reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip- to chyba tak samo maja na imie hehhe - bardzo ladnie :-D to zloz zyczonka :tak:

A ja uciekam polazic po sklepach w poszukiwaniu kosmetykow dla mnie i malej, poporownuje ceny a potem sie wypuszcze na zakupy ale juz z P bo przeciez ja nie bede dzwigac :-D

reklama
witajcie - juz po pracy, jeszcze tylko 3 tyg. i koniec!!!! a w przyszłym tyg. wolne, bo szef wyjeżdża, żyć, nie umierać!!!

gkvip - ja teraz kopniaki, a raczej wyciąganie nóżek czuję pomiędzy żebrami, a biodrem - z prawej strony, a dzidzia ułożona główkowo, tyle, ze ma podobno długie nóżki... może tak jest maluszkowi wygodniej (mnie mniej, chociaż nie wiem czy wolałabym pod żeberka byc kopana czy tak jak jest teraz),

A ruchy czuje teraz częściej i bardziej intensywnie, wystarczy, że na chwilkę usiądę i nic nie robię, to zaraz się maluch uaktywnia.

Super, ze już wreszcie wyszłyście ze szpitali, teraz bardzo proszę czekać na swój termin!!

a ja się witam z pracy...ostatnio mam tyle roboty że w domu to padam na twarz, ale jeszcze trochę...dodatkowo dzisiaj na firmowe kręgle śmigam a jutro na wesele...ciekawe czy starczy mi sił na to wszystko...ale chociaż Jasiek w brzucholu będzie się cieszył że ciągle będę chodzić bo jak usiądę na 10 minut to wariuje straszliwie

Rurrka- 3mam kciukasy

klusiaM, hahaha, zgadnij, kto mnie właśnie odwiedził :D pani od paczek! przyszła zapytać, czy to ona dostarczyła źle przesyłkę, bo nie pamięta tego w ogóle, a opieprzyli ją na poczcie, bo ktoś odniósł i przyniosła dwie nowe, tym razem jedna faktycznie do mnie, a druga faktycznie do męża heh.
a co do poczty to jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio czekaliśmy na ważną paczkę, wysłana priorytetem poleconym i po dwóch tygodniach do skrzynki trafiło "zawiadomienie POWTÓRNE". problem w tym, że żadnego pierwszego nie było, a ja zwykle jestem w domu w ciągu dnia...

rurka - kciuki oczywiście zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aylin super, że już w domku jesteś :-)

Aga - oby ciśnienie wreszcie się uspokoiło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do ruchów. Wczoraj w sklepie spotkałam dawno nie widzianą znajomą. Stoimy, gadamy i ona w pewnym momencie wybucha śmiechem i mówi: "Ale Ci brzuch śmiesznie się rusza:-D:-D:-D". A ja nawet za mocno tego nie czułam. Coś mi się tak wydawało, ale nie sądziłam, że przez bluzkę będzie to widoczne.

Problem z pocztą miałam kiedyś. Do momentu gdy nie poszłam i nie opierdzieliłam zdrowo wszystkie baby. Po prostu nie lubię być olewana prze okienku to raz, a dwa to już mnie szlag trafiał jak moje listy POLECONE odbierali sąsiedzi. I się chamsko podpisywali moim nazwiskiem.
Uiściłam więc opłatę bodajże 16zł, co gwarantuje mi, że przesyłki do mnie mogę odebrać tylko ja i mój mąż. Nawet moja siostra która była zameldowana z nami nie może ich odbierać.

dziewczyny nie nadgonie od wczoraj to poprosze o jakies szybkie streszczenie -

co zAga???
rurka
- kciuki zacisniete!!

sicil - pisała cos???

magnii - macku musi to potem jeszcze dalej przesłac wiec totroche trwa ;))

no i pytanie - KTORA JUZ KOMPLETNIE PAKOWAŁA TORBE TAK, ZE ZAPIELA DOPIĘŁA I TORBA CZEKA?????

klusia ale jazda z tym listonoszem.... ja nie wiem, ubila bym go pod drzwiamy chyba, stala bym i czekala na dziada:-D i psem poszczula nauczyl by sie.... ja mam spokuj bo paczki ida wszystkie do mamy do sklepu a one je przywozi:-p

Co do kultury to ja cham jestem:-D sama wymuszam żeby mnie wpuszczali, bo nie wyobrazam sobie stania i czekania w kolejce dluzszej niz 2,3os... zaraz bym padla... bo ja nawet jak nie w ciazy to mdleje stojac dluzej niz 20min w jednym miejscu....
ja na sysokosci pępka dzisiaj strzaly dostaję po prawej str

ninuszka rozwaliłaś mnie z tym piwem:-D ja ostatnio chciałam piwa jak nie wiem co, M dał mi powąchac i zrobiło mi się niedobrze:-D polecam:-D z tym ze ja raczej redsowa jestem a on gorzkie pije i nawet zapach maja paskudny:-p a jak impreza to tylko warka strong:-D ja juz się nie mogę grilli doczekac w wakacje i marynaty z piwem!!:-)

aga ja też &&&&&&&&&&&&&& za głupie cisnienie trzymam, zeby się uspokoilo;*

ja mam pol torby:-D

reklama
no ja tak czuje w podbrzuszu i sie okazało, że mały leży pośladkowo i dlatego....;/

Ja to czuję nisko w podbrzuszu i wysoko pod żebrami :-D Nisko to nóżki a wysoko chyba piąstki :-)

Co do piątku 13, to ja bardzo lubię tą date. Specjalnie dzisiaj wybrałam się na zakup komody do pokoju małego i znalazłam taką o jakiej myślałam :-) a że nie kupuję nowych bo wolę takie ok 100letnie, to nie takie łatwe :-D

Do góry