reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

oj,ja też mam coraz większy problem,żeby się jakoś ułożyć,lewa strona to już mnie tak boli,że masakra,a jak próbuję na prawej to mały mnie tłucze:-)

mykam do kuchni nastawić obiadek-wymyśliłam sobie gulasz z warzywami i makaronem:-)

reklama
avo, ruda

gratuluję udanych wizyt i cieszę się bardzo! 1600 to już kawał dzieciaka!:tak:Ja mam w czwartek wizytę, ciekawa jestem jaki mój już duży

katrina

cieszę się, że zdrowiejesz!

gkvip
dokładnie taka moja noc też była, ciężko już się ułożyć, miałam wrażenie, że mi powietrza brakuje, sapałam jak stara gruba baba, mąż jak na złość ciągle lądował na plecach i chrapał jak tur. Do tego zaczynają się skurcze łydek, masakra.

Oczywiście przedszkole bardziej ja przeżywałam niż Maks, chwilkę pochlipał a potem było już ok, kobieta powiedziała, że jutro możemy wydłużyć do 1,5 h czas mojej nieobecności. Jemu jest o tyle ciężko, że jeszcze bardzo mało rozumie po niemiecku, nie mówiąc o wyrażeniu swoich potrzeb i to z pewnością dodatkowo go stresuje.

A mnie dziś się śniło, że chciałam przejść przez tory i musiałam czekać aż przejadą pociagi, jechały raz z jednej raz z drugiej strony a ja nie mogłam się zdecydować w którym momencie mam przejść przez te tory aby mnie nie rozjechały

ja ostatnio mam głupie sny...
Co do pozycji do snu, ja śpię na moim M praktycznie a jak go nie ma to z 1000 jasków:-D i jakoś przesypiam, co do skurczy łydek, ja mam raczej pachwin.... ud i ramion... są bardziej bolesne, ale biorę potas i magnez i jakoś się unormowało, najgorzej było jak pogoda zmieniała się co 5 min teraz jak się ustabilizowała ze mna też lepiej:-p

a mnie się śniła staruszka,która sprzedawała bilety ja poprosiłam o 2 szt dałam jej banknot a ona mi wydała takimi drobnymi że nie wiedziałam w końcu gdzie mam je chować i tak się zdenerwowałam że powiedziałam że nie chcę tych biletów ona przyjęła to a ja jej jeszcze że jest starą babą:szok: aż mi głupio teraz bo we śnie to nie
i jak mam sprawdzić w senniku co ?
a ta staruszka to pewnie ja w przyszłości no w końcu będę harować do 67 lat:no::baffled:

Ja też już po wizycie,Antek waży 2190, wszystko ok, no i wiem,że ciąży nie przenoszę jak do 1.06 nie urodzę to od razu do szpitala.Następna wizyta za 3 tyg.

reklama
Do góry