reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama

espernza
- ja tez przedłużam juz od 1, 5 roku. Efekt super. Tak , jak napisalaś, wstaje rano i nie straszę :))), ale niestey moje naturalne bardzo sie osłabiły :crazy:

Hmmm a malujesz oczy dodatkowo? Może jak zmywasz make up to za bardzo je szarpiesz? Ja w sumie dość często robie kreski itd i cięzko się to potem zmywa, więc ważne by ich za bardzo wacikiem nie molestować. Albo może nakłada ci za ciężkie rzęski w porównaniu do Twoich i to je osłabia. Ja ostatnio zakładam krótsze i cieńsze. Efekt praktycznie taki sama a duzo lepiej się trzymają i nie niszczą moich naturalnych.

Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujesz:-) Choć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska :)

Hej Dziewczyny;-)

leydykiss witaj;-) i zapraszamy do pisania:tak:

Aylin wszystkiego Naaajlepszego, dużo zdrówka :-)

Co do prasowania to chyba ze mna coś nie tak:zawstydzona/y:
Ja to kocham robić, tak jak pisalam zwlaszcza malenkie ciuszki:tak:
i wydaje mi sie (ale to tylko moje zdanie), ze milej jest Maleństwu w takim wyprasowanym niż nie;-) Mogę się oczywiście mylić:-D

Jeszcze jakiś rok temu prasowalam męzowi nawet bokserki:zawstydzona/y:
No ale powiedzial ze to juz przesada (i chyba mial rację) wiec odpuscilam:tak: Jedyne czego nie lubie prasować to zasłon, być moze dlatego moje zaslony piorę tylko 3 razy w roku:-D:zawstydzona/y:

Ruda mi nic nie leci, cos czuje ze bede miala znowu malo pokarmu:-(
ach...trudno, Kuba jakos zyje na mm wiec drugi też jak coś:tak: wrecz jest okazem zdrowia poza malymi "wpadkami";-)

Wyjatkowo nie chcialo mi sie dzisiaj robić obiadu, mąż skoczył po kurczaaka z rozna i jakos dalismy rade, Wazne ze Mlodemu smakowało:tak: (zresztą co jemu nie smakuje:)), teraz spią a ja biorę sie za zmywanie (tego wlasnie nie nawidzę) i ogarniam dół

niestety nie, nie wiedziałam,ze to ma wpływ....
wstałam rano i pobiegłam do kibelka, nie wiem czy zdążyłabym się podmyć:p
No , to sie nie martw. Wynik jest po prostu przeklamany i najlepiej go powtórz. Przede wszystkim trzeba rano podwozie wymyć ;), a mocz musi byc ze srodkowego strumienia :-)

Hmmm a malujesz oczy dodatkowo? Może jak zmywasz make up to za bardzo je szarpiesz? Ja w sumie dość często robie kreski itd i cięzko się to potem zmywa, więc ważne by ich za bardzo wacikiem nie molestować. Albo może nakłada ci za ciężkie rzęski w porównaniu do Twoich i to je osłabia. Ja ostatnio zakładam krótsze i cieńsze. Efekt praktycznie taki sama a duzo lepiej się trzymają i nie niszczą moich naturalnych.

Tak, maluje oczy, lubie sie pobawic makijazem, kosmetykow mam cale kilogramy ;). Faktycznie, może to od zmywania, choc staram się to robic delikatnie. Przy samych rzęsach demakijaz robie patyczkiem.
Długich bardzo tez nie robie.
Ja mysle, ze to od mojej tarczycy, mam niedoczynnosc, biore leki i i niestety zauwazylam pogorszenie stanu, rzes i brwi.
A tak w ogole teraz w ciązy mam mniej włoskow na rękach i nogach. Praktycznie moglabym sie depilowac raz w miesiacu :szok:

karamija kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujesz:-) Choć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska :)

hehe o tym własnie pomyślałam, że może odpuszczę fryzjera i ufarbuję się w domu, to na sztuczne rzęsiska będzie:-D

reklama
Nanu mi nikt nic nie mowil o podmywaniu sie. Przynajmniej wiesz, co tam naprawde jest a nie po dezynfekcji;-) Powiedzieli mi tylko, ze poranny no to tez pobieglam do kibelka i prosto do pojemnika;-) Nie sadze, zeby wynik byl przeklamany. U mnie tez cos tam plywalo to nic nie znaczy. Trzeba pilnowac infekcji tzn jak czujes, ze piecze i widzisz inne uplawy czy paskudny serek to szybko trzeba to wyleczyc. Czyli globulki czy cos od gina. Wklejam Ci link do takiego specyfiku, ktory mozna w ciazy na jakies tam infekcje. Ktos to polecal nie pamietam czy tu czy na innym watku. Poczytaj.
Multi-Gyn Actigel,

A najwazniejsze to nie panikuj przy kazdej *******e tego typu. Zagrozeniem dla ciazy sa uporczywe i nawracajace infekcje. Z akcentem na uporczywe i nawracajace;-) wiec pelen luz:-) jak cos bedzie to i tak poczujesz ;-)
Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj.

Matko, jaka ja madra jestem:p

Ostatnia edycja:
Do góry