reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

atagata witaj:tak:

mlodak co do żoładka to mam podobnie jak Ty wiec chyba to normalne w naszym przypadku;-)

Dobre jesteście z tym narzekaniem:-) tez bym dołączyła kilka punktów:zawstydzona/y:

Wlasnie zrobilam z synem pisanki, ale miał radochę:tak:
My świeta tradycyjnie w UK, jutro Mlody idzie z koszyczkiem, w niedziele jedziemy do koleżanki na urodzinki jej synka a w poniedzialek siedzimy w domku bo mąż pod wieczor jedzie do pracy:-(

reklama
jak czuję sie tak jak dzisiaj: przyduszanie, zgaga, walące serducho, zimne poty, bolące łopatki- to naprawde nie umiem nie narzekać- ale mama nadzieję,ze zostanie to wybaczone:)

Melduje sie :-)

Basen zaliczony, obiad ugotowany, wszystko na salatke jarzynowa gotowe, okna pomyte, a teraz zabieram sie za Mazurka.

A moj P jak zwykle chce pomoc i narobi wiecej balaganu niz pomocy, dzis podloga juz dwa razy byla karmiona....:-D

Co do tematu wychowywania dziecka, dzieci, jedno czy wiecej..... czas pokaze..... ale jestesmy dobrej mysli..... damy rade :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie ;-)

AVO Ciebie też bolą łopatki?:-( Mnie prawa ale bol na szczescie wczoraj popoludniu przeszedł wiec zobaczymy co będzie dalej

tak bolą, w ałsciwie pobolewają w niektorych pozycjach.Ale z pierwsza córką to od 5-6 miesiaca ból był non stop okropny- butelke z ciepłą wodą trzymałam pomiędyz łopatkami:( Dzisiaj za to jak się smiałam to mnie ramiona bolały?

Tez mam tak czasami z jedzeniem. Mega porcje juz raczej nie bo chce wyplynac z powrotem przrz przelyk. Nawet nie moge naczyn do zmywarki wstawic zaraz po jedzeniu bo trzeba sie schylic a czuje, ze mi sie cofa. Juz dziecie wieksze to teraz pomalutku, nie przesadzawszy... Czasem P pyta sie mnie, czy jadlam obiad i sadza do zjedzenia bo nie ciagnie mnie jakos.

dobry wieczór, emerytki ;) melduję się w drużynie nieszczęśliwych z powodu bólu. od dłuższego czasu napieprzają mnie plecy (kręgosłup szyjny, a od długiego siedzenia cała prawa strona), wczoraj doszło pobolewanie brzucha, co zawsze napawa mnie strachem, mimo że księgi uczone prawią, że na tym etapie ciąży może sobie boleć z różnych powodów. Także piąteczka!

moja głowa mówi mi, żebym porobiła milion różnych świetnych rzeczy, a cała reszta nadaje: chcemy leżeć cały dzień i niech nam tylko ktoś donosi pokarmy i napoje :p

no, to skoro sobie ponarzekałam, mogę w spokoju zabrać się za nadrabianie niusów od Was!

Heloł
Widzę że dziś dzień na narzekanie hehe ja dziś jestem mega nażarta normalnie zjadłam chyba z tone jedzenia, tak to jest jak się byczy w domu to z nudów wcinam też mam czasami zgage ale ogólnie mniej niz w pierwszej ciazy za to jak sie połoze to jest koszmar nie moge sie przekrecic z boku na bok bo czuje jakby mnie rozrywalo na pol i budze sie w nocy co chwile
Ale nie martwcie jeszcze tylko troszke jak przetrwałyśmy mdłości i rożne takie to wytrzymamy jeszcze te kilka tygodni
Ide spac bo padam na pysk a TV leci bajka qwfa uwielbiam to jak w piatkowy wieczor puszczaja o 20 bajki normalnie pogratulowac tym z TV

reklama
witajcie dwupaczki... ja miałam cieżki dzien córcia cały dzien miała temperature i nie mogłam jej zbic:-(.... wiec nic na swieta nie przygotowane teraz juz padam na pysk wiec tylko ogarne bałagan który zrobiła niestety jeszcze nie chce po sobie sprzatac ...
AVO
ja miałam cc w 1 ciaży i teraz tez bede miała .

Do góry