reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Matko z tym noworodkiem to dali niezle! jakiś konował zafundował noworodkowi 10h w kostnicy........... wrrrrrrrrrr.......:wściekła/y:

Ja uważam że piątek 13 jest fajną datą i zawsze jakoś lajtowo przechodziłam ten dzionek, raczej szczęśliwie:-)

reklama
klusia świetne miałaś włosy ! Tylko pozazdrościć ja w pierwszej ciąży też miałam super błyszczące i mocne a za to w tej ciąży sypią mi się okropnie.. :/

jak patrze na to zdjęcie i na tego małego okruszka to już niemogę się doczekać aż będę miała swojego ... kurcze no strasznie pragnę go już tulić opiekować się karmić przewijać kąpać patrzec jak śpi i słuchać jak krzyczy skrzeczącym głosem :)))

Kamila, Ty się nie martw, Tócih maluch nie ma już za duzo meijsca,zeby duzo kopać :) A mi wlosy tez leca garściami od meisiaca. Z pierwszą córką nie miałam cudowne włosy:)

Ten noworodek to wcześniak urodzony 3 miesiące przed terminem - tak wczoraj na polsacie mówili . . . to już w ogóle tragedia i trudno utrzymać takie maleństwo przy życiu a tu mu jeszcze kostnice zafundowali i dziecko przeżyło.. mały siłacz jakiś się im urodził :) czy raczej siłaczka. Zabiła bym takich lekarzy własnymi rękami ...

Avo mam nadzieję że jest tak jak mówisz, licze ruchy no i niby jest 10 w przeciagu godziny zawsze jak sie klade ale sa tak delikatne i lekkie ze az ledwo wyczówalne .. :p

kamila Ty masz ciąże przecież duzo do przudu wedlug lekarza, wiec normalne że i mniej się rusza;* nie martw się:-)

co do włosów, mi całą ciąże leciały garsciami a teraz od 2,3tyg śliczne włosy mam:-) i nawet same mi się ukladają;-)

Witam się;)
Ależ ponury dzień....nicsie nie chce, stany depresyjne łapią;/ciemno buro i wogóle...a u mnie do tego taki syf....;/póki co byłam w sklepie a teraz jem;D to lubię najbardziej;)wczoraj nieźle się przestraszyłam tą biegunką ale jak dziś wstałam to póki co żadnych symptomow nie widzę;P
Piątek 13tego to dla mnie data jak każda inna;)
Aaaaaaaaaaaaaaa i kupiłam sobie lody, a co;)
Moje włosy są chyba takie jak i były przed ciążą jakoś nie zauważam różnicy;p
Małego czuje w sumie ciągle, u dołu brzucha i jest to raczej uczucie takiego przewalania się bardziej niż kopania;p aaa no i on ma ciągle czkawkę..czasem mnie to aż męczy

Aylin to super :))))))))))

Ze szpitalnych mam została nam już tylko Rurka !! :p

snoopy nei chce mieć ciąży do przodu bo wyprawka nie gotowa i torba nie spakowana:D

klusia świetne miałaś włosy ! Tylko pozazdrościć ja w pierwszej ciąży też miałam super błyszczące i mocne a za to w tej ciąży sypią mi się okropnie.. :/
jak patrze na to zdjęcie i na tego małego okruszka to już niemogę się doczekać aż będę miała swojego ... kurcze no strasznie pragnę go już tulić opiekować się karmić przewijać kąpać patrzec jak śpi i słuchać jak krzyczy skrzeczącym głosem :)))
Ja mam to samo, jak oglądam teraz zdjęcia małego:-). Każdy wiek ma swój urok.
Fajnie tak codziennie obserwować jak wyrasta z niego mężczyzna. Jak jest golutki wyobrażam sobie jaki będzie za x lat... I te mądrości jego, wczoraj powiedział: "Słońce jest wielką gwiazdą, która oświetla ziemię". :szok:
Wszystko fajnie,oby kolek nie było ;-)

Kamila ja mam połowę torby już spakowane. Tobie też radzę bo i tak masz starsza od mojej;-) zastanawiam się czy mała pakować w inną torbę a w tą siebie czy wszystko w jedną wwalic? jak wy robicie? ja z Alą miała 2 torby

reklama
Puki co mam tylko skompletowane dokumenty które będą potrzebne i leżą w teczce na widoku cały czas. Dzisiaj kupię sobie koszule do szpitala i tyle będę mieć.. resztę zacznę kupować troszkę później ale dobre i to tak w razie czego ;) Muszę uprać torbę zanim cokolwiek do niej włożę ;-)

Ja planuję spakować dwie oddzielne torby - dla siebie większą ( walizkę ) a dla dzidziusia mniejszą ( torbę sportową ) .. Ale jak to będzie to jeszcze wyjdzie "w praniu" .

Do góry