reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

I Ty to nazywasz spadkiem formy?? to ja chyba po prostu leń okropny jestem, bo tylko wyprałam rożek i ręczniczki a spadku formy nie zauważyłam:-)

ja zamówiłam przed chwilą kocyk na allegro - w końcu, bo nie mogłam się zebrać.

uciekam szykować się na SR, ciekawe jak będzie!!

A wiesz ile mnie to kosztowało sily wewnętrznej aby się zebrać w ogóle???? Teraz ledwo na oczy patrzę, ręce takie niemrawe, że ostatkiem sił stukam w klawiaturę :-D.
Ja dzisiaj też zamówiłam 2 kocyki i rożek.

reklama
a ja cały dzionek leżę i przysypiam,mam zupełny brak energii,sił i chęci do czegokolwiek:(i ciśnienie też nie stwierdzam u siebie...a wiem,że jutro muszę pozałatwiać różne sprawy,bo to ostatnia chwila i M. też może tylko jutro i już cierpię z tego powodu.

mnie się też nic nie chce, a przy tej pogodzie to już zupełnie :baffled:

ale Kamila mi smaka narobiła i jednak upichciłam obiad, a że lodówka puściutka to były tylko ziemniaczki z jajkiem sadzonym i ogórkiem konserowowym

Mi dziś mamuśka zrobiła naleśniki z serem, dżemem i jabłkami do wyboru :) a d... rośnie i w czwartek będzie wstyd stanąć na wadze u znajomej położnej :/ i słyszałam, ze lekarz leż nie żałują komentarzy :/ choć może po znajomości będzie milej :crazy::crazy::crazy:

buziakowa, pytałaś wieki temu o łóżeczko z żyrafą, które wybrał mój P. - to dokładnie to Klupsia (geeez, co za debilna nazwa firmy) :) fajowska żyrafka, lubimy żyrafki :) a co do wizyt u gina, to ja Cię rozumiem - też mnie zawsze stresuje to okropne światło w gabinecie, które wali prosto w moją szparę i niestety okolice... cellulit i wałki tłuszczu widać na pewno i wcale mnie nie przekonuje argument, że mojego lekarza nie obchodzi moja dziurka w sensie pozamedycznym :p ja też łapię wstydziocha z okazji moich nawracających infekcji - to dopiero wiocha, cellulit i grzyb - czuję się jak zapuszczona ciężarna, która ostatnio żel do higieny intymnej widziała miesiąc temu.

Co do snów - moje ciążowe sny ostatnio nie różnią się od nieciążowych - ciągle nie zdaję z matmy albo okazuje się, że nie chodziłam na matmę cały sem. i zostanę oblana za nieobecności :> Dzisiaj dla odmiany mój wychowawca z podstawówki robił mi jakiś matmo-test, a potem zawyżył ocenę ze względu na moją ciążę :). Wiecie, jednak trauma z liceum robi swoje... współczuję wszystkim obecnym maturzystom, którzy obowiązkowo zdają matematykę na maturze, szczególnie takim ja te 10 lat temu - 100% humanistom, którym się trafiła beznadziejna nauczycielka przedmiotu ścisłego. hehe, też sobie znalazłam temat ;)

Po pierwsze mam takie samo łózeczko bez szuflady ;))
Po drugie tez uwazam, ze gin chce czy nie chce to widzi ;)) Iprzeciez nie mówie, ze z zaintereswaniem patrzy wrecz przeciwnie.. z kazdym kg zdaje sobie z tego sprawe ;) hehe
Po trzecie tez mam traume po matematyce w LO;-):tak:

I na każdej wizycie też sie wstydze gacie sciągnąć :p czuje się kretyńsko tak leżeć półnaga ;) no i te skarpetki:p ale chyba lepsze niż jakbym np podkolanówki ubrała :-D

ja to pokazuje pomalowane paznokcie hhe jak nie jemu to komu ? ;)) a na powaznie to po co w ogole skarpety???

Sicil nadal milczy.... Moze ona zapisała zły nr tel???? :baffled::eek:
Ogolnie kierunkowy jest 0039... ???? Co myslicie?

Ostatnia edycja:
Mamunie doświadczone w chorobie dzieci...
Mój nie chorował od września i ja już zapomniałam.
Oczywiście Kuba złapał chyba od babci wczoraj:wściekła/y:. Ma prawie 39 gorączki. Prócz tego nic, tylko szkliste oczy (jak on zawsze w chorobie). Co mogę mu dać na samym początku?
Pliiiissss o rady

Kurczę martwię sie o Sicil- ile ona sie już nie odzywa.........

Klusia- w tej chwili przy takiej gorączce to juz nie zatrzymasz infekcji:( Teraz daj mu najlepiej nurofen na zbicie gorączki . On działa również przeciwzapalnie, namaruj na noc amolem, dawaj do picia sok z malin i cytryny.Ponadto witamina C i jakiś specyfik na wzomcnienie- Bairon? cos takiego....

Znalazlam dosc rozsądny kalkulator wagi jakby kogoś interesowało:)

Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl

Sicil ostatnio pisała 7.04-specjalnie sprawdzałam...
Buziak no w zasadzie to kierunkowy jest dobry ten co podałaś,tylko jak na stronie sprawdzałam to jeszcze jakieś prefiksy zależnie od miasta...nie wiem,bo nigdy nie korzystałam....martwię się,bo to już strasznie długo i Asia też się nie odzywa....

reklama
hejka!
Melduję się tylko, że u mnie w miarę dobrze, podczytuję trochę ale nie mam za bardzo siły ani natchnienia do pisania

avo
życzę babci rychłego powrotu do zdrowia

dorota
przykro mi z powodu babci

Za wszystkie jak zwykle trzymam kciuki i pozdrawiam

Do góry