reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
No teraz to juz bankowo rzesy do kostek sobie zrobie. Takie kocie oko, do tego eyliner i bedzie oo proroko
MsMickey
No to wszystko w porzadku:-) no stress:-)
Nanulika - Co do siuśków to mogę się wypowiedzieć tylko w pewnych kwestach :-) ale miałam z nimi problemy bo od dziecka mam kłopty z pęcherzem:-(
Tak jak mówi Maćku żurawinka nie zaszkodzi ale ja nie polecam żadnych tabletek tylko sok naturalny 100% - kwaśny ale pomaga! Jak go znajde na necie to prześle linka :-) koło 8 zł za niego daje więc luzik :-)
Podmywanie się przed badaniem moczu jest obowiązkowe i w dodatku od razu do pojemniczka nie siusiaj :-) pierwszy strumień do kibelka i dopiero później łapiesz
Tak jak mówi Maćku żurawinka nie zaszkodzi ale ja nie polecam żadnych tabletek tylko sok naturalny 100% - kwaśny ale pomaga! Jak go znajde na necie to prześle linka :-) koło 8 zł za niego daje więc luzik :-)
Podmywanie się przed badaniem moczu jest obowiązkowe i w dodatku od razu do pojemniczka nie siusiaj :-) pierwszy strumień do kibelka i dopiero później łapiesz
ninuszka - czyli wychodzi,że wszystko zrobiłam nie tak bo ani się nie podmyłam ani nie spuściłam nic od razu w kubeł!
dzięki za info cóż jeszcze się nauczę
heh na Twoim miejscu żeby się uspokoić to zrobiłabym jeszcze raz to badanie :-) juz z podmyciem się itp :-) żeby mieć pewność że wszystko jest oki :-)
A tutaj jest link do tego soku z żurawiny http://www.s349970680.domenaklienta.pl/zdrowa/
piję go od pocżatku ciązy i wyniki moczu mam rewelacyjne a wcześniej co chwilę infekcje pęcherza łapałam
Aham. Czyli to jest jakiś lepciejszy... Ja widziałam chyba takie zwykle. Czy one się nadają?maćku nie,to jest obustronna pianka,z jednej strony twarda,z drugiej średnio.
Dwustronny materac piankowy Hevea Duo Activia do łóżeczka dziecięcego 120x60 cm - sklep dla dzieci – 2o2.pl
Piszecie, że nie musicie malować już rzęs. A co z Waszymi naturalnymi? Nie widać ich wśród sztucznych? Bo ja mam np jasną oprawę oczu i u mnie byłoby widać...Zaza to dobry pomysł by założyć sobie raz na próbe i zobaczyc jak sie w tym czujesz Choć z doświadczenia wiem , że większość lasek się uzależnia. Ja zaczęłam farbowac włosy w domu, żeby na fryzjerze oszczędzić, by móc mieć rzęsiska
Podobno nie ma znaczenia, czy ma się wcześniej siarę czy też nie. Więc wszystko przed Tobą ;-)Ruda mi nic nie leci, cos czuje ze bede miala znowu malo pokarmu:-(
ach...trudno, Kuba jakos zyje na mm wiec drugi też jak coś wrecz jest okazem zdrowia poza malymi "wpadkami";-)
ja na chwilkę tylko bo lecę do gina
Trzymajcie kciuki!!
Będę mieć pierwszy raz ktg dziś
czytać będę po powrocie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
siula
karmija udanej wizyty
no to pospałam ale gardło mnie boli i co teraz
idę ogarnąc chałupę
no to pospałam ale gardło mnie boli i co teraz
idę ogarnąc chałupę
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Nanu mi nikt nic nie mowil o podmywaniu sie. Przynajmniej wiesz, co tam naprawde jest a nie po dezynfekcji;-) Powiedzieli mi tylko, ze poranny no to tez pobieglam do kibelka i prosto do pojemnika;-) Nie sadze, zeby wynik byl przeklamany.
To ma być badanie moczu i stwierdzenie co się w nim zawiera. Niestety bakterie, ktore złapiemy do pojemniczka w trakcie poboru siusiów, przeklamuje wynik. Dlatego ważne jest podmycie i środkowy strumien. Kazdy lekarz powinien o tym poinformować. co innego jak robimy wymaz z pochwy, wtedy się nie kąpiemy zeby wynik był miarodajny.
Addiena kusisz ;-) tylko jak znaleźć profesjonalną kosmetyczkę, która mi moich nie zepsuje??
Musisz sie rozeznac, bo to ważne zeby trafić w dobre rece. Ja za zalozenie zaplacilam 200 zl, teraz chodze raz w miesiacu na uzupelnienie i place od 70-100 zl w zaleznosci jakie mam ubytki
Ostatnio edytowane przez moderatora: