reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja to nawet zasuszonego mleka nie mam :-D Ostatnio miałam takie słabe, że możliwe że tym razem w ogóle nie będę miala :laugh2:

Ja to znowu wczoraj wzięłam się twardo za sprzątanie, wieczorem plecy mnie tak bolały że ruszać się nie mogłam a na dzis zaplanowałam mycie podłóg....i co? Zrobiłam pranie, umyłam łazienkę a na podłogi sił brak :baffled: Pogoda też do roboty nie nastraja...przynajmniej moich brudnych szyb nie widać :szok: (nie myłam, bo to nie miało by sensu, po świętach mają mi większość szyb w domu wymienić w ramach reklamacji :crazy:)

Mały dzisiaj cicho siedzi...(właśnie zaczął się ruszać, w trakcie narzekania, ze siedzi cicho...czyżby już czytać umiał :-D) w każdym razie dobrze, ze się ruszył bo zaczęłam się martwić :-)

reklama
Moj to już w ogole nie kopie... bardziej sprawia to wrazenie jakby sie z kimś kotłował w tym brzuchu takie szarpniecia w roznych miejscah na raz :D

a ja wlasnie pieke babeczki...
takie o
babeczki z budyniem.... - - mniam....mniam... - bloog.pl
i modle sie zeby wyszly bo robie pierszy raz a tu niestety nie ma takich w cukierniach, w warszawie sa w kazdej budzie takie a tu nie ma szans znalesc:/ zobaczymy co mi z tego wyjdzie i czy sie rozleca:D
Ej weź mi tu z takimi przepisami nie wyskakuj! JA też chcę babeczki! Ale foremek nie mam :-(

kurde a ja nic do święconki nie mam zakupionego !!!!!!!!
to mi przypomniałyście !!!!!!!!!!!!!
Spokojnie, jeszcze dwa dni :tak:

A ja dziś postanowiłam rozmrozić lodówkę (miała podobo robić to sama, ale coś jej nie idzie) I nie mogłam znaleźć gniazdka pod które jest podłączna :sorry: Dobrze, że jakiś pstryczek znalazłam. Teraz czekam, czy na pewno się wyłączyła...

a ja właśnie wpadłam na to,że nie mam białej kiełbasy:(
trzeba jutro iść i kupić,bo całą resztę mam.
mój M. stwierdził,że jakbym sobie szklankę podstawiła,to spokojnie nazbieram mleczka do kawusi:szok:

haha przywieźli materac dla Jaśka,więc ma już gdzie spać;)

Xxdorotkaaa to mowisz ze dla dzidzi nie ma zagrozenia? Moja kosmetyczka zamowi klej z PL i zrobi mi test najpierw. Tak sie napalilam na nie jak gupek jakis

Niuniuszka jak on ci tak o tym mleku do kawy z cyca to ty mu powiedz ze co bedziesz szla po biala kielbase jak jedna w sumie masz :) no wiesz mezowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja.
Ja tam dzisiaj to ndo tylu chodze - jestem taka niewyspana ze az wsciekla:wściekła/y:. Wszystko mnie dzisiaj wk..ia.
a co do przygotowan swiatecznych to u nas w tym roku swiat nie ma:tak:. Mlody na obozie, moj M juz w nocy z niedzieli na poniedzialek w morze idzie wiec zadecydowalismy ze w tym roku odpuszczamy:tak: A skoro swiat nie ma to i porzadkow swiatecznych tez nie:tak:.

Macku to do Pepco lec bo ja mam stamtad 10 szt za 5 zl chyba czy jakos tak ale to metalowe, bo do kruchch chyba nie moga byc inne. a jak ci sie nie chce to w auto i do mnie. za jakies 2 godzinki bedziesz :Dzostawie Ci :D

reklama
Mami wg mnie nie ma dla Ciebie zagrożenia żadnego i dla dzidzi- jedynie kosmetyczka ciezarna może sie nawdychać oparów ale po to są maseczki na twarz :)

Do góry