reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam Was .. w pełnym makijażu ... włosy ślnią - ułożone... i w piżamie
Właśnie usiłuję zebrać się do sklepu po pieczywo na święta ale coś się przyblokowałam ...
Dziś pół dnia spędzę w kuchni pichcąc ;p... A jeszcze ten koszyczek trzeba iść święcić yh ! .
Miłego dnia życzę )..
Właśnie usiłuję zebrać się do sklepu po pieczywo na święta ale coś się przyblokowałam ...
Dziś pół dnia spędzę w kuchni pichcąc ;p... A jeszcze ten koszyczek trzeba iść święcić yh ! .
Miłego dnia życzę )..
leydykiss.
Zaciekawiona BB
Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!
Wesołych Świąt :-)
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!
Wesołych Świąt :-)
tialana
Fanka BB :)
Dziewczyny radosnych świąt życzę, spokojnych i wyluzowanych ;-)
Wesołych jajek
mamina karierowiczka
Mokrtch jajek i wesolego smingusa-dyngusa od maminy
kifsi
Ja również tylko na chwilkę bo zaraz trzeba z koszyczkiem, a potem kończyć to co się wczoraj zaczęło :-)
esperanza - ja przedwczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam cały swój tył, no i dramat tłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
a czuje się jakbym co najmniej 15 kg na plusie miała :-( i też liczę na to że po ciąży przynajmniej większość cellulitu zniknie (zwłaszcza ten którego nie było) , a o powrót do wagi odpowiedniej to już sama zadbam :-)
zazdroszczę pomocnych mężulków i dzieciaczków , mój wczoraj wrócił z pracy taki zasmarkany , że sama kazałam mu leżeć w łóżku bo wyglądał jakby zaraz miał zejść :-( no i zostałam sama z tymi porządkami i pichceniem , ehhhh
muszę się pochwalić że w domu mam porodówkę wielkanocną :-)
moi teściowie jakiś czas temu stwierdzili ,że skoro w okół domu dużo miejsca to oni część ogrodzą i powiększa swoją gromadkę kurek bo wnusio (pierwszy) w drodze i żeby były swoje jajeczka :-) no i tak zrobili , ale nie poszli na łatwiznę i zakupili małe kurczątka, tylko inkubator :-) no i od wczoraj klują nam się małe pisklaczki , planowo miały od dzisiaj zacząć no ale już wczoraj rano był pierwszy :-) taki mały czarny wcześniaczek
więc w takim to świąteczno - pisklaczkowym nastroju życzę wam Wesołych Świąt, Smacznego JAJA i Mokrego Dyngusa
esperanza - ja przedwczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam cały swój tył, no i dramat tłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
a czuje się jakbym co najmniej 15 kg na plusie miała :-( i też liczę na to że po ciąży przynajmniej większość cellulitu zniknie (zwłaszcza ten którego nie było) , a o powrót do wagi odpowiedniej to już sama zadbam :-)
zazdroszczę pomocnych mężulków i dzieciaczków , mój wczoraj wrócił z pracy taki zasmarkany , że sama kazałam mu leżeć w łóżku bo wyglądał jakby zaraz miał zejść :-( no i zostałam sama z tymi porządkami i pichceniem , ehhhh
moi teściowie jakiś czas temu stwierdzili ,że skoro w okół domu dużo miejsca to oni część ogrodzą i powiększa swoją gromadkę kurek bo wnusio (pierwszy) w drodze i żeby były swoje jajeczka :-) no i tak zrobili , ale nie poszli na łatwiznę i zakupili małe kurczątka, tylko inkubator :-) no i od wczoraj klują nam się małe pisklaczki , planowo miały od dzisiaj zacząć no ale już wczoraj rano był pierwszy :-) taki mały czarny wcześniaczek
więc w takim to świąteczno - pisklaczkowym nastroju życzę wam Wesołych Świąt, Smacznego JAJA i Mokrego Dyngusa
Ja również tylko na chwilkę bo zaraz trzeba z koszyczkiem, a potem kończyć to co się wczoraj zaczęło :-)
ale super! Będziecie meić neismowite święta z kurczaczkami Trudno o lepsza atmosferęProsimy o zdjęcia
Chciąłabym mieć tyle na plusie- moja waga rosnie w zstraszającym tempieaż się boję co to będzie po świętach. Muszę przejść na cukrzycową....
Dziewczywny, jakieś wieśći od Sicil i od Asi?
Ostatnia edycja:
reklama
agaundpestka
Dziewczyny Ja też Wam życzę Zdrowych i Rodzinnych świąt ostatnie w dwupaku
Ja ledwo żyje wymęczyła mnie robota i wczoraj byłam połamana nie mogłam z łóżka wstać dziś już lepiej i święta spędze na odpoczywaniu!!!
Ja ledwo żyje wymęczyła mnie robota i wczoraj byłam połamana nie mogłam z łóżka wstać dziś już lepiej i święta spędze na odpoczywaniu!!!