacznym pomyslem na rybke a potem uciekam na basem z mezulkiem:tak:

no wlasnie ja kupilam tylko jeden i jak mowie on ma troche luzu jeszcze no bo na bank urosna... a mysle ze jeden warto miec bo jak pozniej po sklepach biegac i przymierzac?

dobra ogarniam mieszkanie i jade zobaczyc te lozeczka i rozki. po wczorajszym rekonesansie masakra z rozkami, oczywiscie wszystkie przeslodkie misie .... naprawde chcialabym polubic ten styl ale jakos nie moge sie przemoc:cool:

i chyba zmienilam opcje na lozeczko, kupie jednak 120, bo przeciez zaraz bede chciala drugie dziecko to na co mi takie 140 przerabiane na tapczanik, i tak bede musiala drugie kupowac... no wiec chyba stanie na zwyklym 120 z ikei i jestem bardzo szczesliwa bo tam maja najzwyklejsze biale wlasnie :-)

josie z tym łóżeczkiem to mi przypomniałaś mój dzisiejszy sen - śniło mi się właśnie, że nasz synek ledwo się w tym kupionym przez nas łóżeczku 120 mieścił:-D a potem zrobił swoją pierwszą kupkę tylko, że białą i twardą no i ja się strasznie dziwiłam, bo smółka miała być czarna:-D

reklama
Do góry