reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

ja też co chwilę coś wpierniczam ale chyba mała mi to wszystko zabiera, jak wcześniej starałam się jeść co 3 godz to teraz już nie mogę się doczekać kiedy miną 2 godz aby już coś chrupnać !!!!

reklama
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-p:-)

Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich :-D
Nie przejmuj się. Ja jestem na podobnym etapie ;-)

Nie chaliłam Wam sie jakie niepowtarzalne dziecko mam:happy:
Serio nie do pobicia:tak:
Wczoraj przyjechała po nich babcia i wzieła ich do siebie. Po jakiejs godzinie patrze a pod drzwiami stoją 3trampki i 1trzewik :szok::szok:
Pytam P co jest grane i na trzy cztery krzyknęlismy BARTEK!!!!!
Gapa załozyła dwa inne buty:-D
:-D

ja tyje ;//
ale sama na to pracuje... ciagle cos wpierniczam:baffled:
To ile już kilogramów więcej do kochania?

tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-p:-)

Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich :-D

hihi nie ostatnia :)

Ja tez nie mam :)

Chodz juz mnie natura ostrzegła i to wyraźnie.

Ale sie pochwale - dostałam od przyjaciółki na urodziny koszule do karmienia alles-sweet-cotton-koszulka.jpg

wiec juz mam jedna/ jeszcze 2

a dla nuski musze poprac i poprasowac

ja mam na plusie z 16, ale pocieszam sie , ze mały juz ze 4 wazy bankowo ;))

Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... Ja stwierdziłam, że jak mam teraz tak często wizyty to nie będę się w domu wązyć tylko u gina. Więc zobaczymy, ile będzie w środę...
Ja też ciągle coś podjadam, ale najczęściej jest to jakiś owoc, albo marchewka i widocznie szybko przelatuje.

Mi waga też póki co stanęła w miejscu mimo, że w szpitalu jadłam obiad szpitalny i jeszcze potem rodzice przynosili mi drugi :-D:-D wiadomo, że to żarcie szpitalne to jakaś kpina i do tego kolacja o 16.30 a potem jak Ci ktoś nie przyniesie to do 8.00 na głodniaka. Wkurza fakt, że w więzieniach karmią lepiej niż w przedszkolach, czy szpitalach. Gdyby tak spędzić całą ciążę w szpitalu na ich jedzeniu to anemia murowana!!

Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... .

wiesz jak pocieszyc człowieka ;///

szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze ;))))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej ;))

Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//

aylin - alles mama ma fajne koszule i bieline do karmienia ;)) i wygodne, mieciutkie fajne !!!

munka - to samo stwierdzłam, ze ciezarnych czy chopow to szpital nie wykarmi:no:

wiesz jak pocieszyc człowieka ;///

szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze ;))))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej ;))

Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//
No wiadomo, że młode najważniejsze. :tak:
Tak tylko napisałam, bo do tej pory tyłyśmy w miarę równo, ale wysunęłaś się na prowadzenie ;-)

Gina się wstydzisz? A on w ogóle na Ciebie patrzy zanim wdrapiesz się na samolot? Śmiem wątpić :-D

reklama
Do góry