reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam się poświątecznie

Zostałam u mamusi, jutro rano wracamy z Kubą. Zaliczyłam 2 spotkanka z przyjaciółkami.
Dziś pieszo z Kubą do koleżanki, która mieszka baaaardzo daleko poszliśmy, byłam w szoku, że dał radę dojść pieszo, a pojazdu nie mieliśmy.
Efekt tego długiego spaceru: ucho pobolewa, mam nadzieję, że mnie nie przewiało, bo niby słoneczko, a wśród pól strasznie wiało. I jeden policzek opalony:-D
Mała dziś strasznie szaleje.
A moją mamę kilka godzin temu dopadł jakiś wirus, leci z każdej dziury. Okazuje się, że wczoraj była u siostry u której dziś dzieje się podobnie w całym domu, że mają sr***e po kostki. Mam nadzieję, że nie przejdzie na mnie i Kubę, martwię się:-(
Karamija Współczuję, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Maksia
Aylin Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją kobietkę
Polaa Ja jestem Skorpion, ciężki znak, ale i dobry
Dorotka Miewam podobne bole, ale po prawej stronie, wiem co czujesz, czasem żel pomaga, a mi ostatnio piłka, o czym pisałam, no i basen

NIe poczytałam nawet Was wszystkich, ale kładę się już, bo rano trzeba wstać
Miłej spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
Padam, po prostu padam:zawstydzona/y:
Albo mi brzuch tak urosł w ciagu dwoch dni albo wcześniej jakoś specjlnie mi nie przeszkadzał, sama nie wiem. Nie wyrabialam dzisiaj z Nim, jak kapalam Mlodego to jak kaleka doslownie:zawstydzona/y:

Aylin bedzie dobrze:tak: 3maj sie tam dzielnie;-)

gkvip super, ze wizyta udana, wlasnie bylam ciekawa co Ci polozna powiedziala na te bole:tak: (nie wiem czy doczytalas ale wczoraj Cie prosilam zebys napisala co i jak po wizycie, dzieki:-)) a co do wagi Małej to niekiedy na usg bardziej sie pomyla niż na ich ''oko'' , wiem coś o tym;-)

AVO ja od 30/31 tyg. do konca przytyłam 8 kg wiec podobnie:tak:

snoopy chcialabym te 2 kg jeszcze tylko przytyc ale w moim przypadku to nierealnie :-D ale juz nie ubolewam z tego powodu, po prostu Mały rośnie, przybiera na wadze i dlatego mam wiecej kg:-D:-D

Zobaczymy co mi jutro powiedzą. Ide spać bo tu dłużej niż do 6 wylegiwać sie nie dadzą.... Normalnie porodówka czy obóz?? :)
hehehe na porodówce to raczej obóz:-D pisz jutro co i jak;*

klusia zbiorowe zatrucie???

polaa ja malą wsadzam pod prysznic myje plukam i sama na recznik wychodzi:-) polecam, Kuba już duży napewno zechce współpracować;-)

lece się kompać bo jutro wizyta w banku, podpisujemy że odbieramy kredyta:-p

pola - pamietalam:tak: o Tobie, szkoda tylko ze nic ciekawego o tych bolach mi nie powiedzialy. Dzisiaj byly u mnie dwie polozne jedna od nas a druga z Holandii:tak: jakas wymiane maja:tak:. A z tymi wymiarami to najpierw mnie badaly a potem brzuchol mierzyly, najpierw holenderka a potem nasza i na koncu porownaly swoje wyniki, holenderce wyszlo ze mala ma 1550, a naszej 1650 wiec stanelo na 1600 :-D:-D:-D.

A bezsennosc to i moja przypadlosc:tak:

snoopy ja Kube napuszczam wody do wanny i robię piankę:-D
On sie bawi, ja tyle co glowe mu myje, namydlam Go i na koniec spłukuje:tak:
ale uwierz słoniowi i to nawet ciężko robić:zawstydzona/y:

gkvip
dzieki, no miejmy nadzieje, ze to nic powaznego tylko po prostu taka przypadłość w ciąży:tak: a co do wagi dzieciatka to mi w sumie mowila przy Kubie ze duze dziecko bedzie i na przedostatniej wizycie powiedziala ze 4 kg wazy na pewno:tak: i sie jej sprawdziło:-) a brzuszek mierzyla co wizytę, chodzi mi o te cm co odpowiadaja danemu tygodniowi ciąży

No dobra - to ja tez zmykam przytulić się do swojego Królewicza (chyba już łóżeczko zagrzał), bo rano wizyta.
Pospałam sobie dzisiaj, a i tak chce mi się spać...

reklama
A ja nie mam do kogo się przytulić (mąż juz w pracy), chyba ze sobie Mlodego przeniosę z Jego pokoju do sypialni:-D

Pewnie znowu zasnę koło 2 a rano nie bedzie mi sie chcialo jak zawsze wstać:wściekła/y: ach...

dobranoc Wszystkim;-)

Do góry