A polski? 11 lat temu jak zdawałam mature to trzeba było w ciągu 5h napisac wypracowanie - dla mnie to była mordęga :/ ksiazki czytałam ale żeby to jakoś fajnie opisać to nie było juz tak prosto:/ jeszcze dysleksja do tego :/ a jednak obowiązkowy był a "nie wszyscy są stworzeni" do pisania poematów
Na jakie tematy weszłyśmy
Oj zgadzam się... napisac wypracowanie dla mnie to był koszmar.
Moja mama do tej pory wspomina jedno z pierwszych moich wypracowań pt widok z okna. Napisałam szczerze w jednym zdaniu że z mojego okna widac ściane przeciwleglego bloku
Polonistka nie doceniła niestety starań.
Ale mature zdałam, zeby było smieszniej lepiej z polskiego niz z matematyki
Wreszcie dotarłam do domu, a wyszłam z niego o 12. Byliśmy na zakupach, tłumy takie, że szok. Normalnie jakby jakieś święta się zbliżały albo coś. Każdy butik zawalony, że nie wspomnę o samym hipermarkecie..... miałam juz trochę dość, ale niezle promocje były - pieluchy new born pampersa, sensitive 78sztuk za 43zł, a ja miałam jeszcze 15% zniżki, więc nie mogłam odpuścić. Albo rolki do czyszczenia (u mnie przy 2 kotach schodzą jak woda, a te Ikeowskie według mnie do niczego się nie nadają) jak wcześniej kosztowały 15zł tak teraz 8,99zł. Albo płyn do prania dla dzieci DREFT 19zł. Więc dzień pod względem zakupowym uważam za udany.
Po zakupach spotkałam koleżankę i posżłyśmy do niej. Wyszalałam się z jej synkami (11 i 4 lata) i teraz podam na twarz.
Dorota współczuję z powodu śmierci baci.....
AVO - tak jak dziewczyny piszą, uwierz, że babcia wyjdzie z tego.
No to nizła cena. Ja zamówiłam z tych delikatniejszych pampersów na doz.pl 78 szt za 39.90 i ze standardowych 43 szt za 19 zł. a rolki z ikei dla mnie sa rewelacyjne. Zamiast czesac kota to go rolkujemy.