reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja kupiłam w promocji 100 sztuk wkładek Johnsos. Wcześniej miałam jakieś plamki na staniku czy na koszulce z rana ale teraz nic nie leci co do stanika to kupiłam 80 B bo bałąm się że będzie mnie uwierał w obwodzie a teraz muszę go zmniejszyć bo miseczka dobra a w obwodzie za duży:eek:

reklama
Ja dopiero się witam :)

gkvip- trzymam mocno kciuki&&&&&&&

Co do siary to ja mam czasami, a przedwczoraj w nocy jak sie obudziłam do WC to miałam mokrą plamę na koszulce i mokrą pierś lewą... ale do rana zniknęła- więc to była jakaś woda... albo coś.

Miałam dziś ciężki dzień i idę się położyć.
DObrej nocy i do jutra.

buziak a ja najbardziej lubię jak po meczu wjeżdżają kamerą do szatni ;-) szczególnie ostatnimi czasy te momenty lubię najbardziej!

ja najbardziej lubię wkaldki Lansiloh. Piersi mam olbrzymie:( urosły mi 3 rozmiary!!! siary mam mnóstwo- bez wkaldek przeciekam jak karmiąca maciora:)

co do Sicil to kurcze, ona przecież wie jak my się tu martwimy, bo wiedziała jak przeżywamy brak wieści od Asi. Zresztą Sicil była bardzo aktywna, Asi od poczatku było duzo mniej. Kurcze Anka odezwij się!!!

Ja nie mam siary ani wycieków, poprzednio też dopiero po porodzie się pojawiły ale za to sutki jak potrę to mi śmierdzą skwaśniałym mlekiem.

Kurde nie straszcie z tą Sicil, może się odezwie lada chwila, daj boże

za to Asia chyba mi dziś mignęła na fb tak mi się wydaje

ja tez zaczynam sie martwic o SICIL nawet dzis z kolezanka rozmawiałam o niej że coś się nie odzywa !!!!!

ja też nie mam żadnej siary ale za to ciagle mnie bola te cycory choc nie powiekszyły mi się tak bardzo bo mieszczę się narazie w moja miseczkę tylko jedynie co to w obwodzie się z deczka nie mieszczę :szok::-D

AVO ja też mam tyle siary,że już kończę jedną paczkę wkładek z belli,teraz sobie rossmana wypróbuję.Co prawda cycole mi aż tak strasznie nie urosły,ale i tak mnie wkurzają!
Ja się pocieszam tym,że Sicilka nie ma czasu bo lata do Julka i jest zmęczona......

Nie mam siary i wątpię zebym do porodu dostała....ostatnio karmiąc piersią miałam tak mało mleka, że wkładek nie potrzebowałam, zresztą wydawały mi się za grube, wolałam wkładkę przeciąć na pół i sobie do biustonosza poprzyklejać :-D

CO so sicilpol to ja też wciąż o niej myślę...dziwne, że nie daje znaku życia...naprawdę zaczynam się martwić

gkvip &&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymamy z małym kciuki :-D

ruuurka za ciebie też &&&&&&&&&&&& :tak:

Moj mały to się rozpycha ostatnio strasznie..wczoraj nawet bokiem leżał i już myślałam, że obróci się główką w dół ale dzisiaj znów mam glówę pod żebrami.....może spróbuje raz jeszcze :sorry:

Dzisiaj zrobiłam porządek z ciuszkami po starszaku :laugh2: Posegregowałam je i odłożyłam te do wyprania (0-3) Teraz tylko komodę pomalować, szafę kupić i jest gdzie je składować :laugh2::laugh2:

reklama
Gkvip, kurde, miałaś rodzić w terminie razem ze mną, nie wygłupiaj się ;-)

Siarę mam, jak wycisnę ale też szału w ilości nie ma.

Dzisiaj byłam na usg - szczegóły na wątku :-)

Do góry