reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam

U mnie sloneczko ale do okola chmury czarne wiec pewnie zaraz zacznie padac...

Noc nieprzespana :wściekła/y: ostatnio brzuch a wlasciwie podbrzusze mnie boli jak na okres (chyba skurcze bo co jakis czas a potem puszcza) i do tego gora brzucha, zaraz pod cyckami - tak jakby miesnie mi sie przepalaly albo brzuch za ciezki i mi ciazy :-(
Do tego jak juz sie obudze z bolu to ide siusiu...

Ehhh a tak dobrze sie czulam, widac nic nie trwa wiecznie.
Jutro mam USG mam nadzieje, ze z mala wszystko dobrze :tak:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

reklama
Hejka laseczki
Mnie w nocy ze 4 razy brzuch twardnial aż wzięłam dodatkową nospe. M. na szkolenie pojechał a ja lecę niedługo na shoping. Jestem po 2gim
śniadaniu i troszkę jeszcze poleze bo mała coś bliżej nieokreślonego wyczynia mi w brzuszku. Później ruszam moje dupsko do łazienki ogarnąć się i jadę, pochwałę się później co nabylam.
Dodatkowo coraz częściej mokro mi w pisi i też latam do wc i patrzę co to wyleciało. Na szczęście okazuje się ze to tylko woda taka bezbarwna, wy też tak macie? I wyjść bez wkladki nie da już rady.

Powodzenia na wizytach życzę i trzymam kciuki za szpitalne dwupaki.

Jest z****nie czasem ale wiecie co dla mnie to jest magiczny czas mimo wszystko. Teraz docenie swoj plaski brzuch jesli go odzyskam, spanie na brzuchu i to ze moje cialo jednak ma kilka twarzy...jesli wiecie co mam na mysli. Juz nigdy nie bede tamta trzpiotka, teraz mam misje do spelnienia.
Dla mnie to czas blogoslawiony o tyle ze dotknelam czegos o czym nie mialam wczesniej pojecia.

Hejka laseczki
Mnie w nocy ze 4 razy brzuch twardnial aż wzięłam dodatkową nospe. M. na szkolenie pojechał a ja lecę niedługo na shoping. Jestem po 2gim
śniadaniu i troszkę jeszcze poleze bo mała coś bliżej nieokreślonego wyczynia mi w brzuszku. Później ruszam moje dupsko do łazienki ogarnąć się i jadę, pochwałę się później co nabylam.
Dodatkowo coraz częściej mokro mi w pisi i też latam do wc i patrzę co to wyleciało. Na szczęście okazuje się ze to tylko woda taka bezbarwna, wy też tak macie? I wyjść bez wkladki nie da już rady.

Powodzenia na wizytach życzę i trzymam kciuki za szpitalne dwupaki.

Mi się tak dwa razy zdarzyło tzn stałam i zmywałam naczynia i mi coś poleciało nie wiem co to jest i dlaczego...

reklama
Do góry