reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mnie piersi w ogóle nie swedza za to bolą szczególnie na wieczór mam wrażenie ze mam dwa balony.W nocy przy zmianie pozycji z boku np na plecy tez wesoło nie jest .Bolą i kluja.Za to wczorajsza pasta z avocado cebuli i czosnku daje mi popalic dzisiaj.:no: To są efekty właśnie obzarstwa.

reklama

To prawda ale tak mi się chciało tej pasty ze prawie zjadlam miskę.Niezłe musiało dziabac ode mnie w nocy. A jeszce tesciowa wcisnela mi kawal domowej szarlotki i leży przede mną i wola.Chyba muszę z domu wyjść tam gdzie nie ma jedzenia bo nie recze za siebie.:-)

hahaha no ja tez mam mega obzarstwo od paru dni i cierpie. ale jakos nie moge sie powstrzymac jak widze te pyszne rzeczy... wczoraj kolega mi przygotowal sushi w wersji dla ciezarnych - bez surowizny i sie tak objadlam ze myslalam ze nie zasne

hej :)

Ja też jestem za wątkiem dotyczącym zakupków dla Maluszka:tak:
Według mnie fajny byłby też taki gdzie napisałybyśmy coś o sobie(Poznajmy się lub coś w tym tylu), z listy mamuś można dowiedzieć się o wieku, ilości dzieci danej mamy ale może byśmy napisały skad jesteśmy, zainteresowania, itp;-) nawet zdjęcia, fajnie byloby wiedzieć z kim się pisze, co Wy na to?

Mnie też piersi swędzą:tak: nie ma tragedi ale swędzą,zwlaszcza rano:tak:

Witajcie!!

Dawno nie pisałam, ale starałam się czytać na ile pozwalało mi samopoczucie...
Na początku witam wszystkie nowe czerwcowe mamy, gratuluję bijących serduszek :-)

Nanulika...bardzo Ci współczuję, ale na pewno już niedługo znów będziesz szczęśliwa!!

Ehh..jak czytam posty, że na tyle macie ochotę to zazdroszczę...moje samopoczucie jest fatalne i czasem to już zastanawiam się, czy to jest normalne. Od samego rana mdłości do nocy, totalna niechęć do jedzenia, ale jeść coś muszę, bo po jedzeniu jest trochę lepiej. Od tego samopoczucia sporo leżę, więc słabizna ze mnie straszna, że nie wiem czy dam radę kontynuować popołudniową pracę, a do tego od 3 dni moja kochana migrena z aurą - nie wiem czy o niej słyszałyście, ale jest okropna... Rozpoczyna się zaburzeniem widzenia (mroczki, błyski), czasem drętwienie języka, ręki i potem ból głowy. Miewałam czasem ataki, ale nieczęsto, a teraz 2 w ciągu 3 dni. Na szczęście było dziś wolne miejsce do mojej lekarki, więc idę z nią o tym pogadać.
Naprawdę póki co to czuję wszechogarniające osłabienie, które mnie wykańcza. Nie mam siły pozmywać a o zrobieniu obiadu nie ma mowy. Dobrze, że mam cierpliwego i wyrozumiałego męża, który pomaga mi na ile może.

Pozdrawiam Was i życzę dobrego samopoczucia.

polaa:7727981 pisze:
hej :)

Ja też jestem za wątkiem dotyczącym zakupków dla Maluszka:tak:
Według mnie fajny byłby też taki gdzie napisałybyśmy coś o sobie(Poznajmy się lub coś w tym tylu), z listy mamuś można dowiedzieć się o wieku, ilości dzieci danej mamy ale może byśmy napisały skad jesteśmy, zainteresowania, itp;-) nawet zdjęcia, fajnie byloby wiedzieć z kim się pisze, co Wy na to?

Mnie też piersi swędzą:tak: nie ma tragedi ale swędzą,zwlaszcza rano:tak:

Ja też jestem za tym, żeby założyć wątek odnośnie zakupów oraz coś w stylu poznajmy sie - niby ciągle ze soba rozmawiamy, a tyle nas, ze trudno zapamiętać kto, gdzie itp!

josevina no właśnie, trudno zapamiętać:tak::zawstydzona/y:
Nie chce sama zakładać bo nie wiem czy się przyjmie więc niech się wypowie reszta dziewczyn;-)

reklama
Do góry