reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja nie wiem co myśleć o 6ej się obudziłam i ciśnienie wysokie, po 2 godzinach nie mogłam się podnieść było mi słabo i nie dobrze, a ciśnienie miałam 80/60
new_kwasny.gif
Zadzwoniłam do mnie znajoma położna i konsultowała się z lekarzem i mam nie brać tych leków które dostałam tylko mierzyć ciśnienie i jak znowu będzie takie wysokie to mam im dać znać i osobiście zawiozą mnie do szpitala. No i mam wizyte za tydzień u gina tam gdzie ona jest jego prawą ręką i zobaczymy co dalej. Srał licho mnie, ale wczoraj miałam takiego stracha o synusia, ale z nim dobrze, a i wazy juz 2kg :szok::szok::szok:

Dziś piątek 13tego :) ja byłam u pośrednika pracy- mam ubezpieczenie i nie musze się już do nich zgłaszać przez pare miesięcy :) więc szczęśliwa data- do tego był kominiarz w bardzo dobrym humorze i tak się rozgadał, ze myślałam, ze nie wyjdzie :D
Potem Was nadrobię:) teraz czekam na przyjaciółkę, jeszcze się nie widziałyśmy od mojego powrotu.

Aylin - super ze juz w domku:tak:
Sunshine - moj tez P i imieninki dzisiaj mam:-D
rurka - kciuki zacisniete:tak:

A co do ruchow to u mnie ciagle i kopniaczki i przepychanko, tyle ze te ruchy to tak bardziej w podbrzuszu mam no maksymalnie na wysokosci pepka:confused:. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.
I musze przyznac ze zaczelo mnie to martwic dlaczego tak nisko czuje te kopniaki?
Rzeczy do szpitala tez pakuje w dwie torby tak na wszelik wypadek gdyby trzeba bylo nas rozdzielic - oby nie - ale wole dmuchac na zimne:-D

A co do 13 tego to ja lubie ta date bo 13tego wzielismy slub i mimo przesadow tyle lat juz razem:-):happy2:

Ostatnia edycja:
Aylin - super ze juz w domku:tak:
Sunshine - moj tez P i imieninki dzisiaj mam:-D
rurka - kciuki zacisniete:tak:

A co do ruchow to u mnie ciagle i kopniaczki i przepychanko, tyle ze te ruchy to tak bardziej w podbrzuszu mam no maksymalnie na wysokosci pepka:confused:. o kopniakach w zeberka to moge zapomniec.
I musze przyznac ze zaczelo mnie to martwic dlaczego tak nisko czuje te kopniaki?
Rzeczy do szpitala tez pakuje w dwie torby tak na wszelik wypadek gdyby trzeba bylo nas rozdzielic - oby nie - ale wole dmuchac na zimne:-D

A co do 13 tego to ja lubie ta date bo 13tego wzielismy slub i mimo przesadow tyle lat juz razem:-):happy2:
no ja tak czuje w podbrzuszu i sie okazało, że mały leży pośladkowo i dlatego....;/

dziewczyny, a jak się mogę wpisać na zamknięty temat? bo z regulaminu wynika, że moją kandydaturę muszą poprzeć wszystkie, które już tam są, a zawiaduje chyba maćku? nie wiem, czy mam priva do niej pisać, czy jak :confused: no i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza :)

Mąż stwierdził, że się za mało ruszam i na szczepienie z psem poszliśmy na nogach... 2km w jedną stronę, teraz jestem tak zmęczona, że oczka mi się same kleją hehe

Aylin super wieści!!!

Klusia u mnie chodzą 2 listonoszki na zmianę i ta jedna właśnie tak robi - dzwoni domofonem, ja biedna zanim się zwlekę z kanapy i dojdę do domofonu, to w słuchawce już słyszę, że weszła (bo ona dzwoni do paru osób na raz:baffled:), ale do mnie na górę nigdy nie dojdzie, tylko właśnie awizo zostawia, no wściec się można:wściekła/y:

aga trzymaj się, niech to wstrętne ciśnienie się unormuje

co do ruchów, to ja już też w większości takie przepychanki czuje, mały jest ułożony główką w dół i chyba tylko na boczki się przekręca albo wypina dupką, a jak dostanę kopniaczka, to się zginam z bólu:-D

dziewczyny, a jak się mogę wpisać na zamknięty temat? bo z regulaminu wynika, że moją kandydaturę muszą poprzeć wszystkie, które już tam są, a zawiaduje chyba maćku? nie wiem, czy mam priva do niej pisać, czy jak :confused: no i czy mnie tam chcecie. hym hym. AVO miła mojemu sercu, a nie mogę poczytać, co tam wypisuje i dopiero niedawno się skapnęłam, że zonk chyba własnie zamknięty oznacza :)

A tak sobie myślałam co to ma być to "zonk" bo tak ni z gruchy ni z pietruchy :-)

reklama
no mozna się wk..... Ja pierniczę, od kilku dni chodzi nowy listonosz, młody gówniarz. I wrzuca awizo, mimo, że jesteśmy. Wczoraj akurat się z nim mijałam, mógł nie znać, ale dziś zadzwonił do mnie domofonem, otworzyłam, a ten awizo do skrzynki. Gdybym dziś miała czas to poszłabym na pocztę zrobić awanti!!:wściekła/y:. Czy u Was Poczta Polska też :wściekła/y:Was dobija?
A teraz muszę brać dziecko i stać w kolejce, bo przecież nikt nie ustąpi....
Czy Wy tez tak macie, że młode kobiety ustępują miejsca bez pytania, a facet prawie nigdy?

Ostatnio w markecie, gdzie jest kasa uprzywilejowana 2 młode pary stały przed nami i kupowały piwo, czipsy... I jedna laska mówi do drugiej: O Pani w ciąży.... I na tym koniec.
Nam z mężem nie chciało się wdawać w dyskusje, akurat mieliśmy dobry humor, poza tym wyglądali podejrzanie.
Ale mam nadzieję, że laski za kilka lat doświadczą takiej "uprzejmości" na własnej dupie

klusia z tym ustepowaniem miejsca tez zauwazylam, babki zawsze ustepuja, nawet dziewczyny w moim wieku mi w tramwaju wstaja, facet nigdy dupy nie ruszy!! ostatnio w ikei stanelam w kasie z pierwszenstwiem dla ciezarnych i inwalidow, oczywiscie przede mna facet mlody z pelnym wozkiem, patrzy na mnie , ja na niego, czekam az mnie wpusci a on nic!!!! wkurzylam sie i mowie: pan chyba nie jest w ciazy prawda?? a on zmieszany ze nie. a ja na to to dziekuje, i weszlam przed niego :-D:-D:-D ale mial mine!!!!!!

dziewczyny o zamkniety to najlepiej do macku napisac. i przeczytajcie najpierw regulamin na czerwcowkach :tak:

Do góry