reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
A ja nie wiem co myśleć o 6ej się obudziłam i ciśnienie wysokie, po 2 godzinach nie mogłam się podnieść było mi słabo i nie dobrze, a ciśnienie miałam 80/60
Zadzwoniłam do mnie znajoma położna i konsultowała się z lekarzem i mam nie brać tych leków które dostałam tylko mierzyć ciśnienie i jak znowu będzie takie wysokie to mam im dać znać i osobiście zawiozą mnie do szpitala. No i mam wizyte za tydzień u gina tam gdzie ona jest jego prawą ręką i zobaczymy co dalej. Srał licho mnie, ale wczoraj miałam takiego stracha o synusia, ale z nim dobrze, a i wazy juz 2kg
Dziś piątek 13tego ja byłam u pośrednika pracy- mam ubezpieczenie i nie musze się już do nich zgłaszać przez pare miesięcy więc szczęśliwa data- do tego był kominiarz w bardzo dobrym humorze i tak się rozgadał, ze myślałam, ze nie wyjdzie
Potem Was nadrobię teraz czekam na przyjaciółkę, jeszcze się nie widziałyśmy od mojego powrotu.
Dziś piątek 13tego ja byłam u pośrednika pracy- mam ubezpieczenie i nie musze się już do nich zgłaszać przez pare miesięcy więc szczęśliwa data- do tego był kominiarz w bardzo dobrym humorze i tak się rozgadał, ze myślałam, ze nie wyjdzie
Potem Was nadrobię teraz czekam na przyjaciółkę, jeszcze się nie widziałyśmy od mojego powrotu.
gkvip2505
Aylin - super ze juz w domku
Sunshine - moj tez P i imieninki dzisiaj mam
rurka - kciuki zacisniete
A co do ruchow to u mnie ciagle i kopniaczki i przepychanko, tyle ze te ruchy to tak bardziej w podbrzuszu mam no maksymalnie na wysokosci pepka. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.
I musze przyznac ze zaczelo mnie to martwic dlaczego tak nisko czuje te kopniaki?
Rzeczy do szpitala tez pakuje w dwie torby tak na wszelik wypadek gdyby trzeba bylo nas rozdzielic - oby nie - ale wole dmuchac na zimne
A co do 13 tego to ja lubie ta date bo 13tego wzielismy slub i mimo przesadow tyle lat juz razem:-)
A co do ruchow to u mnie ciagle i kopniaczki i przepychanko, tyle ze te ruchy to tak bardziej w podbrzuszu mam no maksymalnie na wysokosci pepka. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.
I musze przyznac ze zaczelo mnie to martwic dlaczego tak nisko czuje te kopniaki?
Rzeczy do szpitala tez pakuje w dwie torby tak na wszelik wypadek gdyby trzeba bylo nas rozdzielic - oby nie - ale wole dmuchac na zimne
A co do 13 tego to ja lubie ta date bo 13tego wzielismy slub i mimo przesadow tyle lat juz razem:-)
Ostatnia edycja:
niezapominajka123
no ja tak czuje w podbrzuszu i sie okazało, że mały leży pośladkowo i dlatego....;/Aylin - super ze juz w domku
dziewczyny, a jak się mogę wpisać na zamknięty temat? bo z regulaminu wynika, że moją kandydaturę muszą poprzeć wszystkie, które już tam są, a zawiaduje chyba maćku? nie wiem, czy mam priva do niej pisać, czy jak no i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza
zaza26
Mąż stwierdził, że się za mało ruszam i na szczepienie z psem poszliśmy na nogach... 2km w jedną stronę, teraz jestem tak zmęczona, że oczka mi się same kleją hehe
Aylin super wieści!!!
Klusia u mnie chodzą 2 listonoszki na zmianę i ta jedna właśnie tak robi - dzwoni domofonem, ja biedna zanim się zwlekę z kanapy i dojdę do domofonu, to w słuchawce już słyszę, że weszła (bo ona dzwoni do paru osób na raz), ale do mnie na górę nigdy nie dojdzie, tylko właśnie awizo zostawia, no wściec się można
aga trzymaj się, niech to wstrętne ciśnienie się unormuje
co do ruchów, to ja już też w większości takie przepychanki czuje, mały jest ułożony główką w dół i chyba tylko na boczki się przekręca albo wypina dupką, a jak dostanę kopniaczka, to się zginam z bólu
Aylin super wieści!!!
Klusia u mnie chodzą 2 listonoszki na zmianę i ta jedna właśnie tak robi - dzwoni domofonem, ja biedna zanim się zwlekę z kanapy i dojdę do domofonu, to w słuchawce już słyszę, że weszła (bo ona dzwoni do paru osób na raz), ale do mnie na górę nigdy nie dojdzie, tylko właśnie awizo zostawia, no wściec się można
aga trzymaj się, niech to wstrętne ciśnienie się unormuje
co do ruchów, to ja już też w większości takie przepychanki czuje, mały jest ułożony główką w dół i chyba tylko na boczki się przekręca albo wypina dupką, a jak dostanę kopniaczka, to się zginam z bólu
dziewczyny, a jak się mogę wpisać na zamknięty temat? bo z regulaminu wynika, że moją kandydaturę muszą poprzeć wszystkie, które już tam są, a zawiaduje chyba maćku? nie wiem, czy mam priva do niej pisać, czy jak no i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza
A tak sobie myślałam co to ma być to "zonk" bo tak ni z gruchy ni z pietruchy :-)
reklama
no mozna się wk..... Ja pierniczę, od kilku dni chodzi nowy listonosz, młody gówniarz. I wrzuca awizo, mimo, że jesteśmy. Wczoraj akurat się z nim mijałam, mógł nie znać, ale dziś zadzwonił do mnie domofonem, otworzyłam, a ten awizo do skrzynki. Gdybym dziś miała czas to poszłabym na pocztę zrobić awanti!!. Czy u Was Poczta Polska też Was dobija?
A teraz muszę brać dziecko i stać w kolejce, bo przecież nikt nie ustąpi....
Czy Wy tez tak macie, że młode kobiety ustępują miejsca bez pytania, a facet prawie nigdy?
Ostatnio w markecie, gdzie jest kasa uprzywilejowana 2 młode pary stały przed nami i kupowały piwo, czipsy... I jedna laska mówi do drugiej: O Pani w ciąży.... I na tym koniec.
Nam z mężem nie chciało się wdawać w dyskusje, akurat mieliśmy dobry humor, poza tym wyglądali podejrzanie.
Ale mam nadzieję, że laski za kilka lat doświadczą takiej "uprzejmości" na własnej dupie
klusia z tym ustepowaniem miejsca tez zauwazylam, babki zawsze ustepuja, nawet dziewczyny w moim wieku mi w tramwaju wstaja, facet nigdy dupy nie ruszy!! ostatnio w ikei stanelam w kasie z pierwszenstwiem dla ciezarnych i inwalidow, oczywiscie przede mna facet mlody z pelnym wozkiem, patrzy na mnie , ja na niego, czekam az mnie wpusci a on nic!!!! wkurzylam sie i mowie: pan chyba nie jest w ciazy prawda?? a on zmieszany ze nie. a ja na to to dziekuje, i weszlam przed niego ale mial mine!!!!!!
dziewczyny o zamkniety to najlepiej do macku napisac. i przeczytajcie najpierw regulamin na czerwcowkach