reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Moje dzisiejsze zakupki:-)
Jakie słodkie
A może założymy oddzielny watek i będziemy wklejac foty z naszymi zakupami.
już są
termin na 11.06 :-)
hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monilla
[url=http://www.suwaczki.
Hey dziołchy:-) od tyg mam problem z piersiami - przestały mnie boleć, ale za to swędzą jak diabli. Dziś obudziłam się o 4 i myslałam,że zadrapie je do krwi. Skóra mi się łuszczy na nich mimo, że smaruje je oliwką i balsamem. Wczoraj tez okropnie bolał mnie brzuch po lewej stronie taki skurcz jelit Czy też macie takie problemy? Co do ubranek ja jeszcze nie mam odwagi nic kupować, bo wszystko może się zdarzyć...ale chętnie przeglądam allegro i się rozczulam nad tymi maciupkimi śpioszkami
American Pie
Początkująca w BB
Hey dziołchy:-) od tyg mam problem z piersiami - przestały mnie boleć, ale za to swędzą jak diabli. Dziś obudziłam się o 4 i myslałam,że zadrapie je do krwi. Skóra mi się łuszczy na nich mimo, że smaruje je oliwką i balsamem. Wczoraj tez okropnie bolał mnie brzuch po lewej stronie taki skurcz jelit Czy też macie takie problemy? Co do ubranek ja jeszcze nie mam odwagi nic kupować, bo wszystko może się zdarzyć...ale chętnie przeglądam allegro i się rozczulam nad tymi maciupkimi śpioszkami
Witam z rana
Mnie też swędzą (.Y.), ale żeby tak do krwi drapać to nie. Również mi sie trochę skóra łuszczyła i wtarłam w nie taki żel do biustu i póki co nie swędzą, tylko napęczniałe są do granic - nosze push up-py i dają sobie cycuszki rade Co do brzucha to mam często odczucia odczucia bąbelków i jakby kiszki marsza grały, ale to nie boli. Po prostu przy nastepnej wizycie u gina sie zapytaj o co kaman, a poza tym w ciązy chyba mozna brac nospę na bóle brzucha, moze spróbuj
josevina
Mamusia Franusia
Witam wszystkie nowe mamusie, ja caly weekend spędziłam na świeżym powietrzu z psami.
Ja t też zaczęłam rozglądać sie za ciuszkami dla maluszka, ale nie mam odwagi na kupowanie - faktycznie wątek dotyczący zakupów byłby bardzo fajny!
Miłego dnia!
Ja t też zaczęłam rozglądać sie za ciuszkami dla maluszka, ale nie mam odwagi na kupowanie - faktycznie wątek dotyczący zakupów byłby bardzo fajny!
Miłego dnia!
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Ja tez mam takie skurcze jakby mi sie zylki w brzuchu naciagnely,szczegolnie jak nagle wstane albo przekrece się w lozku. Dosc bolesne, co do cyckow to rano i wieczorem smaruje bio oil,suty tez. Jak swedza tzn ze rosna, wcieraj nawet 3razy dziennie a luszczyc sie moga od balsamu, moze miec za duzo chemii albo cos cie podraznia od niego
Monilla
[url=http://www.suwaczki.
mnie sutki czasem swedza, smaruje cale piersi jakism antyalergicznym balsamem , brzuch tez. co do rewolucji zoladkowych to niestety zauwazylam ze jak wiecej zjem to czuje zaraz jak mi wszystko pecznieje przelewa sie i bulgocze. czasem tez mnie brzuch boli od tego. niezbyt przyjemne ale coz, trzeba jesc mniej a czesciej chyba...
w ogole powiem wam dziewczyny ze zycie po magisterce jest piekne))) nic tylko czytam sobie teraz o ciazy, jem odpoczywam.... cudnie! powiedzielismy rodzicom w weekend, tesciowa oszalala, zaczela krzyczec z radosci O_O. moi rodzice byli bardziej opanowani, ale siostra sie poplakala wszyscy na mnie dmuchaja i chuchaja teraz, nawet to mile
w ogole powiem wam dziewczyny ze zycie po magisterce jest piekne))) nic tylko czytam sobie teraz o ciazy, jem odpoczywam.... cudnie! powiedzielismy rodzicom w weekend, tesciowa oszalala, zaczela krzyczec z radosci O_O. moi rodzice byli bardziej opanowani, ale siostra sie poplakala wszyscy na mnie dmuchaja i chuchaja teraz, nawet to mile
reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
Witam
bmr - super!!!!!!!!!!!!!!
Mnie ciagle piersi bola ale sutki bardziej no i to swedzenie ale nie jest tak zle. Jesli chodzi o bol to prawie codziennie mam klucia jajnikow raz po jednej stronie raz po drugiej czasami dosyc mocne szczegolnie jak kicham to bol jest straszny.
Zawsze jak zla pogoda u nas to ja mam wolne w pracy normalnie zaczynam kochac wiatr i deszcz No i dzisiaj mam pierwsza wizyte z GP i mam nadzieje ze mi powie wszystko o ciazy i porodzie w Szkocji
bmr - super!!!!!!!!!!!!!!
Mnie ciagle piersi bola ale sutki bardziej no i to swedzenie ale nie jest tak zle. Jesli chodzi o bol to prawie codziennie mam klucia jajnikow raz po jednej stronie raz po drugiej czasami dosyc mocne szczegolnie jak kicham to bol jest straszny.
Zawsze jak zla pogoda u nas to ja mam wolne w pracy normalnie zaczynam kochac wiatr i deszcz No i dzisiaj mam pierwsza wizyte z GP i mam nadzieje ze mi powie wszystko o ciazy i porodzie w Szkocji