reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Chcialam tylko dac znac ze u nas ok. Jakos malo czasu ostatnio mam - na forum staram sie zagladac,ale i tak jestem w tyle - nie wiem jak to wszystko nadrobic. postaram sie jutro conieco nadrobic i wiecej napisac.
pozdrawiam was wszystkie serdecznie

reklama
DZiewczyny bardzo wspóóczuję z powodu babć!:-( To smutne, że w tak szczęśliwym okresie Waszego życia mają miejsce tak smutne wydarzenia.....

Ja dziś na szczęście czuję się dziś dużo lepiej. A pomogło mi wczorajsze spotkanie z kumpelami. Siedziałyśmy chyba do 2 w nocy i na te kilka godzin zapomniałam o całym świecie. Dobrze mieć takie przyjaciółki, mimo, że ostatnio kilka z nich przeżywam trudne chwile i były to raczej smutne rozmowy. Ale wiemy, że możemy na siebie liczyć i to jest piękne.

Witajcie!!

Wróciłam wczoraj od rodziców. Do Wawy przywiózł mnie tata i powiem Wam, że mimo, że siedzenia w jego aucie regulują się na wszystkie strony to myślałam, że zwariuję!! brzuchol się non stop napinał, a ja wierciłam się niemiłosiernie i potwierdziłam tym samym swoje przypuszczenia - że koniec z wyjazdami do porodu co mnie w sumie smuci, bo przyjdą ciepłe dni a ja zamiast u rodziców na działce wśród lasów, jezior i świeżego powietrza, będę siedziała w Wawie, no i siostrzeniec z tygodnia na tydzień robi takie postępy rozwojowe, a ja nie będę mogła tego widzieć:no::wściekła/y: Ehh...jakoś trzeba będzie się z tym pogodzić i czekać na swoje maleństwo. W nocy brzuch też mi się znów napinał, wzięłam nospę i zasnęłam.

Moj ukochana babcia, którą zastapiła mi ojca miała dzisiaj w nocy udar.....pomódlcie się żeby doszła jeszcze do zdrowia:(

3mam kciuki za babcię!! pracowałam 2 lata z osobami po udarze i naprawdę wiele osób nieźle z tego wychodzi, ale ważna jest szybka i dobrze ukierunkowana rehabilitacja. A czy wiesz, czy był to udar krwotoczny czy niedokrwienny?
Życzę babci dużo sił i zdrowia!

avo - przykro mi, ale wierzew to, ze babcia jeszcze zobaczy malenką!!!!!

ruda - jaka Ty sie dosłowna zrobiłas:-p to ja w takim razie mówiłam o lyscie a nie liscie;-)

snoopy - dwie godziny w dwie strony masowania dwie minuty ;))

munka - sen dobry miałas nie powiem, wyszło jaka Ty wuzdana jestes:-D:-D
A co do tego czasu co tak go duzo macie to powiem Wam, ze ja na inne miesiace za bardzo nie wchodziłam ale czasem zajrzałam kiedy ktore sie rozpakowywały i jesli statystycznie to przełozyc na nas to połowa bedze rozpakowana w maju wiec moze to 4tyg mamy a nie 8 ;-)

od razu wyuzdana!!;-)nie ode mnie zależy co mi się śni, hehe!!

A mi 2 h temu babcia umarla wiec narazie mnie nie bedzie:((
... poza tym chyba mam wirusowe ropne zapalenie oka i jestem zalamana;/ od zajebistego meza mojej szwagierki podlapalam chyba, juz 4 osoby z rodziny zarazil;//// ZALAMKA!!!

moje wyrazy współczucia!

rurka - super wieści!!

Napisał klusiaM

Kto ma ochotę na racuszki to jeszcze jutro na śniadanie zapraszam,bo syn niewiele zjadł, ja własciwie też.

załapie sie jeszcze????
Pewnie :-), my dopiero co po śniadaniu :-D. Ja tam z synem cos chapnęłam wcześniej, ale takie niedzielne wspólne śniadanko zaliczyliśmy w południe :tak:, jak T się wyspał po pracy.

Za jakiś czas jedziemy do Ikei,a wieczorem do położnej:-)

Ostatnia edycja:
Dorota - wyrazy współczucia, na prawdę bardzo mi przykro!!

AVO - odwiedź, przytul i powiedz babci jak bardzo ją kochasz - ja tego nie zrobiłam i potem żałowałam.. a czasu nie dam rady cofnąć.

Witam:-)

A ja znowu ponarzekam:zawstydzona/y:
boli mnie tak kręgosłup, że nie daje rady.
Ledwo chodzę, wpółzgięta:-(
Na nic nie mam siły:no:
Chyba mi jeszcze przejdzie do czerwca?!:sorry2:

dziewczyny a Sicil się odzywała?I ciekawe,co u Agi....

Witajcie niedzielnie, czy od Sicilpol nie ma wieści? Może na zamkniętym?

Napisałam jej w niedziele swiateczne zyczenia, nie odpisała. Chyba przedwczoraj napisałam zeby tylko skrobneła co u nich i tez cisza ;////
Miałam własnie pisac, ze sie martwie:baffled:

od razu wyuzdana!!;-)nie ode mnie zależy co mi się śni, hehe!!

widac co komu w głwie siedzi hehe nie wypieraj sie :-p

A co do wyjazdow to czas szybko leci i za moment z maluchem bedziesz na działeczce :tak:

reklama
Witam:-)

A ja znowu ponarzekam:zawstydzona/y:
boli mnie tak kręgosłup, że nie daje rady.
Ledwo chodzę, wpółzgięta:-(
Na nic nie mam siły:no:
Chyba mi jeszcze przejdzie do czerwca?!:sorry2:
Obawiam się, że po porodzie może być jeszcze gorzej, przynajmniej ja tak miałam...od karmienia
Dlatego do tej pory nie usunęłam tych zdjęć z telefonu...być może jak będzie bardzo źle to w końcu kupię ten wypróbowany...
DSC00967.jpgDSC00969.jpg

Do góry