reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam Was .. w pełnym makijażu ... włosy ślnią - ułożone... i w piżamie :D

Właśnie usiłuję zebrać się do sklepu po pieczywo na święta ale coś się przyblokowałam :p...

Dziś pół dnia spędzę w kuchni pichcąc ;p... A jeszcze ten koszyczek trzeba iść święcić yh ! .

Miłego dnia życzę :))..

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołych Świąt :-)

Dziewczęta, Zdrowych , pogodnych świąt Wielkanocnych, smaczego jedzonka, mokrego dyngusa. Obysmy za rok świętowały z maluszkami
smile.gif

i185815_wielkanocne-jajka-600x0-rozmiar-niestandardowy-1-.jpg

Ja również tylko na chwilkę bo zaraz trzeba z koszyczkiem, a potem kończyć to co się wczoraj zaczęło :-)

esperanza - ja przedwczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam cały swój tył, no i dramat :szok: tłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
a czuje się jakbym co najmniej 15 kg na plusie miała :-( i też liczę na to że po ciąży przynajmniej większość cellulitu zniknie (zwłaszcza ten którego nie było) , a o powrót do wagi odpowiedniej to już sama zadbam :-)

zazdroszczę pomocnych mężulków i dzieciaczków , mój wczoraj wrócił z pracy taki zasmarkany , że sama kazałam mu leżeć w łóżku bo wyglądał jakby zaraz miał zejść :-( no i zostałam sama z tymi porządkami i pichceniem , ehhhh

muszę się pochwalić że w domu mam porodówkę wielkanocną :-)
moi teściowie jakiś czas temu stwierdzili ,że skoro w okół domu dużo miejsca to oni część ogrodzą i powiększa swoją gromadkę kurek bo wnusio (pierwszy) w drodze i żeby były swoje jajeczka :-) no i tak zrobili , ale nie poszli na łatwiznę i zakupili małe kurczątka, tylko inkubator :-) no i od wczoraj klują nam się małe pisklaczki , planowo miały od dzisiaj zacząć no ale już wczoraj rano był pierwszy :-) taki mały czarny wcześniaczek :-D

więc w takim to świąteczno - pisklaczkowym nastroju życzę wam Wesołych Świąt, Smacznego JAJA i Mokrego Dyngusa

Ja również tylko na chwilkę bo zaraz trzeba z koszyczkiem, a potem kończyć to co się wczoraj zaczęło :-)

esperanza - ja przedwczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam cały swój tył, no i dramat :szok: tłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
a czuje się jakbym co najmniej 15 kg na plusie miała :-( i też liczę na to że po ciąży przynajmniej większość cellulitu zniknie (zwłaszcza ten którego nie było) , a o powrót do wagi odpowiedniej to już sama zadbam :-)

zazdroszczę pomocnych mężulków i dzieciaczków , mój wczoraj wrócił z pracy taki zasmarkany , że sama kazałam mu leżeć w łóżku bo wyglądał jakby zaraz miał zejść :-( no i zostałam sama z tymi porządkami i pichceniem , ehhhh

muszę się pochwalić że w domu mam porodówkę wielkanocną :-)
moi teściowie jakiś czas temu stwierdzili ,że skoro w okół domu dużo miejsca to oni część ogrodzą i powiększa swoją gromadkę kurek bo wnusio (pierwszy) w drodze i żeby były swoje jajeczka :-) no i tak zrobili , ale nie poszli na łatwiznę i zakupili małe kurczątka, tylko inkubator :-) no i od wczoraj klują nam się małe pisklaczki , planowo miały od dzisiaj zacząć no ale już wczoraj rano był pierwszy :-) taki mały czarny wcześniaczek :-D

więc w takim to świąteczno - pisklaczkowym nastroju życzę wam Wesołych Świąt, Smacznego JAJA i Mokrego Dyngusa

ale super! Będziecie meić neismowite święta z kurczaczkami:) Trudno o lepsza atmosferę:)Prosimy o zdjęcia:)

Chciąłabym mieć tyle na plusie- moja waga rosnie w zstraszającym tempie:(aż się boję co to będzie po świętach. Muszę przejść na cukrzycową....

Dziewczywny, jakieś wieśći od Sicil i od Asi?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry