siula
Fanka BB :)
gkvip kochana miałyśmy rodzić w tym samym czasie no nie wygłupiaj się ściskaj nogi poczekaj
ona nic nie pisała żeby było coś nie tak
ona nic nie pisała żeby było coś nie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moje dziecię uwielbia organy kościelne. No tak wtedy skacze, że przez kurtkę czuję ruchy :-).
Tak w kwestii tych wczesnych porodów to mam wrażenie, że baaardzo pechowym miesiącem jesteśmy :-(.
Kobitki a jakbym chciała rodzić w innym szpiatlu tzn nie u siebie w mieście tylko poza to trzeba tam szybciej zadzwonic zapytac czy jak to jest?
lena można zapomnieć o znieczuleniu ,cały oddział jest wyremontowany ,rodzi się w osobnym pokoju,bez żadnej innej rodzącej:-),kochana a powiedz gdzie ty mieszkaszbuziak - w takim badz razie nie bede juz kupowac wyproboje te co mam i wtedy dalej zdecyduje :-)
siula - Mam takie pyt. dotyczące szpitalu w Starogardzie, byłaś tam może? Jak tam wygląda jakie warunki, opinie, mają znieczulenie?
Kobitki a jakbym chciała rodzić w innym szpiatlu tzn nie u siebie w mieście tylko poza to trzeba tam szybciej zadzwonic zapytac czy jak to jest?