reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Aylin musi byc dobrze!!!
U mnie już pranko małego się pierze, a ja robie sobie kakao i do prasowania gardło mnie coś napierdziela :/
U mnie już pranko małego się pierze, a ja robie sobie kakao i do prasowania gardło mnie coś napierdziela :/
Kup Isla...niby tylko z jakiegoś glona, ale mi pomagaAylin musi byc dobrze!!!
Witam sie i ja.... Noc nie przespana- przudhszalo mnie w kazdej pozycji - az plakac mi sie chcialo..... Ach
Bidulka :/
zaza26
Dzień doberek
Mnie mąż dzisiaj obudził przed 7 :/ ale już się zrehabilitował, bo dostałam od niego śniadanko - drożdżowca, jabłecznik i ciepłe kakao:-)
mlodak wyczytałam ostatnio, że krwawienia mogą występować przy skracaniu szyjki, a jesli twardnieje przy tym brzuch to jest bardzo niebezpieczne, więc w sumie dobrze, że u Aylin nie było poza krwawieniem innym objawów...
Aga zdrówka dla Ciebie, żebyś się nie rozchorowała
Avo znam ten ból, zdarza mi się całą noc wiercić, bo nie umiem oddechy złapać w żadnej pozycji, gdyby nie rogal to nie wiem co bym zrobiła
Mnie mąż dzisiaj obudził przed 7 :/ ale już się zrehabilitował, bo dostałam od niego śniadanko - drożdżowca, jabłecznik i ciepłe kakao:-)
No właśnie ten brak objawów mnie najbardziej przeraża. Skąd więc taki stan?
mlodak wyczytałam ostatnio, że krwawienia mogą występować przy skracaniu szyjki, a jesli twardnieje przy tym brzuch to jest bardzo niebezpieczne, więc w sumie dobrze, że u Aylin nie było poza krwawieniem innym objawów...
Aga zdrówka dla Ciebie, żebyś się nie rozchorowała
Avo znam ten ból, zdarza mi się całą noc wiercić, bo nie umiem oddechy złapać w żadnej pozycji, gdyby nie rogal to nie wiem co bym zrobiła
zaza26
A ja tak mam o teraz i boje sue ze juz to mnie nie opusci- jakby ktos mi stal na klatce piersiowej
opuści, opuści
w 9 miesiącu przed porodem ze 2 tyg, jak się dziecko opuści i do porodu zacznie przygotowywać ;-)
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Cześć dziewczynki u Mnie już 16 godzina i na dobre zaczyna się jesień wieje mocno od piątku po 7 -10 stopni rano .....
Czy może któraś z was zastanawiała sie nad masowaniem krocza zapobiega pękaniu pod czas porodu ?
Nacięcie krocza - czy możesz tego uniknąć - Poród - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
Czy może któraś z was zastanawiała sie nad masowaniem krocza zapobiega pękaniu pod czas porodu ?
Nacięcie krocza - czy możesz tego uniknąć - Poród - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
reklama