reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Nadal z komórki piszę i nie mam opcji dziękowania wiec tu w ogólnej formie to robię :)

Gratuluję już zaliczonych wizyt.

Dobra brykam się golić bo golarka elektryczna z powodu braku prądu dzisiaj idzie w odstawkę. A po normalnej to pewno rany będę musiała zdrowo opatrywać, dawno się taką nie goliłam i to pewno hardcore będzie.

reklama
Tialana wiesz jacy oni biedni,na Boże Narodzenie jeszcze nie mogłam wstawać,więc podniosłam dupcie tylko na samą wigilię a tak to z łóżeczka udzielałam wskazówek,co i jak ma być,i nawet im wyszło!A teraz będę coś tam robić ale pewnie oni zrobią większość...Zresztą po Świętach stwierdzili,że dobre było,ale to jednak nie to samo:-)

W takim razie pewnie później docenią twój wysiłek w przygotowania świąteczne :tak:

Ruda bo zawsze wszystko lepiej smakuje jak ci pod nos podadzą i narobić sie nie trzeba :)

Ja na te święta tradycyjnie pieke i sałatke robie. Moze jeszcze zurek. I nie zaierzam więcej. I tak pewnie po rodzinie spędzimy wiec przepracowywac sie nie zamierzam :)

U nas te święta też wypadają nieciekawie. Moja mama ma dwa palce prawej ręki złamane tu wyżej gdzie paznokcie więc całkowicie odpada - jedną ręką trudno coś pokroić, zrobić zakupy ah... szkoda gadać. Ja prawie nic nie udźwignę, nie postoję przy pieczeniu np. mięsa ( trzeba co jakiś czas też przewrócić) nie mówię już o gotowaniu bigosu. Teraz od 2 tyg mamy dyżury na zmywanie naczyń ( niestety nie mamy zmywarki).
Ciasto jakoś z sis ukręcimy, będzie barszcz, jajeczka faszerowane, może jakaś sałatka i coś na obiad ale jeszcze nie wiemy co. Coś mało pracochłonnego.

jestem po:) Natalcia waży 1600 kg:) i wszytsko jest ok.Wód dużo, łozysko 1 stopień:)

Co do krwi to ja nie mgoę myć zębów:( normalnie pluję krwią:( do tego mam w jednej dziurce zawsze rano takie krwawe suche babole-heheheh

Wyniki badań nie są złe.MOcz idealny. Hemoglobina 12, hematokryt tylko 34%, neutorcyty podwyżsozne i Leukocyty 12, 4- ale to sa normy w ciąży. Tylko ten magnez cały czas poza normą:( A Ty Aljenko jaki miałas dokładnie ten magnez?

Super, gratuluje Natalci;) duża kobietka z niej;-)
Jeśli chodzi o tą krew i z dziąseł i z nosa to mam to samo;/ mi akurat bardzo to przeszkadza ale cóż...

A ja dzis spałam uwaga do 10.45:szok: obudziłam się rano jak Grzes szedl do pracy a potem jak zasnełam tak spałam i spałam...ale w nocy chyba z 7 razy w łazience byłam..

I co najlepsze- wczoraj już nie wytrzymałam i był seks;DD ale po wszystkim malo nie plakalam no jak dziewica normalnie, tak wszystko pieklo i bolało..

Siula wszystkiego najlepszego, jak najbardziej spokojnych dni, które zostały ci do porodu;) Lekkiego rozwiązania oczywiście o czasie i zdrowego bobaska;) poza tym dużo szczęścia i uśmiechu na buźce;)

siula wszystkiego najlepszego!!

avo super wiesci, to twoja mala juz dwa razy wieksza niz Julek :szok::-)
ja mam wizyte jutro, ciekawe czy maly glowa w dol i jak te moje wody. i bede miala pierwszy raz KTG :confused:

ide robic obiad, dzisiaj mielone i salatka z selera

edit: hahah niezapominajka u mnie tez wczoraj pierwszy raz od chyba 3 miesiecy :-D:-D

oj,moje chłopaki doceniają jak im jeść daję!!!Zresztą to straszne pasibrzuchy są i uwielbiają jeść,choć po nich tego nie widać.Ja nie zamierzam szaleć,zrobię żurek,jakieś kiełbaski,jajka,jakieś ciasto,no i obiad ale tak na 2 dni-może karczuś i klusie i kapustkę,mniammm.

Niezapominajka dobre hehe:-D twój facet powinien nam podziękować ;-)

a na święta się nie przemęczam, bo świąt nie obchodzę, ale zawsze spotykamy się w te wolne dni z rodziną i wtedy pichcę jakis obiadek i obowiązkowo sałatka jarzynowa i bigosik dla m
strasznie chodzi za mną młoda kapustka zasmażana

jestem po:) Natalcia waży 1600 kg:) i wszytsko jest ok.Wód dużo, łozysko 1 stopień:)

Co do krwi to ja nie mgoę myć zębów:( normalnie pluję krwią:( do tego mam w jednej dziurce zawsze rano takie krwawe suche babole-heheheh

Wyniki badań nie są złe.MOcz idealny. Hemoglobina 12, hematokryt tylko 34%, neutorcyty podwyżsozne i Leukocyty 12, 4- ale to sa normy w ciąży. Tylko ten magnez cały czas poza normą:( A Ty Aljenko jaki miałas dokładnie ten magnez?

Super, że z maludą oki! :-D
Mi dziąsła też bardzo krwawią...krwawiły też przed ciąża, więc teraz jest gorzej.

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty&&&&
AVO gratki,duża ta twoja Natalcia!!!
Mnie krew z nosa leciała jakiś miesiąc temu,codziennie,ale to podobno norma.Teraz już nie,ale rano też mam takie glutki krwiste pozasychane.
Wróciłam z podglądu,wszystko wygląda cacy,nic się otwiera,przepływy ok,serducho bije miarowo,Jasiek wykonuje jakieś dziwne akrobacje.Na ktg niby jakieś tam skurcze wykazuje ale na tym etapie to już tak jest...Leżeć mam,nic nie nosić,brać leki rozkurczowe i magnez....
:-)

Gratki!:-)

Siula! dużo zdrowia!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
SIULA - wszystkiego naj ...naj...najlepszego, zdrowka, milosci, szybkiego porodziku i duzo duzo usmiechu:-)

Avo, Ruda - gratki z wizyt:tak: niech Natalka i Jasiek rosna zdrowo:-)
Powodzenia dla tych co wizytki dzisiaj maja;-)

A ja koszmarna noc mialam :-( co chwile sie budzilam, to goraco to zimno mi bylo:wściekła/y:, w nosie mi non stop sucho sie robilo, a moj M tak dzisiaj chrapal ze myslalam go udusze normalnie do lez mnie tym doprowadzil o 4 rano. No i nie moge znalesc odpowiedniej pozycji do spania w kazdej mi niewygodnie:wściekła/y:.
A co do krwawienia z nosa to mi juz 3razy sie to zdarzylo ale jakos sie tym nie przejelam specjalnie.

Do góry