reklama
zaza26
Fanka BB :)
przecież to zaraz będzieTermin porodu przesuną mi się na 23 maja !!
Milan waży już 3 kg. i jego wymiary odpowiadają już 37 tygodniowi ciąży.
MsMickey
Fanka BB :)
W ramach dalszego upodlenia się energetycznego... mam zamiar usiąść z kawałem szarlotki i się zapchać
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
przecież to zaraz będzie
noooooooooooo!! a ja się dziwię że chodzę jak pokraka jakaś jak kaczka rozjechana jakby mi walec d. przejechał nic dziwnego jak tam w środku taki klocek siedzi
blond_20
Czarownica
Ruda a mozliwe ze tak mi to sie ostatnio wszystko miesza hehe. Kamila no wlasnie mi ordynator powiedzial ze mimo wszystko bedziemy sn probowac wiec nastawiam sie na kolejny hardcore, no ale nikt nie mowil ze bedzie milo i przyjemnie i wyboru szpitala nie mam bo tu tylko jeden w miescie a jezdzic nigdzie nie chce, zeby za mna nikt nie musial jezdzic potem
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ruda a mozliwe ze tak mi to sie ostatnio wszystko miesza hehe. Kamila no wlasnie mi ordynator powiedzial ze mimo wszystko bedziemy sn probowac wiec nastawiam sie na kolejny hardcore, no ale nikt nie mowil ze bedzie milo i przyjemnie i wyboru szpitala nie mam bo tu tylko jeden w miescie a jezdzic nigdzie nie chce, zeby za mna nikt nie musial jezdzic potem
no widzisz ja mam do wyboru co najmniej 3 a może i 4 ?!?!
ale za to w Lublinie jak sie laskom zachce rodzić to strasznie ciężko o wolne miejsce.. tak miałam przy pierwszym porodzie.. objechałam wszystkie szpitale aż w ostatnim gdzieś tam lekarz zadzwonił żeby mi zrobili łóżko na korytarzu i tam mnie rzucili bo wszzzzystko zajęte bylo.. oj zobaczymy nie chce jeszcze o tym myśleć musze się skupić na wyprawce i torbie to moje priorytety.. niech tylko ten zwrot podatku przyjdzie :/ ...
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Aylin my się na razie nie sypiemy,tylko rozważamy taką ewentualność:-)a zupełnie serio to mnie teraz strasznie czas zapiernicza...jak patrze na swój suwaczek to aż nie wierzę,że to prawie już...
wyobraź sobie że mi ta cała ciąża tak szybko zleciała że nawet nie wiem kiedy to się stało. . . . czuje jakby minęło dopeiro kilka dni.. a tu już mete widać
reklama
Hehe jak czytam Kamile to mam wrazenie ze to już.... i mnie przerażenie wieksze ogarnia niż przy słowach lekarza w szpitalu "podajemy sterydy jakby nagle ciążę zakonczyc trzeba"...
wtedy jakoś tak doszlam do wniosku ze bez jaj przeciez to jeszcze nie czas i nic sie nie dzieje. Chyba podswiadomie odepchnełam temat.
A teraz jak was czytam to mam wrazenie ze jednak to juz prawie natychmiast sie zaczyna.
A i wiecie co... wróciłam ze szpitala i brzuch miałam wiekszy niz teraz, od wczoraj mi się znów chyba nuska inaczej ułozyła bo zapiełam się w polar w który wychodząc ze szpitala nie miałam szans sie zapiąc.
wtedy jakoś tak doszlam do wniosku ze bez jaj przeciez to jeszcze nie czas i nic sie nie dzieje. Chyba podswiadomie odepchnełam temat.
A teraz jak was czytam to mam wrazenie ze jednak to juz prawie natychmiast sie zaczyna.
A i wiecie co... wróciłam ze szpitala i brzuch miałam wiekszy niz teraz, od wczoraj mi się znów chyba nuska inaczej ułozyła bo zapiełam się w polar w który wychodząc ze szpitala nie miałam szans sie zapiąc.