veritaserum71
Fanka BB :)
Nie chcialabym Cie martwic.....
Chyba ci nie wyszło bo zmartwiłaś nawet mnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcialabym Cie martwic.....
przepraszam, wcześniej m umknęło, że ty też się wybierasz dzisiaj do gina, oczywiście trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&Ja również zmykam się powolutku ogarnąć i na 14 do gina
W Szczecinie urodziło się 7-kilogramowe dziecko
PAP/IAR | aktualizacja 2007-01-11 (15:05)
fot. PAP
Chyba ci nie wyszło bo zmartwiłaś nawet mnie ;-)
Nie chcialabym Cie martwic, ale jak mi w 33 tyg. wlasnie taka woda leciala ( a myslalam ze to tylko nie trzymanie moczu i poszlam do lekarza po dwoch dniach) to sie okazalo ze wody polodowe mi wyciekaja i po 4 dniach lezenia w szpitalu urodzilam.
nie strasz mnie ja tez mam czesto mokra wkładkę....
kurde masakra... u nas to zawsze musi byc cos.... wyjezdzamy juz z domu dzwoni babka z banku "nie spieszcie się jest problem z waszym kredytem i mamy odmowe...." zbladlam momentalnie.... po godzinie udalo się wszystko załatwic popoprawiali i podpisaliśmy ze odbieramy kredyt jutro M jedzie do notariusza i umawiamy sie na konkretna date i podpisujemy umowe a zbywca dostaje kase z banku i mamy wlasny dom a tak sie denerwowalam ze mimo fenoterolu mialam tak bolesne skurcze ze myslalam ze nie wyrobie, po 2 tel od babki wszystko sie uspokoilo... dzidzia juz w banku brykala cale wypelnianie dokumentow i przeszkadzala mamci w podpisac, a M się śmiał że zaraz obcy mi brzuch rozerwie