reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Jak tam kochane dzionek mija?:-)

Dziś miałam w pracy dobry dzień. Przedstawiałam na video-konferencji projekt nad którym pracowałam od jakiegoś czasu i pełen sukces. Zebrałam bardzo dobre opinie. Teraz mogę z czystym sercem iść na zwolnienie. Choć przyznam, że będzie mi brakować mojej firmy przez te miesiące.

Właśnie wysprzątałam mieszkanko i zabieram się za czynność niemiłą......płacenie rachunków. Trochę się tego w tym miesiącu nazbierało, bo przyszły rozliczenia za zimę i już mnie serce boli:wściekła/y: No nic, jak trzeba to trzeba...

Dziś znajomi z pracy ciągna do knajpy i zastanawiam się czy iść bo padam, a jutro też mam impreze z moimi dziewczynami. Szkoda,że nie można brzucha na te kilka godzin zostawić w domu:-D Tak bym już potańczyła, że hej!

snoopy a co takiego robiłaś że łóżko zarwałas? :-D
usiadlam:-D:-D:-D:-D:-D ale wczesniej skrzypialo jak M swoje szanowne 4l sadzal:-D dziwne ze się zarwalo bo ja nadal mniej od męża waże:-) ale cieszę się że pierdzielnelo dzis a nie jak nam się moja rodzinka zwali:-D bo niedziele do 14 to my na naszym łóżku w sypialni u mnie spedzamy przed TV:-D a potem mam posciel do prania, ale przywyklam już, ze nas duzo (4 a za niecale 2 mies 5:-D)

esperazna mój M do mnie zawsze jak gdzies isc nie chce "to odepnij brzuch ja przypilnuje":-p

Ostatnia edycja:
Witam

Rurka trzymaj się dzielnie:)

Jezeli chodzi o ruchy to ja małego trż czuję cały czas i to dość mocno,ale czytałam ,ze to jest różnie u kobiet, także Kamila myślę,że nie masz się czym martwić.

zaza
też dzisiaj dostałam paczkę z rajrodzica i też jestem zadowolona,też w święta robiłam zamówienie:) Nawet jestem pozytywanie zaskoczona jakością niektórych przedmiotów.

Ja torbę będę pakować po niedzieli jeszcze musze zamówić pieluchy jednorazowe.

ratunku mój pies ma kleszcza

sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj

Ostatnia edycja:
a ja w życiu tego nie robiłam muszę się przypatrzeć bo pewnie na ogrodzie go dostał biedula
tylko jak ja mam szukać tych kleszczy u goldena jak ma taką długą sierść teraz ma na pysku to szybko się kapnęłam:szok:

ja już wszystko do torby mam, ale muszę wyprać koszule, ciuszki małego, tetry itp potem będę pakować

właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę od rajrodzica i jestem zadowolona, przesyłka była w kartonie ( a nie w worku jak pisali w komentarzach), a zamawiałam w lany poniedziałek, więc długo to też nie trwało, nic nie pomylili, a zamówienie za ponad dwie stówy, a same drobiazgi, więc trochę tego było:-D także polecam

mlodak i nie wiem ktora tam jeszcze narzekała na skurcze w łydkach i że magnez nie pomaga

wyczytałam dzisiaj, ze skurcze mogą występować również przy niedoborach wapnia

Weź mnie nie strasz. Ja aparat noszę, więc moje zęby oprócz ciąży jeszcze przez to są narażone. A w jaki sposób mogę wapń dostarczać dodatkowo?

ratunku mój pies ma kleszcza

sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj

A potem bacznie obserwuj psinkę czy czasami babeszjoza się nie wdała.....
I najlepiej od razu zabezpiecz go obrożą Bayera lub kropelkami na kark.

Ostatnia edycja:
reklama
siula złap go w palec wskazujący i kciuk przy samej skórze, nie ściskaj bo urwiesz, a potem delikatnie spróbuj przekręcić w przeciwną strone do ruchu wskazówek zegara, jesli nie poczujesz że się wykręca to spróbuj wykręcić w drugą stronę
jesli jest bardzo malutki to możesz złapać ostrożnie pesetą ale uważaj bo łatwo je urwać
no i niczym nie smaruj

Do góry