reklama
ja to pokazuje pomalowane paznokcie hhe jak nie jemu to komu ? ) a na powaznie to po co w ogole skarpety???
no bo jak przychodzę w butach i skarpetach to tylko buty zdejmuje skarpety zostają
O kurcze! jak szybko!Termin porodu przesuną mi się na 23 maja !!
Milan waży już 3 kg. i jego wymiary odpowiadają już 37 tygodniowi ciąży.
Łożysko ok i wszystko inne.. oprócz ruchów. Za mało zdecydowanie .
a i mialam ktg - niezbyt dobry zapis wyszedł bo zadnego ruchu nie wykryło ... ale serduszko ok biło.
Ale ja też coś czuje że mi gin powie w piątek że rodze wcześniej
jak kaczka rozjechana mówisz ;-) sie uśmiałamnoooooooooooo!! a ja się dziwię że chodzę jak pokraka jakaś jak kaczka rozjechana jakby mi walec d. przejechał nic dziwnego jak tam w środku taki klocek siedzi
Odkąd mam duży brzuch to mi sie dłuży ta ciąża
Ostatnia edycja:
buziak
Fanka BB :)
Siedze sobie niedawno przy stole, stół przy oknie... i cos mi wali w parapet Niby deszcz pada ale to jakby ktos kamieniem walił ;/////
Raz drugi trzeci
Otworzyłam okno i wygladam nasłu****e...... i słysze ze ktos mnie woła i to chyba głos mojego męża Mało tego woła gdzies z góry, wystawiam głowe jak tylko moge (brzuch lezy na parapecie ) i szukam.
Nagle słysze - wejdz na góre i sie nie smiej
He he no wiec niezle sie zaczyna... Okazao sie ze gamon wszedł dopokoju i zamknął zasoba drzwi - ktore swiezo obsadził, ale nie powkładał klamek hehe
Raz drugi trzeci
Otworzyłam okno i wygladam nasłu****e...... i słysze ze ktos mnie woła i to chyba głos mojego męża Mało tego woła gdzies z góry, wystawiam głowe jak tylko moge (brzuch lezy na parapecie ) i szukam.
He he no wiec niezle sie zaczyna... Okazao sie ze gamon wszedł dopokoju i zamknął zasoba drzwi - ktore swiezo obsadził, ale nie powkładał klamek hehe
MsMickey
Siedze sobie niedawno przy stole, stół przy oknie... i cos mi wali w parapet Niby deszcz pada ale to jakby ktos kamieniem walił ;/////
Raz drugi trzeci
dobrze, ze uslyszalas;-)
ja jestem w 30 tyg jeszcze 10 i ciagle jestem na etapie chcialabym juz bo tez mi sie dluzy ale na to jeszcze zbyt wczesnie wiec tak naprawde nie chce teraz tylko chce juz czerwiec. Z drugiej strony mysle sobie, ze to ostatnie momenty, kiedy mozemy wyjsc na spacer ok 9 wieczorem itd. Ostatnio mysle o tym za kazdym razem gdy robimy cos takiego, wlasnie pozny, niespodziewany spacer, zakupy bez ograniczen czasowych, mozliwosc umowienia sie z kolezanka kiedy chce itd. Boje sie, ze to wszystko zginie bedzie mi zabrane.
Ja wiem, ze chce dziecko ale taka zmiana zyciowa zmusza do myslenia...
Ostatnia edycja:
Raz drugi trzeci
Przepraszam, że śmieje sie z Twojego męża ale nie mogę sie powstrzymac
blond_20
Czarownica
Buziak to niesprawiedliwe !nie dosc ze masz rozbrajajace dzieci to jeszcze meza hahahahaha
buziak
Przepraszam, że śmieje sie z Twojego męża ale nie mogę sie powstrzymac
po to Wam to napisałam hehehe
Buziak to niesprawiedliwe !nie dosc ze masz rozbrajajace dzieci to jeszcze meza hahahahaha
:-) a własnie mnie pyta co by sie stało jakby brał duphaston
wie ktoras co bym mogła męza doinformowac????
reklama
blond_20
Czarownica
to by ciaze utrzymal