reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
AVO nawet nie mow!!!!!!!
buziak a jak ci chlop na zawal zejdzie????ale ja mysle,ze on zaprawiony w bojach to faktycznie da rade!!!a moj gra na bebenku,bo wlasnie mecz ogladamy,a on bardzo lubi jak bebny graja!

A moje dziecię uwielbia organy kościelne. No tak wtedy skacze, że przez kurtkę czuję ruchy :-).

Tak w kwestii tych wczesnych porodów to mam wrażenie, że baaardzo pechowym miesiącem jesteśmy :-(.

Cały dzień próbowałam Was nadrobić i wkońcu mi się udało :-)
Powiem, ze dziś chyba coś z ta pogoda/ciśnieniem jest bo normalnie aż się nie czuję

Jestem w lekkim szoku i chyba czas zacząć brać się za pakowanie torby, wczoraj z P byliśmy na zakupach i teraz nie wiem ile kupić tych pampersów bo kupiliśmy te higgies 1 od 3-5kg z wycięciem na pępek sztuk 27 i to starczy i dwie duże paczki pampersów baby dream 2 mini te od 3-6kg bd2.jpg i teraz nie wiem czy kupowac jeszcze te 2 czy juz baby dream 3 bd3.jpg te wieiksze od 4 do 9kg. I tu mam takie pytanie wybaczcie bo moze brzmieć glupio ale naprawdę nie wiem a im bliżej maja/czerwca coraz wiecej pytań mam. pampresy te bd 2 to sa do 6kg jakby nie patrzec a te bd3 sa od 4do9kg wiec kiedy ubierac dziecku te bd3 ? Kurdę byliśmy na zakupach niby dużo kupione a zrobiłam korekte listy do kupienia i dalej jeszcze dużo brakuje ;/
Gkvip &&&&&&&&&&&&&&&

Buziak - dzięki ;) ja zaczynam panikować zauwazylam ostatnio i mam bardzoo duzo pytań i czuję się zagubiona ;o

Czy moze lepsze te z biedronki te dada? Tylko ze już kupiłam dwie paczki baby dream 2 i chyba najpierw je zuzyc i zobaczyc jak sie sprawdzaja czy moze kupic te dada z biedronki bo czytalam opinie na temat tych pampersow z biedronki i tych z rossmana i opinie sa jakby pol na pol i teraz nie wiem :zawstydzona/y:

Cały dzień próbowałam Was nadrobić i wkońcu mi się udało :-)
Powiem, ze dziś chyba coś z ta pogoda/ciśnieniem jest bo normalnie aż się nie czuję

Jestem w lekkim szoku i chyba czas zacząć brać się za pakowanie torby, wczoraj z P byliśmy na zakupach i teraz nie wiem ile kupić tych pampersów bo kupiliśmy te higgies 1 od 3-5kg z wycięciem na pępek sztuk 27 i to starczy i dwie duże paczki pampersów baby dream 2 mini te od 3-6kg Zobacz załącznik 456848 i teraz nie wiem czy kupowac jeszcze te 2 czy juz baby dream 3 Zobacz załącznik 456849 te wieiksze od 4 do 9kg. I tu mam takie pytanie wybaczcie bo moze brzmieć glupio ale naprawdę nie wiem a im bliżej maja/czerwca coraz wiecej pytań mam. pampresy te bd 2 to sa do 6kg jakby nie patrzec a te bd3 sa od 4do9kg wiec kiedy ubierac dziecku te bd3 ? Kurdę byliśmy na zakupach niby dużo kupione a zrobiłam korekte listy do kupienia i dalej jeszcze dużo brakuje ;/
Gkvip &&&&&&&&&&&&&&&

Ja w niedzielę jak byłam na zakupach i znalazłam w dobrej cenie pampersy NewBorn to zadzwoniłam do koleżanki zapytać ile ona tych 1 zużyła. I powiedziała, że 6 paczek po 43sztuki, a synek mały wcale nie była bo 3850g jak się urodził. Więc zakupiłam oprócz 1 paczki 43sztuki dodatkowo paczkę 78sztuk i podejrzewam że z jeszcze jedną tą dużą dokupię bo będę w realu w tym tygodniu.

Mlodak no u mnie wlasnie tez sa duze promocje na te huggiesy 1 te nweborn i tez wlasnie jest paczka 78sztuk za 39,99 i jest jeszcze ta promocyjna 90sztuk za 43,99 no i oczywiscie te male 27sztuk za 16,99 a nie wiem ile moj szkrabek wazy bo tylko raz mi powiedzieli w szpitalu jak bylam to bylo cos kolo 1900gr a gin mi nie mowi ile wazy

reklama
Lena - mysle ze nie ma co duuuzo pieluszek kupowac, bo jak tfu tfu okaze sie ze małe jest na nie uczulone albo Wam poprostu nie podpasuja to po co Wam takie zapasy?? A obawy ma kazda z nas ;))
I iloscia zuzytych pieluch nie ma co sie sugerowac po kolezankach moim zdaniem ... Zawsze dokupic mozna

Do góry