reklama
Aylin trzymaj się dzielnie. Najważniejsze jest bobo i musimy takie rzeczy wytrzymać.
A miałaś jakieś objawy tego skracania się szyjki?
Własnie nie. Nic mi nie było. Wszystko slicznie i ładnie do tej pory. Ani zakazu ćwiczeń, pracy. I nagle buuuuum.
Delikatnie sie przestraszyłam, ale licze że bedzie dobrze i do 38 tyg doczekam.
agaundpestka
Fanka BB :)
Mnie tez dziś lekarka chwile straszyła szpitalem :/ ale póki co trzymam się i kończę wyprawkę w sumie brakuje mi jeszcze cyckonoczy dokarmienia i kosmetyków do mycia małego.
Do prania kupiłam proszek dzidziuś i płyn bambino i też rozpoczęłam dziś pranie jak na razie dwie pęłne suszarki tylko białych, a kilka kolejnych się zapowiada hmm czy młody to przenosi
Do prania kupiłam proszek dzidziuś i płyn bambino i też rozpoczęłam dziś pranie jak na razie dwie pęłne suszarki tylko białych, a kilka kolejnych się zapowiada hmm czy młody to przenosi
Aylin ja pierdziele... ale naprawde nic nic nie czułaś? brzuszek Ci nie twardniał?
aga ja mam 4 suszarki wszystkiego na poczatek:-) ale jeszcze 2 mies i pewnie cos dokupie
No właśnie ten brak objawów mnie najbardziej przeraża. Skąd więc taki stan?
Sunshine6
Fanka BB :)
Aylin- trzymajcie sie dzielnie, wspolczuje miejsca na porodowce, ja bym chyba nie wytrzymala...do 17 to dlugo rzeczywiscie ale wierze, ze jak cukier sie ustatkuje to Cie wczesniej wypuszcza, najwazniejsze, ze z niunia dobrze to sa duze szanse ze wytrzymacie w komplecie do 38tc
Ja uciekam do lozeczka poczytac troszke i spac ;-)
A wy laseczki nie narzekac!!!! wiem, ze to juz ostatnie tygodnie i nie jest latwo ale dla naszych skarbo damy rade!!!
Ja uciekam do lozeczka poczytac troszke i spac ;-)
A wy laseczki nie narzekac!!!! wiem, ze to juz ostatnie tygodnie i nie jest latwo ale dla naszych skarbo damy rade!!!
W ogóle przez całą ciąże mi ani raz nie stwardniał. Dlatego ani nospy ani magnezu też nie bralam.
I przy Ktg tez jakichkolwiek twardnień czy też skurczy nie wyłapuje.
ja pier.....e............ to moze dobrze ze mi twardnieje i czuje kucia? bo przynajmniej wiem co i jak bo jak bym miala tak jak ty to chyba bym osiwiala w minute! masz wytrzymać do 38tc! wrrrrrrrrr.... zaczynam się o nas bac.... kurcze....
reklama