reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja juz zostalam poinformowana ze to moj maz bedzie rozmawial z dzieckiem o sexie......na to ja wtracilam ze ja chce malej zrobic kolczyki takie mini biedroneczki jak skonczy 6mscy.
A tu trzeba jeszcze urodzic haha.

Postaram sie nie ukladac jej przyszlosci, moja mama tez tego mi nie robila i w sumie dobrze bo obie z siorka jestesmy zadowolone z wyborow.

No chyba ze by poszla na chirurga plastyka tudziez tlumacza chinskiego....przyszlosciowe kierunki plus dobre pieniadze

reklama
www.2o2.pl/kategoria,3,0,materace-do-lozeczek.html ja mam dwustronny,piankowy
Hevea Duo Activia

z tym,że cena tutaj w przeliczeniu na pln to niecałe 70 zł:-D

mamina to mój mężuś taki mądry;-)

A mój śyn właśnie przyszedł i mi oznajmił,że on chce sernik królewski na święta...a proszę go bardzo,ja mu wszystko powiem,ale zrobi go sam!

Czyli jednak piankowy :-) za 70 zł!!! :szok: tutaj to nić poniżej 150 zł nie schodzi :wściekła/y: juz na allegro patrzyłam za takimi:wściekła/y:

Mnie czasem kopnie w bok - główką jest w dół więc jak wczoraj kopnął w wątrobę to aż krzyknęłam - nie jęknęłam, ale krzyknęłam na całe gardło - tak mnie bolało. I mu mówię: jak z Ciebie dziecko piłkarz nie będzie to uduszę!!! Bo wiecie - sobie wymyśliłam, że mojego syna to ja na treningi będę wozić i mu torbę na ramię kupię - takie jak noszą treningowe i na meczach będę wszystkich no i najważniejsze - będę miała z kim oglądać mecze - bo mój Małżonek to dostaje białej gorączki jak widzi piłkę nożną :cool: Więc dziecko me ma już plan na życie! Już nie mówię jakie plany wobec Naszego syna ma Mój Mąż!!! :szok::-D

Co do Świąt - nic nie przygotowuję gdyż całe trzy dni włącznie ze Święconką jesteśmy u Moich rodziców - Mamusia się o wszystko zatroszczy :tak: Jak będziemy w sobotę to może coś jej pomogę - zawsze lubiłam przygotowywać Święta, a w ciąży aż mi się nie chce - bo jak tu wygodnie siedzieć przy stole i kroić sałatkę np? :zawstydzona/y:

Sałaktka... jami :-Dkojarzy mi się ze Świetami zawsze :-) i tylko wtedy smakuje :-) jutro mam w planach kroić i ciasta piec z pomocą mamusi :-D
Mój M. też juz naszej córce życie ułożył :tak: motocyklistka z Niej będzie i dziewica do 40! :-D a mnie to odpowiada :-D tzn. ta część z motocyklami :p

kochane moje piekne ja sie odmeldowuje az do wtorku, wlasnie zaliczylam fryzjera, teraz czeka mnie meeega sprzatanie bo po swietach mam wizytacje tesciow a wieczorem jedziemy w rodzinne strony i nie bede miala raczej internetu. tak wiec

zycze wam wesolych swiat, i obysmy sie w komplecie po swietach spotkaly :)
trzymajcie sie zdrowo i nie jesc za duzo :)
pa!

Czyli jednak piankowy :-) za 70 zł!!! :szok: tutaj to nić poniżej 150 zł nie schodzi :wściekła/y: juz na allegro patrzyłam za takimi:wściekła/y:

Sałaktka... jami :-Dkojarzy mi się ze Świetami zawsze :-) i tylko wtedy smakuje :-) jutro mam w planach kroić i ciasta piec z pomocą mamusi :-D
Mój M. też juz naszej córce życie ułożył :tak: motocyklistka z Niej będzie i dziewica do 40! :-D a mnie to odpowiada :-D tzn. ta część z motocyklami :p

Heheh jakby swojego szwagra słyszała - urodziły mu się dwie córki (obecnie 2.5 i 4 latka) i już broń szykuje na przyszłych zalotników! Nikogo nie dopuści!!! Ale co Ci biedni Ojcowie mogą - same wiemy co robiłyśmy mimo tego, że Tatusiowie niby to stali na straży :-D

Heheh jakby swojego szwagra słyszała - urodziły mu się dwie córki (obecnie 2.5 i 4 latka) i już broń szykuje na przyszłych zalotników! Nikogo nie dopuści!!! Ale co Ci biedni Ojcowie mogą - same wiemy co robiłyśmy mimo tego, że Tatusiowie niby to stali na straży :-D

No dokładnie :-) a ja najlepszym przykładem takiej straży tatusia bo w ciąży i to bez ślubu!:szok: chańba i wstyd! :-D:-D:-D

Znalazłam na allegro coś takiego:
PRZEŚCIERADŁO OCHRANIACZ 2w1 MEDICA HEVEA 120/60 (2233599093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i od razu mi się spodobało :tak: chyba zamówie takie :-D

A jesteś pewna, że to włąśnie nie zasuszona siara? Mi cycki trochę przeciekają i wieczorem jak zdejmuję stanik to mam właśnie takie białe grudki/płatki. :tak:
A no nie wiem ;-) w tak zaawansowanej ciąży jestem pierwszy raz, więc może to i sucha siara ale lać to mi nic się nie leje.

Z tym narzekaniem też masz 100% racji :-)

Verita mnie chatka baby jagi kojarzy się ze świętami z dzieciństwa, aż zatesknilam za tym smakiem ale przecież jeszcze nic straconego, może ja zrobimy tylko trzeba iść na zakupy

To ja też się melduję. Akurat nowa koleżanka w pracy robi za mnie kilka rzeczy więc mogę chwilke posiedzieć na forum:-) Była dzis mowa o brzuchach i jak nas ograniczają. Mój nie jest jakis bardzo duży, raczej nie boli, więc problem w tym, że czasem o nim zapominam. Np. w pracy gdy zbyt gwałtownie dosune sie do biurka i nagle trafiam na balast. Albo gdy rano ubieram buty i zbyt mocno się zegnę i tak nieprzyjemnie mnie zakłuje podbrzuszu. Generalnie im bliżej wieczora tym brzuch rosnie i sie bardziej napina i wtedy czuje sie jak taki balon. Skurczy na szczęscie mam niewiele, plecy tez mi bardzo nie douczają, więc da się przeżyć. Dziś nawet biegłam do autobusu i nie umarłam:-D
Jakos tak leniwie sie te świeta zapowiadają. Mówiąc szczerze to przeraża mnie perspektywa takiego siedzenia na tyłku i objadania się. Nie lubię tak :/ Święta są fajne przez 1-2 dni, wiecej to juz nudy. Poza tym ostatnio zmniejszył mi się apetyt. Jak jem to małe prcje bo nic większego sie we mnie nie mieści i objedzona czuje sie strasznie. Jedyne co mi wchodzi bez ograniczeń to babeczki z owocami:-D

A tak w ogóle to tęskno mi ostatnio strasznie za jakąś dobrą imprezą na miescie, tańcami do rana i alkoholem. To chyba ta wiosna.... A juz na nic takiego sie nie nadaję w obecnym zaawansowanym stanie.... Też tak macie?

Wspierana na imprezę to raczej nie ciągnie mnie ale do ludzi, owszem brakuje mi tego.
A ja dziś wzięłam mister na kolana i ubijalam białka. Dopiero po dotarło do mnie ze może za blisko i za głośno mała miała ale już bylo za późno.

reklama
Do góry