reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
buziak - w takim badz razie nie bede juz kupowac wyproboje te co mam i wtedy dalej zdecyduje :-)
siula - Mam takie pyt. dotyczące szpitalu w Starogardzie, byłaś tam może? Jak tam wygląda jakie warunki, opinie, mają znieczulenie?

Kobitki a jakbym chciała rodzić w innym szpiatlu tzn nie u siebie w mieście tylko poza to trzeba tam szybciej zadzwonic zapytac czy jak to jest?

gkvip trzymam mocno kciuki żebyście jak najdłużej w dwupaku zostali z maleństwem

A moje dziecię uwielbia organy kościelne. No tak wtedy skacze, że przez kurtkę czuję ruchy :-).

Tak w kwestii tych wczesnych porodów to mam wrażenie, że baaardzo pechowym miesiącem jesteśmy :-(.

Nasza córcia wręcz przeciwnie nie znosi organ i się strasznie buntuje jak je słyszy

Kobitki a jakbym chciała rodzić w innym szpiatlu tzn nie u siebie w mieście tylko poza to trzeba tam szybciej zadzwonic zapytac czy jak to jest?

najlepiej tam pojechac albo zadzwonic i spytac co i jak wglada.
Ja chciałabym rodzic w innym miescie i mi powiediano (oddziałowa), ze jesli moj lekarz prowadzacy ciaze z jakichs przyczyn zawiadomi mnie ze musi byc cc to na miesiac przed porodem przyjechc do nich na badania. Jesli sn to poprostu z marszu przyjmuja jesli maja miejsca..

No ja wlasnie slyszalam ze w Starogardzie jest niby o wiele lepiej niz tu u mnie w miescie i tak sie zastanawiam bo do Gdańska wątpie abym zdarzyla dojechac bo to kolo 50km a do starogardu mam 23chyba także bliżej ;) hihihhi no nie ukrywam ze wolałabym w wojewódzkim rodzić no ale na to sie nie nastawiam

gkvip trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby jak najdłuzej w dwupaku

Własnie wróciłam z sr, no dziecko brudne nie bedzie,dzis było o kapieli i najlepszy cyrk jak tatusiowie próbowali kąpać lalkę (jeden to prawie dziecko by podtopił), a potem ubierać i któremus biedakowi pampers nie chciał sie zapiać. Oj

buziak - w takim badz razie nie bede juz kupowac wyproboje te co mam i wtedy dalej zdecyduje :-)
siula - Mam takie pyt. dotyczące szpitalu w Starogardzie, byłaś tam może? Jak tam wygląda jakie warunki, opinie, mają znieczulenie?

lena można zapomnieć o znieczuleniu ,cały oddział jest wyremontowany ,rodzi się w osobnym pokoju,bez żadnej innej rodzącej:-),kochana a powiedz gdzie ty mieszkasz

buziolku my ogladamy hokej,bo bardzo lubimy:-)
moje male dziecko to lubi jak cos gra,a ze mnie zawsze cos gra to jemu pasi;-)

ja juz po tych "swiatecznych"akcjach pisalam,ze jakis pechowy jest dla nas ten kwiecien....no bo najpierw Asia i Ania sie rozpakowaly,potem dziewczyny poladowaly w szpitali,teraz gkvip.....jak tak dalej bedzie to czerwiec sie w maju rozlozy...tfu,tfu,tfu!!!!!!sciskac nogi!!!!

Zaraz zwariuje chyba, moje dziecko przechodzi samego siebie.
Ma takie pomysły, ze brak słow. A ja jak glupia chodzę za Nim z pytaniem czy chce siku, odpowiada, ze nie po czym siada na nocnik i sika:szok: i zrozum Go.

reklama
Do góry