reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

No ja wlasnie slyszalam ze w Starogardzie jest niby o wiele lepiej niz tu u mnie w miescie i tak sie zastanawiam bo do Gdańska wątpie abym zdarzyla dojechac bo to kolo 50km a do starogardu mam 23chyba także bliżej ;) hihihhi no nie ukrywam ze wolałabym w wojewódzkim rodzić no ale na to sie nie nastawiam

ja sie szykuje 100km jechac i zdarzyc ;// ;)

gkvip trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby jak najdłuzej w dwupaku

Własnie wróciłam z sr, no dziecko brudne nie bedzie,dzis było o kapieli i najlepszy cyrk jak tatusiowie próbowali kąpać lalkę (jeden to prawie dziecko by podtopił), a potem ubierać i któremus biedakowi pampers nie chciał sie zapiać. Oj

oj tam czepiasz sie!! moja szwagierka załozyła tył na przód ;)))

ruda - ja ze sportu to mode najbardziej lubie ;)))

reklama
ja pitoleeee !!!!!!!!!!!!! chyba naprawdę spakuję torbę do szpitala !!!!
gkvip trzymaj się tam, trzymam mocnoooo kciuki za Was !!!!!!!!!

Lena
ja jak narazie zakupiłam 3 opakowania po 27 szt tych hugisów bo niby maleństwo powinno zużywać ok. 10 pieluszek dziennie a jak to się ma naprawdę to nie wiem, hmmmmmmmmm to paczka na 3 dni starczy :szok::crazy:

Lena ja do szpitala kupiłam pampers choć słyszałam , że podobno robili jakieś badania i okazało się że pomimo iż jest to dobrze znana marka to podobno nie koniecznie dobra, ponoć używanie tych pieluszek może doprowadzić do bezpłodności szczególnie narażeni są chłopcy:eek: a co do tych pieluszek Dada to moja siostra ich używała i powiedziała że niczym w zasadzie nie różnią się od Huggies-ów

Dziewczyny macie już wózki dla swoich robaczków bo ja tak przeglądam i czytam i już mam mętlik w głowie, czy macie jakieś opinie o wózkach firmy x-lander??? Wcześniej oglądałam wózki raf-pol ale jak się naczytałam to chyba zrezygnuje z tej marki:eek:

malinka ja kupiłam x-landera move zielonego bardzo mi się podoba zdjęcia sa na odpowiednim wątku chciałam duże koła bo zdarzy się że trzeba bedzie pchać po piachu i obracana spacerówke, a tak naprawde to okaze sie czy warto było wydac kase po jakims czasie jak już bedzie w uzyciu

oj tam czepiasz sie!! moja szwagierka załozyła tył na przód ;)))

Tez zwracały uwage, że obrazkiem na przod, uważam ze cenne uwagi:-D

Ostatnia edycja:
Agulex ja też myślę o zielonym:-) podobno ten kolor uspokaja.Opinie są niby pozytywne ale sporo jest takich że ktoś np korzystał narazie tylko z gondoli a ze spacerówki jeszcze nie itd a mnie interesuje wersja wielofunkcyjna a nie chce umoczyć kasiory więc mam nadzieje że spełniłby moje oczekiwania

Czy moze lepsze te z biedronki te dada? Tylko ze już kupiłam dwie paczki baby dream 2 i chyba najpierw je zuzyc i zobaczyc jak sie sprawdzaja czy moze kupic te dada z biedronki bo czytalam opinie na temat tych pampersow z biedronki i tych z rossmana i opinie sa jakby pol na pol i teraz nie wiem :zawstydzona/y:

jak się zastanawiałam czy kupić pieluchy jedynki happy czy pampersy to sprawdzałam opinie w necie i też było pół na pół
także kupiłam po jednej paczce i bedę testować, a ptem dokupię te które mi lepiej przypasują

ja dzisiaj od 13 do 19 po sklepach lazilam, kompletuje wyprawke :baffled:
powiedzcie mi oilatum to kupilyscie soft czy zwykly? i czy takie wielkie opakowanie pol litra , czy mniejsze starczy? bo to chyba tylko na poczatku sie stosuje?
i jakie wkladki laktacyjne polecacie? bo wybor od cholery a pewnie to tak jak z wkladkami hig, nie przekonasz sie dopoki nie ponosisz...
w ogole czy wy wszystkie macie juz siare? bo ja nie mam. nic a nic. i troche sie martwie, w ogole te piersi takie male.... dzis kupilam stanik do karmienia, najmniejszy jaki mieli to 75b i i tak mam luz w nim jeszcze :eek::eek: robie sobie 2 razy dziennie ten masaz na sutki, jeden juz wyglada ok, a jeden nadal plaski jakis...

pieluchy kupilam papmpers jedna paczke, a druga chyba kupie huggies z tym wycieciem na pepek

ja dzisiaj od 13 do 19 po sklepach lazilam, kompletuje wyprawke :baffled:
powiedzcie mi oilatum to kupilyscie soft czy zwykly? i czy takie wielkie opakowanie pol litra , czy mniejsze starczy? bo to chyba tylko na poczatku sie stosuje?
i jakie wkladki laktacyjne polecacie? bo wybor od cholery a pewnie to tak jak z wkladkami hig, nie przekonasz sie dopoki nie ponosisz...
w ogole czy wy wszystkie macie juz siare? bo ja nie mam. nic a nic. i troche sie martwie, w ogole te piersi takie male.... dzis kupilam stanik do karmienia, najmniejszy jaki mieli to 75b i i tak mam luz w nim jeszcze :eek::eek: robie sobie 2 razy dziennie ten masaz na sutki, jeden juz wyglada ok, a jeden nadal plaski jakis...

pieluchy kupilam papmpers jedna paczke, a druga chyba kupie huggies z tym wycieciem na pepek

Ja nie mam siary, i wcale mi się do tego nie śpieszy. I piersi też mi ostatnio zmalały. Podobno rosną znowu zaraz przed i po porodzie. A poza tym brzuch duży dlatego piersi się mniejsze wydaja:-)

Nadal nie mam też nic do wyprawki, nie mam łużeczka, przewijaka, kosmatyków itd. W piatek ostatni dzień pracy więc od przyszłego tyg wybieram się na zakupy. Tylko ubranek mam całę stertę. Będzie z młodej modelka hehe.

To dziwne, ale im bliżej do porodu tym lepiej wyglądam na twarzy. Ostatnio cały czas mnie wszyscy komplementują, aż mi się głupio robi czasem. Obawiam się, że niestety po porodzie zmęczenie zrobi swoje i zaczną się problemy z włosami i cerą. Oby nie!

reklama
Ja kupiłam soft 0,5 l od pierwszego dnia, moi znajomi córke, która ma 9 miesiecy jeszcze kapia i dolewaja do wanienki. potem nie trzeba uzywać oliwek ani emulsji do ciała tylko jakis krem do twarzy

Josie ja też nie mam jeszcze siary ale piersi małe nie są

Do góry