Ruda1979
Fanka BB :)
Mój M to już ma dla niego zawód - architekt (bo przecież ktoś musi przejąć "imperium po Ojcu ), koniecznie zainteresuje go Karate - bo on też ćwiczył, i znając życie będzie Młodemu opowiadał o różnych ciekawostkach z różnych Wojen bo się tym strasznie interesował i wiele wiele wiele innych, o których aż sił brak by pisać :-)
Widzę, że u Was także ambitnie podchodzicie do sprawy - ale tak z Mężem czy tylko Ty taka fanka?
to jest dopiero ambitny plan!!!
Mateusz sam bardzo chciał iść na hokej,bo wiadomo tu to sport narodowy i wszyscy jego kumple chodzą;jak na razie idzie mu to całkiem dobrze,trener go chwali.jedyne co go wkurza to to,że musi mieć dobre stopnie,bo inaczej ma szlaban;mnie z kolei na początku przerażała cena stroju i tych wszystkich ochraniaczy,ale stopniowo się to kompletuje i da się żyć.No i właśnie on stwierdził,że Jasiek też na hokej pójdzie i koniec!
A ja zawsze uwielbiałam takie sporty-po tatusiu-trochę brutalne,jakiś boks,hokej własnie,choć piłkę nożną też kocham!Mój M. to zawsze wolał F1,narciarstwo,ale jak poszliśmy na pierwszy mecz hokeja i zobaczył jak to jest na żywo to też pokochał.A teraz nasza drużyna gra o mistrzostwo extraligi,więc o niczym innym chłopaki nie gadają tylko o tym!