Co do pozycji do snu, ja śpię na moim M praktycznie a jak go nie ma to z 1000 jasków
i jakoś przesypiam, co do skurczy łydek, ja mam raczej pachwin.... ud i ramion... są bardziej bolesne, ale biorę potas i magnez i jakoś się unormowało, najgorzej było jak pogoda zmieniała się co 5 min teraz jak się ustabilizowała ze mna też lepiej
[/QUOTE]
A mam pytanie odnośnie wcześniejszego postu - dlaczego gin obstawia donoszenie do 32 tyg? Czym to jest spowodowane?
Mam do was dziewczyny-kobietki pytanie - zauwazylyscie moze ze brzuch jest nizej - mi sie jakos obnizyl ostatnio i mam bol w kroku przy chodzeniu,a dzis to nawet tak mnie na dole klulo (na dole brzucha), ze nie wiedzialam czy dam rade po chlopakow do przedszkola pojechac.
coraz mi ciezej juz z tym brzuszkiem - ale jeszcze pare tyg. dam rade[/QUOTE]
Ja też tak mam :-( boli strasznie w kroku przy chodzeniu i zaczynam mieć co jakiś czas kłucia - zna to ktoś i wie co oznacza?
Viola, ale masz już duże Dziecię - suuuper
Czy któraś z Was zaobserwowała u siebie ciągłą nieustającą chęć sprzątania - nie mam na myśli, że mam na to siły, ale że ciągle gdzieś dostrzegam coś do zrobienia - lista się nie kończy. Masakra