Ja mam brzuch chyba w optymalnym położeniu. Nie za nisko i nie za wysoko bo oddycham normalnie. W ogóle ostatnio doceniłam całe lata spedzone na treningach i na tańcu - silne mięśnie brzucha. Ma kształt ładnej piłeczki i nic sie nie wylewa ani na boki, ani do dołu. Nawet nie zrobiły mi się oponki z tyłu jakieś specjalne. Mam tylko nadzieję, że skóra się szybko po porodzie obkurczy. Co nie znaczy, że przy ubieraniu butów nie przeżywam ostatnio mordęgi Niedługo jak cos mi upadnie to tak już będzie leżeć hehe.
Zaraz wypluje struny głosowe. Przez kilka gozdzin gadałam jak najeta bo szkolę w pracy nową dziewczynę i w końcu mój głos odmówił posłuszeństwa. Współczuję nauczycielom...
A jutro po pracy czeka mnie godzinny masaż dla ciężarnych. Już się nie moge doczekac tego relaksu!
Zaraz wypluje struny głosowe. Przez kilka gozdzin gadałam jak najeta bo szkolę w pracy nową dziewczynę i w końcu mój głos odmówił posłuszeństwa. Współczuję nauczycielom...
A jutro po pracy czeka mnie godzinny masaż dla ciężarnych. Już się nie moge doczekac tego relaksu!