Carla, z jakiej wagi i wzrotu startowałaś i ile już przytyłaś?Ja tez sobie obiecuję ,że nie przekroczę 80 kilo i jeszcze mam szansę hehehehe. Z pierwszą córcią skończyłam na 85
Startowałam z wagi ciężkiej 168cm/68kg...teraz 80,5 :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carla, z jakiej wagi i wzrotu startowałaś i ile już przytyłaś?Ja tez sobie obiecuję ,że nie przekroczę 80 kilo i jeszcze mam szansę hehehehe. Z pierwszą córcią skończyłam na 85
ja dzisiaj od 13 do 19 po sklepach lazilam, kompletuje wyprawke
powiedzcie mi oilatum to kupilyscie soft czy zwykly? i czy takie wielkie opakowanie pol litra , czy mniejsze starczy? bo to chyba tylko na poczatku sie stosuje?
i jakie wkladki laktacyjne polecacie? bo wybor od cholery a pewnie to tak jak z wkladkami hig, nie przekonasz sie dopoki nie ponosisz...
w ogole czy wy wszystkie macie juz siare? bo ja nie mam. nic a nic. i troche sie martwie, w ogole te piersi takie male.... dzis kupilam stanik do karmienia, najmniejszy jaki mieli to 75b i i tak mam luz w nim jeszcze robie sobie 2 razy dziennie ten masaz na sutki, jeden juz wyglada ok, a jeden nadal plaski jakis...
pieluchy kupilam papmpers jedna paczke, a druga chyba kupie huggies z tym wycieciem na pepek