reklama
zaza26
Fanka BB :)
gosiaczek krocze też mnie boli przy chodzeniu, a z brzuchem czy jest nisko to trudno mi stwierdzić, bo mój to chyba cały czas był taki jakby opadający
BMR no ba! też tak mam, wczoraj nawet przemeblowanie zrobiłam, a w niedzielę czyściłam psie legowiska i fotele
ja już po odkrzaczaniu i powiem wam, że jestem z siebie dumna- zero poprawek
BMR no ba! też tak mam, wczoraj nawet przemeblowanie zrobiłam, a w niedzielę czyściłam psie legowiska i fotele
ja już po odkrzaczaniu i powiem wam, że jestem z siebie dumna- zero poprawek
niezapominajka123
ja też mam wrażenie, że mam nisko brzuch o czym wczoraj pisałam. Też mam kłucia i bóle kroczu i podbrzuszu..czasem skurcze , ale jak widać to nic niezwykłego bo już kilka z nas też tak ma.
Przed chwilą przeżyłam szok...chyba z 20 minut na kibelku spędziłam;/ ale zatwardzenie;/myślałam, że mnie rozerwie, aż się spociłam;( pierwszy raz miałam aż tak... aż miałam krew na papierze;( ledwo siedzę;(
Tez ciągle sprzątam i najlepsze jest to, że nie satysfakconują mnie takie "zwykle" porządki jak zmywanie czy odkurzanie ja się biorę za "grubsze" rzeczy jak np układanie w szafach, przesuwanie itpi tak codziennie
Przed chwilą przeżyłam szok...chyba z 20 minut na kibelku spędziłam;/ ale zatwardzenie;/myślałam, że mnie rozerwie, aż się spociłam;( pierwszy raz miałam aż tak... aż miałam krew na papierze;( ledwo siedzę;(
Tez ciągle sprzątam i najlepsze jest to, że nie satysfakconują mnie takie "zwykle" porządki jak zmywanie czy odkurzanie ja się biorę za "grubsze" rzeczy jak np układanie w szafach, przesuwanie itpi tak codziennie
Ja też :-) Wymyślam rzeczy ponad normę wszelką - szykuję wszystko jakbym przynajmniej Królową miała gościć, a na dodatek przy otwartych wszystkich szafach - gdzie wszystko musi być równiutko!!! I ciągle znajduję coś do prania - no bo przecież wszystko trzeba odświeżyć! Kurde, ale będzie rachunek za wodę! No ale co zrobić - cały czas mam w głowię jedną myśl - jakby teraz poszła do szpitala to zastałabym po powrocie wszystko tak samo jak jest (a jest naprawdę dobrze), a to w głowie mi się nie mieści dlatego uciekam porządkować dalej, gotować kalafiorową i robić pastę jajeczną - bo choć Święta za 4 dni to ja już chce jajek ( wszelkich)
blond_20
Czarownica
dziewczyny no z tym przesuwaniem mebli to rzeczywiscie przegiecie juz ja wczoraj okna umylam:/a mialam rak do gory nie podnosic ale kto to niby mialby umyc.
ja tez ciazgle cos sprzatam , potem jecze ze plecy bola, a frajde sprawiaja mi zaupy srodkow czystosci wiem wiem oryginalna rozrywka
ja dzisiaj pojechalam z mlodym do biedronki bo wyczysclilismy lodowke i o ile w sklepie do koszyka latwo sie wrzuca i pcha o tle trudniej to potem z auta do domu zaniesc...wyciagnelam o wszystko przed auto , stoje i sie patrze. dziecku dalam papie toaletowy zeby cos niosl i stoje dalej i mysle. i nagle z nieba spadla mi sasiadka ktora zaczela sie ze mnie smiac pozabierala wiekszosc i kazala do domu isc no przeciez bym jakos to doniosla ( juz nie mowie ze na 2 razy mozna ale wtedy na to nie wpadlam...)
ja tez ciazgle cos sprzatam , potem jecze ze plecy bola, a frajde sprawiaja mi zaupy srodkow czystosci wiem wiem oryginalna rozrywka
ja dzisiaj pojechalam z mlodym do biedronki bo wyczysclilismy lodowke i o ile w sklepie do koszyka latwo sie wrzuca i pcha o tle trudniej to potem z auta do domu zaniesc...wyciagnelam o wszystko przed auto , stoje i sie patrze. dziecku dalam papie toaletowy zeby cos niosl i stoje dalej i mysle. i nagle z nieba spadla mi sasiadka ktora zaczela sie ze mnie smiac pozabierala wiekszosc i kazala do domu isc no przeciez bym jakos to doniosla ( juz nie mowie ze na 2 razy mozna ale wtedy na to nie wpadlam...)
