alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja też co chwilę coś wpierniczam ale chyba mała mi to wszystko zabiera, jak wcześniej starałam się jeść co 3 godz to teraz już nie mogę się doczekać kiedy miną 2 godz aby już coś chrupnać !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się. Ja jestem na podobnym etapie ;-)tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-)
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich
Nie chaliłam Wam sie jakie niepowtarzalne dziecko mam
Serio nie do pobicia
Wczoraj przyjechała po nich babcia i wzieła ich do siebie. Po jakiejs godzinie patrze a pod drzwiami stoją 3trampki i 1trzewik
Pytam P co jest grane i na trzy cztery krzyknęlismy BARTEK!!!!!
Gapa załozyła dwa inne buty
To ile już kilogramów więcej do kochania?ja tyje ;//
ale sama na to pracuje... ciagle cos wpierniczam
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-)
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich
ja mam na plusie z 16, ale pocieszam sie , ze mały juz ze 4 wazy bankowo )
Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... .
No wiadomo, że młode najważniejsze.wiesz jak pocieszyc człowieka ;///
szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze )))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej )
Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//