reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tez zwracały uwage, że obrazkiem na przod, uważam ze cenne uwagi:-D

patrz moja szwagierka przeoczyła ten rysunek ;)))

buziak a ja najbardziej lubię jak po meczu wjeżdżają kamerą do szatni ;-) szczególnie ostatnimi czasy te momenty lubię najbardziej!

no to tak trzeba było od razu !!

z bl siare miałam widoczna dwa razy, teraz nawet kropli....

Bry wieczór

josie - to moja 3 ciąża i nigdy przed rozwiązaniem nie miałam siary (teraz też nie), nie każda kobieta ma siarę wcześniej, tym sie nie sugeruj,

gkvip - kurcze a przeciez nic sie nie zapowiadalo.... trzymaj sie kochana i nie daj malenstwu wyjsc jeszcze nie pora :tak:

Siary nie posiadam-jeszcze- ale mam nadzieje, ze przyjdzie razem z mlekiem jak juz mala sie urodzi.
Wczoraj w ksiazce wyczytalam ze po cc czesto wystepuja zaburzenia pokarmu dlatego niektore mialy problem z tego co pamietam co Polaa tak miala.

Co do Sicil to tez sie martwie ale mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku i jest pochlonieta opieka na Gulio.....:tak:

Wrocilam z Collegu i padam na cycki a mala sie zrobila taka aktywna ze hohooo chyba nie da mamusi szybko zasnac.....

Ide jeszcze zrobic sobie inhalacje na ten moj zapchany NOCHALLLL i uciekam lulu :-)

Suinshine dobrze pamiętasz;-)
ja i przy pierwszym i teraz mam siarę ale naprawde mało, i ciekawa jestem jak bedzie z pokarmem bo przy Kubie mialam takie znikome ilości, ze plakalam.

josie ja mialam laktator jak urodzilam Mlodego i On mi, ze tak sie wyraze, cycki uratował:tak: Karmilam tylko 4 tygodnie a naprawde pomogl, zwlaszcza jak mialam zapalenie piersi i odciagalam dla Kuby zanim zaczelam karmić mm. Pokarmu bylo tyle co nic ale jaka ulga jak odciagnelam. Jak chcesz karmic piersią to ja bym kupila laktator ale decyzja nalezy do Ciebie;-)

reklama
Hejka. Coś tu dzisiaj cicho chyba dziewczyny postanowiły dłużej pospać :-)

Ja dziś się obudziłam jakaś taka nawet trochę wypoczęta, co ostatnio rzadko się zdarza więc może chociaż dziś uda mi się coś ogarnąć. Chociaż mój humor ostatnio jest tak strasznie beznadziejny jak pogoda za oknem.

Życzę miłego dnia.

Spojrzałam na suwak.. serce podskoczyło. No nic, każdego dnia coraz bliżej.

Do góry