MsMickey
Witam dzis,
Siula sto lat i ja tez zycze Ci dziecka spiacego od 8 do 8:-)
Viola i Avo gratki fajnie macie ja nie mam pojecia ile wazy moja cora.
Niezapominajka, no gratulacje:-) :-) przyznam, ze ja tez w ten sposob relaksowalam sie po wieczornych przezyciach z forum;-) i tez problem tzn ilosc pozycji z brzucholem jest widze solidnie ograniczona no ale coz zawsze cos
Jesli chodzi o ktew z nosa to mi powoli przechodzi ale mialam regularnie poranne krwawe smarki;-) a wyniki dobre. Tez czytalam, ze to hormony wiec sie nie przejmuj.
Na zatwardzenie polecam colon c co rano reguluje jelita lub dorywczo lactulosil syrop to w sytuacjach juz gdy nastapi.
Ja zapodalam sobie sok z suszonych sliwek co rano z woda i sily nie ma numer dwa jest:-)
Moje dziecie tez jest nisko odczuwalne ostatnio kopie mnie prosto w szyjke lub odbyt. Swintucha normalnie.
Powiem Wam, ze wczoraj sie zdolowalam tzn swietnie, ze u Sicil i Asii wszystko ok ale ja mam jeszcze 3 miesiace i zaczelam sie troche bac. Ale stwierdzilam-po paru godzinach wprawdzie-ze niestety nerwowka to nieodlaczna czesc.ciazowania i macierzynstwa i nic na to nie poradze. Wiec porozmawialam sobie z Mala nt pozostania w brzuchu. Lepiej niech zacznie mnie sluchac
Poowodzenia na wizytach reszcie osob i spokojniejszego dnia:-)
Siula sto lat i ja tez zycze Ci dziecka spiacego od 8 do 8:-)
Viola i Avo gratki fajnie macie ja nie mam pojecia ile wazy moja cora.
Niezapominajka, no gratulacje:-) :-) przyznam, ze ja tez w ten sposob relaksowalam sie po wieczornych przezyciach z forum;-) i tez problem tzn ilosc pozycji z brzucholem jest widze solidnie ograniczona no ale coz zawsze cos
Jesli chodzi o ktew z nosa to mi powoli przechodzi ale mialam regularnie poranne krwawe smarki;-) a wyniki dobre. Tez czytalam, ze to hormony wiec sie nie przejmuj.
Na zatwardzenie polecam colon c co rano reguluje jelita lub dorywczo lactulosil syrop to w sytuacjach juz gdy nastapi.
Ja zapodalam sobie sok z suszonych sliwek co rano z woda i sily nie ma numer dwa jest:-)
Moje dziecie tez jest nisko odczuwalne ostatnio kopie mnie prosto w szyjke lub odbyt. Swintucha normalnie.
Powiem Wam, ze wczoraj sie zdolowalam tzn swietnie, ze u Sicil i Asii wszystko ok ale ja mam jeszcze 3 miesiace i zaczelam sie troche bac. Ale stwierdzilam-po paru godzinach wprawdzie-ze niestety nerwowka to nieodlaczna czesc.ciazowania i macierzynstwa i nic na to nie poradze. Wiec porozmawialam sobie z Mala nt pozostania w brzuchu. Lepiej niech zacznie mnie sluchac
Poowodzenia na wizytach reszcie osob i spokojniejszego dnia:-)
Mam do was dziewczyny-kobietki pytanie - zauwazylyscie moze ze brzuch jest nizej - mi sie jakos obnizyl ostatnio i mam bol w kroku przy chodzeniu,a dzis to nawet tak mnie na dole klulo (na dole brzucha), ze nie wiedzialam czy dam rade po chlopakow do przedszkola pojechac.
coraz mi ciezej juz z tym brzuszkiem - ale jeszcze pare tyg. dam rade
Szyjka Ci się kraca i masz skurcze... ja mimo fenoterolu mam tak codziennie, dlatego prawie cały czas leżę... o pożadkach moge pomażyć... nawet jak z mała wychodzę na podwórko to pozycja pół leżąca na huśtawce.... a i to męczy...
Siula 100000000lat i lekkiego porodu
reklama
Waris
Ja też już po wizycie,Antek waży 2190, wszystko ok, no i wiem,że ciąży nie przenoszę jak do 1.06 nie urodzę to od razu do szpitala.Następna wizyta za 3 tyg.
Viola gratuluję a synuś sobie nie żałuje no i dobrze
Viola, aAntek jest ogromny- urodzony w terminie to bedzie z 5 kilo!gratulacje
Avo ty to potrfisz pocieszyć
Moja robi dokładnie to samo od jakiś dwóch dniWitam dzis,
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za odzew w sprawie krwawienia z nosa. Z tego co widzę to powinnam zapytać której nie leciała ???