reklama
Jak tam kochane dzionek mija?:-)
Dziś miałam w pracy dobry dzień. Przedstawiałam na video-konferencji projekt nad którym pracowałam od jakiegoś czasu i pełen sukces. Zebrałam bardzo dobre opinie. Teraz mogę z czystym sercem iść na zwolnienie. Choć przyznam, że będzie mi brakować mojej firmy przez te miesiące.
Właśnie wysprzątałam mieszkanko i zabieram się za czynność niemiłą......płacenie rachunków. Trochę się tego w tym miesiącu nazbierało, bo przyszły rozliczenia za zimę i już mnie serce boli No nic, jak trzeba to trzeba...
Dziś znajomi z pracy ciągna do knajpy i zastanawiam się czy iść bo padam, a jutro też mam impreze z moimi dziewczynami. Szkoda,że nie można brzucha na te kilka godzin zostawić w domu Tak bym już potańczyła, że hej!
Dziś miałam w pracy dobry dzień. Przedstawiałam na video-konferencji projekt nad którym pracowałam od jakiegoś czasu i pełen sukces. Zebrałam bardzo dobre opinie. Teraz mogę z czystym sercem iść na zwolnienie. Choć przyznam, że będzie mi brakować mojej firmy przez te miesiące.
Właśnie wysprzątałam mieszkanko i zabieram się za czynność niemiłą......płacenie rachunków. Trochę się tego w tym miesiącu nazbierało, bo przyszły rozliczenia za zimę i już mnie serce boli No nic, jak trzeba to trzeba...
Dziś znajomi z pracy ciągna do knajpy i zastanawiam się czy iść bo padam, a jutro też mam impreze z moimi dziewczynami. Szkoda,że nie można brzucha na te kilka godzin zostawić w domu Tak bym już potańczyła, że hej!
usiadlam ale wczesniej skrzypialo jak M swoje szanowne 4l sadzal dziwne ze się zarwalo bo ja nadal mniej od męża waże:-) ale cieszę się że pierdzielnelo dzis a nie jak nam się moja rodzinka zwali bo niedziele do 14 to my na naszym łóżku w sypialni u mnie spedzamy przed TV a potem mam posciel do prania, ale przywyklam już, ze nas duzo (4 a za niecale 2 mies 5)snoopy a co takiego robiłaś że łóżko zarwałas?
esperazna mój M do mnie zawsze jak gdzies isc nie chce "to odepnij brzuch ja przypilnuje"
Ostatnia edycja:
Witam
Rurka trzymaj się dzielnie
Jezeli chodzi o ruchy to ja małego trż czuję cały czas i to dość mocno,ale czytałam ,ze to jest różnie u kobiet, także Kamila myślę,że nie masz się czym martwić.
zaza też dzisiaj dostałam paczkę z rajrodzica i też jestem zadowolona,też w święta robiłam zamówienie Nawet jestem pozytywanie zaskoczona jakością niektórych przedmiotów.
Ja torbę będę pakować po niedzieli jeszcze musze zamówić pieluchy jednorazowe.
Rurka trzymaj się dzielnie
Jezeli chodzi o ruchy to ja małego trż czuję cały czas i to dość mocno,ale czytałam ,ze to jest różnie u kobiet, także Kamila myślę,że nie masz się czym martwić.
zaza też dzisiaj dostałam paczkę z rajrodzica i też jestem zadowolona,też w święta robiłam zamówienie Nawet jestem pozytywanie zaskoczona jakością niektórych przedmiotów.
Ja torbę będę pakować po niedzieli jeszcze musze zamówić pieluchy jednorazowe.
siula
Fanka BB :)
ratunku mój pies ma kleszcza
sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj
sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj
Ostatnia edycja:
zaza26
dawaj do mnie, mam wprawę w usuwaniu;-)
siula
a ja w życiu tego nie robiłam muszę się przypatrzeć bo pewnie na ogrodzie go dostał biedula
tylko jak ja mam szukać tych kleszczy u goldena jak ma taką długą sierść teraz ma na pysku to szybko się kapnęłam
tylko jak ja mam szukać tych kleszczy u goldena jak ma taką długą sierść teraz ma na pysku to szybko się kapnęłam
buziak
dawaj do mnie, mam wprawę w usuwaniu;-)
ja tez
myslałam ze na zawał zejde jak wyciagnęłam to z nózki mojego syna i dopiero skojarzyłam co to jest ;/////
ja już wszystko do torby mam, ale muszę wyprać koszule, ciuszki małego, tetry itp potem będę pakować
właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę od rajrodzica i jestem zadowolona, przesyłka była w kartonie ( a nie w worku jak pisali w komentarzach), a zamawiałam w lany poniedziałek, więc długo to też nie trwało, nic nie pomylili, a zamówienie za ponad dwie stówy, a same drobiazgi, więc trochę tego było także polecam
mlodak i nie wiem ktora tam jeszcze narzekała na skurcze w łydkach i że magnez nie pomaga
wyczytałam dzisiaj, ze skurcze mogą występować również przy niedoborach wapnia
Weź mnie nie strasz. Ja aparat noszę, więc moje zęby oprócz ciąży jeszcze przez to są narażone. A w jaki sposób mogę wapń dostarczać dodatkowo?
A potem bacznie obserwuj psinkę czy czasami babeszjoza się nie wdała.....
I najlepiej od razu zabezpiecz go obrożą Bayera lub kropelkami na kark.
Ostatnia edycja:
reklama
zaza26
siula złap go w palec wskazujący i kciuk przy samej skórze, nie ściskaj bo urwiesz, a potem delikatnie spróbuj przekręcić w przeciwną strone do ruchu wskazówek zegara, jesli nie poczujesz że się wykręca to spróbuj wykręcić w drugą stronę
jesli jest bardzo malutki to możesz złapać ostrożnie pesetą ale uważaj bo łatwo je urwać
no i niczym nie smaruj
jesli jest bardzo malutki to możesz złapać ostrożnie pesetą ale uważaj bo łatwo je urwać
no i niczym nie smaruj