reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzien dobry kobietki;)

Dorotka bardzo współczuję....
AVO a pewnie,że jedź,to Twoja babcia....i oby było coraz lepiej!

Wiecie,jak ja kocham weekendy?Nic nie robię,bo mam chłopaków w domku i sobie wymyślamy różne głupotki...wczoraj oglądaliśmy półmaraton na rolkach ulicami naszego miasta,potem zrobiliśmy grilla i siedzieliśmy do wieczorka na dworze,ale miło było.Dziś pewnie też mnie tu nie będzie,bo chcemy iść do parku.
Miłego dzionka Wam życzę.
Rurka i nadal trzymam &&&&&

reklama
Witam

Miałam dzisiaj jechać na mecz mojej kuzynki, żeby dopingować, ale pogoda się strasznie popsuła, pada deszcz a ja nawet nie mam kurtki w której mogłabym się dopiąć i niestety zostaje w domu :-(

Dorota bardzo mi przykro z powodu smierci babci
oby chociaż to choróbsko cię nie złapało

AVO jedź, jesteśmy z Tobą

Witam dziewczyny. Ja nockę nawet do niezlej muszę zaliczyć. Spałam od 23 do 8 (oczywiście z przerwami na opróżnianie pęcherza)

xdorotaa trzymaj się, bardzo mi przykro

rurka tak trzymaj, oby dzisiaj jeszcze lepsze wieści

Avo zdrówka dla babci i trzymaj się

dorota - wspołczuje!!! sciskam mocno!
avo - ja tez bym pojechała!!! napewno będzie dobrze!!!

Buziak jak będziesz coś załatwiać, to ja chętnie, i to nawet dziś

napewno dam znac to poskaczemy razem ;)))

Kto ma ochotę na racuszki to jeszcze jutro na śniadanie zapraszam,bo syn niewiele zjadł, ja własciwie też.

załapie sie jeszcze????

kamila - i jesli ak było kiepsko to jak wyglada to dalej??? Nie leczysz tej wątroby abo nikt nie zalecił Ci kontroliprzez cały ten czas teraz??? Nic Ci nie dolegało?????

Dzień dobry!

Dorota przy kro mi z powodu babci :-(

AVO a za Twoją trzymam kciuki. Moja miała wylew/udar jakieś 15 lat temu (a może nawet dawniej to było), ale wyszła z tego i "bryka" do dzisiaj :tak:

Ciekawe jak tam Aga?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Dorota AVO Trzymajcie się!
KlaudiaLublin ja też muszę powtórzyć próby wątrobowe, po niedzieli się wybiorę co prawda ostatnio miałam podwyższony już tylko ALT-66 norma do 40 ale mój gin powiedział że będziemy to kontrolować do końca;/Zapewne wiesz badania te robi się pod kątem wykluczenia cholestazy, która faktycznie może źle wpłynąć na szkrabka. A powiedz mi czy masz zaleconą jakąś dietę??

reklama
Cześć dziewczynki.
Dorota - przykro mi
Avo - trzymaj sie.

Wczoraj nawiedzili nas przyjaciele. Ogotowałam sie całą sobote... Ale to uwielbiam. Najbardziej bolą mnie stopy od stania w kuchni.
Ciuszków juz zadnych nie bede kupowac. Kolezanki przywiozły rzeczy po swoich dzieciakach. Wiec brakuje mi tylko pieluszek, materacyka i prześcieradelek.
Nawet laktator po kolezance bede miała bo uzywała az 3 tygodnie.

A z meza dzis pozytku zadnego.... Leczy kaca. Tj nawet nie jest w stanie sie ruszyć. Odreagował cały poszpitalny stres chyba.

Do góry