reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam się i ja :-)
Troszkę mnie tu nie było i staram się nadrobić to co naskrobałyście !!!
Nioo taaa buziak wróciła i z nadrobieniem to masakra :-):-):-)
Byłam w czwartek u gina ale bez usg, u mnie wsio oki szyjka twarda nie skaraca się, zadnej infekcji nie mam tfu tfu i oby tak do końca ciąży, mała głową w dół także też oki, pogadałam z nim sobie na temat porodu i warunków w szpitalu okazało się że ani w jednym ani w drugim szpitalu nie robią znieczulenia zewnatrzoponowego oczywiście robią takowe tylko do cc, 8 maja zabiera mnie na 1 dzień do szpitala na badania to wtedy zrobię obchód po oddziale położniczym bo podobno jest cały po remoncie i jak to moj gin powiedział 22 wiek !!!
Dorotka współczuje śmierci babci :-(
AVO a za Twoją babcię trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Rurrrkkkkaaa za Was trzymam kciukaski aby te wody w końcu się unormowały i obyś wróciła do domu !!!!
Byłam w czwartek u gina ale bez usg, u mnie wsio oki szyjka twarda nie skaraca się, zadnej infekcji nie mam tfu tfu i oby tak do końca ciąży, mała głową w dół także też oki, pogadałam z nim sobie na temat porodu i warunków w szpitalu okazało się że ani w jednym ani w drugim szpitalu nie robią znieczulenia zewnatrzoponowego oczywiście robią takowe tylko do cc, 8 maja zabiera mnie na 1 dzień do szpitala na badania to wtedy zrobię obchód po oddziale położniczym bo podobno jest cały po remoncie i jak to moj gin powiedział 22 wiek !!!
Dorotka współczuje śmierci babci :-(
AVO a za Twoją babcię trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Rurrrkkkkaaa za Was trzymam kciukaski aby te wody w końcu się unormowały i obyś wróciła do domu !!!!
buziak
Fanka BB :)
no ta teraz bedzie ze torby na trzech watach pakowałysmy przeze mnie
Super ze wszystko ok!! ;-)
alijenka
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-)
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich
buziak
Fanka BB :)
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-)
nie ma sprawy - POMOZEMY!!!!! My juz wprawe mamy i jakbys sie zastanawiała co tam układac to wal smiało!!! :-):-)
Nie chaliłam Wam sie jakie niepowtarzalne dziecko mam
Serio nie do pobicia
Wczoraj przyjechała po nich babcia i wzieła ich do siebie. Po jakiejs godzinie patrze a pod drzwiami stoją 3trampki i 1trzewik
Pytam P co jest grane i na trzy cztery krzyknęlismy BARTEK!!!!!
Gapa załozyła dwa inne buty
Teraz siedza i ogladaja Boksera... Nie bardzo czają imie Nikol:-) Ta Nikol czy ten Nikol i B wkoncu daje :
- bo dziewczyna to powinna byc Nikolka )
Ostatnia edycja:
alijenka
hahhaa nioo to masz synka zdolniachę !!!!!
aaaa zapomniałam dodać że nic nie przytyłam czyli dalej +12, ale gin powiedział że jak na następnej wizycie dalej nic nie przytyję to mnie przełoży przez kolano i natrzaska po tyłku
aaaa zapomniałam dodać że nic nie przytyłam czyli dalej +12, ale gin powiedział że jak na następnej wizycie dalej nic nie przytyję to mnie przełoży przez kolano i natrzaska po tyłku
alijenka
noo ja narzekałam w I trymestrze, bo kuna ja w tamtym czasie to przytyłam 8 kg, a teraz ze względu na tą dietę cikrzycową już tak nie tyję
reklama
Matko jak ja bym chciała, zeby mi ktoś zagroził, ze jak nie przytyję to mi natrzaska po tyłku
Pomarzyć zawsze można
buziak mam tak samo, non stop coś przeżuwam:/
a pozniej sie wściekam jak staję na wagę
Pomarzyć zawsze można
buziak mam tak samo, non stop coś przeżuwam:/
a pozniej sie wściekam jak staję na wagę