reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

buziaczku
1.Agę odesłali wczoraj z dwóch szpitali,dali jakieś leki.Ale dziś rano miała niskie ciśnienie i było jej słabo i niedobrze,więć z jakąś położną gadała-kazała jej nie brać leków,jakby co to do szpitala a jest umówipna z ginem,u którego ta położna pracuje.
Sicilka się nie odzywała.
Aylin i Muńka wyszły ze szpitala,została tylko Rurka-będzie do końca,ale terminu nie doczeka.
JA mam torbę zapakowaną,zapiętą i nigdzie się z nią na razie nie wybieram!

reklama
Ja tam torby jeszcze nie szykuję...mam czas :-p Jak wyszykuję komodę to wezmę się za pranie ciuszków. Jak skończe pokój małego, to dopiero pomyślę o torbie i wyprawce szpitalnej dla mamy :cool2: Do czerwca jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu ;-)

Ruda super, ze streściłaś:tak:

buziak ja mam do szpitala przygotowane rzeczy ale nie w torbie, mam nadzieje, ze na spokojnie ja spakuje jeszcze:tak:

rurka 3mam kciuki

Jesli chodzi o angielska poczte to nie mogę narzekac, ale w Polsce wiele razy sie na niej zawiodłam. Tutaj raz widzialam jak gość pukal do drzwi, i od razu wrzucil awizo, cwaniak, ale jak krzyknelam z okna to sie troche przestraszył. spytalam czy na obiad tak się spieszy:-D

Nic lece wieszac pranie..

no bo ja torbe mam pzygotowana na tyle ze wystarczy poukładac do srodka i moge zapinac heh ;))

to poprosze teraz o streszczenie od tych co juz spakowały na amen - czego w jakich ilosciach bierzecie to razem jak tak popiszemy to napewno zadna niczego nie zapomni hehe :))
tylko to moze na wyprawce co????

ruda - dzieki za streszczenie!

A kiedy sicil pisała ostatnio?? Bo napisałam do niej w niedziele i do tej pory nie odpisała nic ;////

może być na wyprawce.
ostatnio o ile dobrze pamiętam to w piątek albo w sobotę,jak wyszła ze szpitala.Trochę się martwię,ale w sumie ona biedna po cesarce się musi pozbierać i do Julcia latają,więc pewnie to tylko zmęczenie i brak czasu.

Buziak - rzeczy dla mnie są już w torbie, natomiast dla maluszka wyprane i wyprasowane w pojemniku obok torby, tylko włożyć i gotowe!! I tez nie zamierzam póki co tej torby (a raczej chyba toreb) używać.

co do piątku 13 mi się łózko dziś zarwało:-D tata wkroczył z wiertarką i naprawił.... nigdy wiecej drewnianego... teraz jak coś chcę metalowe:-D
usiadlam na wyrku u bam..... zastanawialam się czy to przez to ze się tak zapasłam:dry:

ja poki co mam ręczniki, szoszulę, podklady, podpaski, majciochy i wszystkie kosmetyki w torbie na resztę przyjdzie pora:-p

no i pytanie - KTORA JUZ KOMPLETNIE PAKOWAŁA TORBE TAK, ZE ZAPIELA DOPIĘŁA I TORBA CZEKA?????

ja już wszystko do torby mam, ale muszę wyprać koszule, ciuszki małego, tetry itp potem będę pakować

właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę od rajrodzica i jestem zadowolona, przesyłka była w kartonie ( a nie w worku jak pisali w komentarzach), a zamawiałam w lany poniedziałek, więc długo to też nie trwało, nic nie pomylili, a zamówienie za ponad dwie stówy, a same drobiazgi, więc trochę tego było:-D także polecam

mlodak i nie wiem ktora tam jeszcze narzekała na skurcze w łydkach i że magnez nie pomaga

wyczytałam dzisiaj, ze skurcze mogą występować również przy niedoborach wapnia

Aga &&&&&&&&&&&& aby ciśnienie byłoby dobre:-)
Aylin dobrze że już wróciłaś :-)

ehh odnośnie tej poczty to szkoda gadać
hehe dziś stoję w mega kolejce w rybnym i patrze a tam karteczka ''Kobiety w ciąży i osoby niepełnosprawne obsługujemy poza kolejnością" no nic ja stoje w tej mega kolejce ale tam myślę sobie nie będę się udzielać i stoje stoje i wkońcu taka miła pani odwraca się i mówi " Jejusiu ja panią puszczę przed siebie niech pani kupuje śmiało" i wtedy dopiero ludzie się na mnie spojrzeli chyba im głupio się zrobiło bo patrzyli tylko Ci co byli przde mną :-D ale kulturalnie podziękowałam Pani i powiedziałam że poczekam bo i tak zastanawiam się jaką rybkę kupić :)
No i raz jechalam latochą pełno ludzi ale nic stoje bo oczywiście nikt nie łaska wstać jakoś się przemęczyłam i nawet się nie odezwałam bo co będę się z ludzmi użerać :tak: a nogi to mi w tyłek zaraz wejdą jak wyszłam dziś z domku coś po 11 tak dopiero o 15.30 wrociłam bo wiecie jak to jest załatwiać cos u nas w urzędach, i jeszcze zrobiłam sobie ile i na co musze wydać w sensie papmersy podklady itp oczywiście nigdzie się nie spieszyłam zeby sie nie forsować i jak się zmęczyłam to sobie siadałam na ławeczce i odpoczywałam :-)

WIE ktoś może co z Sici?

co do torby to będę pakować tak za dwa tygodnie i chyba też lepiej mieć jedną dla siebie jedną dla maluszka :)

snoopy a co takiego robiłaś że łóżko zarwałas? :-D

reklama
Hej dziewczyny,
Ja mam osobno torbe bo mialam, majty, podklady, plyn do higieny, recznik i tyle. W koszulach nie sypiam mam jedna krotka za dupke tylko wiec bez sensu.
Dla Malutkiej musze wyprac ciuchy czyli kupic proszek i kosmetyki. I pamperchy. Ale to jeszcze tyyyle czasu...;-) i tego sie trxymam:-)

W poniedzialej idziemy na pierwsze zajecia do szkoly rodzicielstwa wiec licze na jakas liste od nich. Wtedy pomysle.

U mnie Dzidzior zdecydowanie niziutko. Dxis mnie od poludnie napierdziela prawie w kroku i w odbyt. Ale na ostatnim usg byla w pozycji "zmiennej" wiec pewnie miednicowo na razie jest. Jeszcze ma czas, zeby sie przekrecic. Licze na to bo na cc nie mam ochoty na razie...

Jesli chodzi o watek zamkniety to ja tez czekam.

Do góry