blond_20
Czarownica
tak Buziak nie ma dalej neta, ja mam kontakt z Buziakiem tel ale cos sie dzisiaj tez nie odezwala, tzn na smsa nie odpisala hmmm. wczoraj sie czula nie za bardzo...dam znac od razu jak sie dowiem czegokolwiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha, to fajnie, ze masz z Nią kontakttak Buziak nie ma dalej neta, ja mam kontakt z Buziakiem tel ale cos sie dzisiaj tez nie odezwala, tzn na smsa nie odpisala hmmm. wczoraj sie czula nie za bardzo...dam znac od razu jak sie dowiem czegokolwiek
Zaza ponieważ biorę insulinę i nie mogę przenosić bo łożysko szybciej się starzeje.
Kamila nie,że nie donoszę tylko nie przenoszę,jak nie urodzę szybciej to urodzę w terminie, nie później.
Avo no nie 5 kg lekarz mówił że koło 4 może się urodzić. A właśnie sprawdzałam w książeczce ciąży mojej koleżanki która urodziła synka 3920,że on w 32 tyg ważył 2320, także nie będzie tak źle.
I mały mieści się w normie wielkości 32 tygodnia. I nie jest duży z powodu cukrzycy, bo on od początku jest duży, a cukrzycę trzymam w ryzach Mam też płytkę nagraną i jest śliczny
wczoraj tak samo sie w&&&&*&%##m jak listonosz przyniosl mi polowe z ZUSu!!! ale wyczailam bo ja dostalam od 06.marca do do 26 marca wiec zobacz za jaki okres to jest... ;-) swoja droga do lekarza chodze co 3 tyg i zwolnienie mam wystawiane co 3 tyg i chyba tak placi mi zus nie za caly miesiac lecz co 3 tyg..Krew mnie zaleje, cholera trzaśnie! Pier....ZUS...złodzieje!!! Wypłacili łaskawcy...ale tylko połowę!!! Dlaczego połowę?! Osiwieję!
Krew mnie zaleje, cholera trzaśnie! Pier....ZUS...złodzieje!!! Wypłacili łaskawcy...ale tylko połowę!!! Dlaczego połowę?! Osiwieję!