reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witajcie dwupaczki... ja miałam cieżki dzien córcia cały dzien miała temperature i nie mogłam jej zbic:-(.... wiec nic na swieta nie przygotowane teraz juz padam na pysk wiec tylko ogarne bałagan który zrobiła niestety jeszcze nie chce po sobie sprzatac ...
AVO
ja miałam cc w 1 ciaży i teraz tez bede miała .

nie boisz się?ja tez miałam cc....

reklama
chciałam naturalnie i upierałam sie do ostatniej wizyty u mojej gin niestety mam miesniaka i na dodatek jestem dopiero póltorej roku po cc i nie bede ryzykowała. jakos nie odczuwam strachu ale mozliwe ze to dlatego ze jestem dosc wytrzymała na ból i mam takie podejscie ze nie ma sie czego bac ... a ty czego sie obawiasz?

ogolnie jestem dosc spokojna tzn staram sie nie panikowac nie zawsze dobrze na tym wychodze... jak z leni odeszły mi wody był to 30 tydzien wstałam z lózka cos poleciało pomyslałam ze sie posikałam wiec sie umyłam ubrałam i na zakupy do sklepy było to przed 1 listopada w drodze powrotnej zauwazyłam ze cały czas mi cos leci . ale dalej spokojnie wróciłam do domu umyłam sie sprawdzłam autobus do szpitala i pojechałam nie dzwoniłam do mojego bo jakby sie okazało ze to nie wody to by sie nie potrzebnie denerwował. tam czekałam godzine przyszedł lekarz zbadał i okazało sie ze jednak odeszły wody. zaczeli biegac i szukac małej miesca w jakims szpitalu z oddziałem intensywnej opieki dla noworodków znalezli przewiezli mnie i 4 di bez wód czekałam na cc teraz mam nadzieje ze nie bedzie tak i donosze do konca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wieczór dobry moje narzekaczki!ale się wyleniłam,młody zrobił sernik i sałatkę,a M.przed pójściem do pracy roladki więc ja tylko od czasu do czasu podniosłam szanowne 4 litery żeby się nie przypaliły.Normalnie żyć nie umierać.A tak poważnie to pewnie i tak bym nic nie zrobiła,bo brzuch zaczął znowu twardnieć jak szalony i boleć,więc zadzwoniłam do gina i kazał rano jutro lecieć na ktg,a jakby coś to dzwonić po karetkę:(
atagata witaj!
AVO ja miałam cc i teraz najprawdopodobniej też będę mieć,ale nie stresuję się tym...będzie dobrze!!!

Ostatnia edycja:
To ponarzekałyście:-D

Ja tam nie narzekam, miałam tak beznadziejne pierwsze 4 miesiące, że to co mi teraz dolega to pikuś! męczy mnie kilka rzeczy, ale staram się po prostu myśleć o tym, że to przejściowe i warte tego maleństwa, które tak cudownie rozpycha się w brzuchu. Cieszę się, że już bliżej niż dalej i ogólnie jest mi ze sobą dobrze. Kocham mój brzuch, to, że mogę bez skrupułów leniuchować, moją niezdarność i sklerozę ciążową, bo nieźle się czasem z tego uśmieję:-D:-D

Witam wszystkie przyszłe młode mamy:)
Jestem nowa na forum i z chęcią pogadam z innymi mamami w podobnym stadium ciążowym :rofl2:
Widzę że świąteczne klimaty panują wszędzie. Ja się cieszę że w tym roku nic kompletnie nie muszę robić bo do rodziców mojego lubego jedziemy - a tam się nogi od stołu zawsze uginają:)

Hej:-)

Avo ja też mialam pierwsze cc i teraz prawdopodobnie tez bede miała:tak:
nawet chce je mieć bo znowu boje sie powtorki jak Kube zaczelam rodzic naturalnie, tyle godzin męczarni (chociaz nie o to chodzi) i ten strach jak zaczelo mu tetno spadac pod koniec i szybka decyzja o cc:tak:
Teraz wole miec od razu cc i nie ryzykować, ja sie znowu odwrotnie boje, ze cos sie moze stac przy porodzie naturalnym:zawstydzona/y:
Nie martw sie na zapas;-)

Ruda fajnego masz syna, ze Ci salatke zrobil itp.:tak:
Zyc nie umierać, tak jak piszesz :)
Moj jeszcze za mały na takie rzeczy:-D
Za to mąż dzisiaj duzo mi pomogl, wiekszość zrobił:-)

polaa urośnie twój Kubuś to też się nauczy!Mateusza tylko sernik zdenerwował,bo zapomniał,że do tego co on chciał to ciasto trzeba zamrozić i stwierdził,że mógł rano to zrobić;-)
chyba się położę,to może brzusio się wyluzuje...
spokojnej nocki!

reklama
Do góry